grbavicka1921 je napisao/la:Drži me utisak i dalje, sva sreca pa sam imao sta zobat na istoku inace bih poludio totalno, ovako sam kul maksimalno.
Ljudi moji oni sablonski napadi i staticnost igraca. Haj umoran si razumijem, ali nevezano za umor isto bi bilo. Pa bolje se krecemo u fazi odbrane.
Ne znam sta planiraju, prije svega Ćenan ko sportski, ali eno juniora kako napreduju i igraju, plus ovi izdanci što su već u seniorskom timu, treba razmisliti o potpisu profi ugovora s par njih, a kad prodaju dalmatinca i zahvale se ovim starijim (nadam se jer je vakat odavno bio), nek kupe sta provjerenije i skuplje ako se mogne. VTŽ i dobro jutro.
Edit: @PticaSelica1921...čestitam i nek je zdravo, živo i "plavo"

ja ti kažem slatka a ti ne slusas ccccc...
Ne treba uopste razmisljati o ovoj blamazi sinoc,samo secer od toga dobiti.Jasno je meni kad ne ide da ne volimo ni majku rodjenu,svi su krivi.Od Ivice,Amara,Slavke,Misimovica,Zakarica,vremena,atmosferskog pritiska,taksiste i geopolitickog stanja na Bliskom istoku.
I ja sam takav,i jos gori.Sinoc sam cuo najljepsu vijest koju jedan muskarac moze cuti i opet me jede i imam kiselinu i pritisak 250 i najradije bih od bijesa i bola u vatru skocio i udavio ih sve redom onom mrezom.
Majka mi je kriva i ljut sam na svemir.Ali takva je ljubav i takav je fudbal.
Neke dane smo golub,a neke kip.
I znamo svi da ce ovo proci,i opet cemo svi u glas kao jedan; Mi smo Željini , Željo je nas!
Opste poznata stvar je da te niko,ni dusman najveci ne moze iznervirati kao familija.
A ovi sto se raduju pobjedi Sirokog (mislim na tzv navijace Fk Sarajevo ) su umni bolesnici.
S nama jedu,piju, iz istog tanjira i case,s nama su krv proljevali u ratu a danas slave njihove sahovnice i to sto ce igrati sa njima.A zaboravili su da 2009 .
To me iskreno boli vise od svega,yebo poraz,ni prvi ni zadnji.Kontam sve,al posto obraz ?
I ja kakav sam debil,opet stvarno svim srcem zelim da uzmu Siroki.Da su od govana,moji su,a nek se ljuti ko hoce.Moj obraz nema cijenu i moja ljubav nije placena.Osim krvlju.Nisam nacionalista,shvatite kako hocete ali Vedran je i nas brat,komsija i drug.Ako to oni ne cijene ,smatram da bi barem mi trebali.Nikada oprostiti!!!
P.S. Dajem ti rijec da ce mu/joj srce biti cisto i da ce znati samo plavu boju voljeti samo da mi dragi Bog da vremena.A kada dodjem u Sa castim obavezno