Sada sam tek vidio.Na trenutak sam i pomislio da ima nade.Moja greska.skripar96 je napisao/la:Ponovo procitaj moj post molim te
Sent from my Picasso using Tapatalk
NK Široki Brijeg
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
U srcu nosim te ja ! 1921
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ostavite svu nadu vi koji ulazite[emoji6]PticaSelica1921 je napisao/la:Sada sam tek vidio.Na trenutak sam i pomislio da ima nade.Moja greska.skripar96 je napisao/la:Ponovo procitaj moj post molim te
EKONNP
- PticaSelica1921
- Kontakt:
...odlazite od mene,prokleti,u oganj vjecniskripar96 je napisao/la:Ostavite svu nadu vi koji ulazite[emoji6]PticaSelica1921 je napisao/la:Sada sam tek vidio.Na trenutak sam i pomislio da ima nade.Moja greska.skripar96 je napisao/la:Ponovo procitaj moj post molim te
Dante mi je bio tema disertacije
Mozda nisi shvatio za koga je on to napisao,puno je to dublje od pakla dobri moj
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Shvacam ja to vrlo dobro frende,ovo je bio samo izvuceni citat da ti ne bi slucajno pomislio da izazivas frustracije kod nekoga ovdje.Odavno smo mi padobrance prevazisli[emoji6]PticaSelica1921 je napisao/la:...odlazite od mene,prokleti,u oganj vjecniskripar96 je napisao/la:Ostavite svu nadu vi koji ulazite[emoji6]PticaSelica1921 je napisao/la: Sada sam tek vidio.Na trenutak sam i pomislio da ima nade.Moja greska.
Dante mi je bio tema disertacije
Mozda nisi shvatio za koga je on to napisao,puno je to dublje od pakla dobri moj
EKONNP
Slike iz Zenice od igrača prije utakmice govore drukčije, a ne vjerujem da bi i ti došao i pozdravljao ljude koji ti psuju sve i svašta radi ne znam ni ja čega... Ova situacija je po meni čista glupost kako je se sve "zakuvalo", ali što je tu je...UstanikSBII je napisao/la:Sesar je otpisan od sviju, osim od tebe čini se! Sinoć samo njega nisam vidio na dočeku toliko o njemu i njegovom karakteru, a kako bi i došao od sramote kad svaka budala zna kako je naguzio svoje vlastite navijače, pa taj bi se prodao za 5 KM!sb1996 je napisao/la:Da ga je udaljio nebi on ni protiv Čelika zaigrao...penke je napisao/la:Sablicu svaka cast,stvorio je kemiju u ekipi,uklonio Barica,udaljio Sesara..Igramo kako treba,kup smo zasluzili izbacili 3 ekipe ponajbolje,ostala nam je jos jedna i trofej dolazi.
Radujmo se sinošnjem prolasku u finale i lijepoj atmosferi nakon i aBd punoj Pecari u finalu...
Ja samo ne znam postoji li ijedan argument u toj raspravi a da ide na Sesarovu stranu.Navijaci Sirokog nikad nikog nisu uzeli na zub bez razloga,a bilo je svakakvih bisera u nasem klubu
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Što je točno uradio Sesar? Pitanje, nisam upućen u detalje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Slike iz Zenice od igrača prije utakmice govore drukčije, a ne vjerujem da bi i ti došao i pozdravljao ljude koji ti psuju sve i svašta radi ne znam ni ja čega... Ova situacija je po meni čista glupost kako je se sve "zakuvalo", ali što je tu je...
Radujmo se sinošnjem prolasku u finale i lijepoj atmosferi nakon i aBd punoj Pecari u finalu...[/quote]
Nisam član Škripara ali znam momke koji jesu. Svatko ko se kreće i živ u ovom gradu zna što je uradio samo ti ne znaš! Psovali su i Dinu, i Juru, Stipu pa i Wagnera itd. al to je taj žar utakmice i naboj ako igrač ne zna da se postavi kao profesionalac njegova stvar! Odigram nekad termin sa momcima pa padnu teške riječi ali sve se zaboravi a Sesar koda je princeza na zrnu graška da malo jače Škripari zapjevaju možda bi mu i to smetalo. Nema pojam koliko vidim samo ga ti na forumu braniš! Iskreno zaboli me za njega al ponaša se ko kakva tetkica!
Radujmo se sinošnjem prolasku u finale i lijepoj atmosferi nakon i aBd punoj Pecari u finalu...[/quote]
Nisam član Škripara ali znam momke koji jesu. Svatko ko se kreće i živ u ovom gradu zna što je uradio samo ti ne znaš! Psovali su i Dinu, i Juru, Stipu pa i Wagnera itd. al to je taj žar utakmice i naboj ako igrač ne zna da se postavi kao profesionalac njegova stvar! Odigram nekad termin sa momcima pa padnu teške riječi ali sve se zaboravi a Sesar koda je princeza na zrnu graška da malo jače Škripari zapjevaju možda bi mu i to smetalo. Nema pojam koliko vidim samo ga ti na forumu braniš! Iskreno zaboli me za njega al ponaša se ko kakva tetkica!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ništa ljudi ga ne vole zbog frizure.KingJamesMVP je napisao/la:Što je točno uradio Sesar? Pitanje, nisam upućen u detalje
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sinoć ne stigoh i danas još neke obaveze pa nisam čestitao na pobjedi pa evo sada. Od mene čestitke na pobjedama u obje utakmice i zasluženo ste prošli dalje. Sportski pozdrav iz Sarajeva. 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pa šta je bilo konkretnoUstanikSBII je napisao/la:Ništa ljudi ga ne vole zbog frizure.KingJamesMVP je napisao/la:Što je točno uradio Sesar? Pitanje, nisam upućen u detalje
LeBron James
hoću ja, ali ne ovaj avatar kasnije ga nadjem. Priblizi to raznjet u rezultatskom smislu / hendikep (Azijski da budemo ozbiljni kladioničari).PticaSelica1921 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu jel hoce k'o u avatar 7 dana da ce vas pitici raznijeti na Kosevu? Samo jedna hefta
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Uradio je to da se ne ponasa kao profesionalac,pijanci svaki vikend,zqpravo svaki dan sto je jos gore.Ne moze spojiti 60 minuta grcevi ga hvataju.Dobio jednom zasluzene zvizduke s tribina,odmah podigao nos ko kakva tetka,nece da pozdravi navijace zbog par zvizduka.I onda svatko goni svoj inat i dobijes ovu situaciju.KingJamesMVP je napisao/la:Pa šta je bilo konkretnoUstanikSBII je napisao/la:Ništa ljudi ga ne vole zbog frizure.KingJamesMVP je napisao/la:Što je točno uradio Sesar? Pitanje, nisam upućen u detalje
EKONNP
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Evo dva gola razlike jel posteno?maxmore je napisao/la:hoću ja, ali ne ovaj avatar kasnije ga nadjem. Priblizi to raznjet u rezultatskom smislu / hendikep (Azijski da budemo ozbiljni kladioničari).PticaSelica1921 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu jel hoce k'o u avatar 7 dana da ce vas pitici raznijeti na Kosevu? Samo jedna hefta
Bez politike samo, ok?
Nit je on svaki dan ( a ako i je ni prvi ni zadnji ) nit je to samo malo zvizduka...
Iskreno ne briga mene jel on svaki dan il nije,pije njih jos dosta(Dino,Bralic...)sb1996 je napisao/la:Nit je on svaki dan ( a ako i je ni prvi ni zadnji ) nit je to samo malo zvizduka...
Al to je manje bitno jer to ne utjece na njihovu igru na terenu,ljudi daju 100% i medju najboljim su igracima.Dok je Sesar zivi mrtvac,toliko je oslabio da samo koci igru,spor je i nepokretan,izgubio je sve svoje kvalitete.
Ne moze izdrzati 90 minuta na terenu i kod njega je nesportski zivot itekako uzeo maha.Na pocetku mu je zvizdalo 20 ljudi,a on odmah digao nos.E kad su to navijaci vidjeli normalno da su se digli protiv njega.Ne mozes brate protiv navijaca.Jednostavno ne mozes
EKONNP
3-0 ili 4-1...?PticaSelica1921 je napisao/la:Evo dva gola razlike jel posteno?maxmore je napisao/la:hoću ja, ali ne ovaj avatar kasnije ga nadjem. Priblizi to raznjet u rezultatskom smislu / hendikep (Azijski da budemo ozbiljni kladioničari).PticaSelica1921 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu jel hoce k'o u avatar 7 dana da ce vas pitici raznijeti na Kosevu? Samo jedna hefta
Bez politike samo, ok?
Lištica
Lištica
Nemoj ga ti branit uvik,lik je totalni amater otkad je presao u Siroki,spaja petak i subotu u alkoholi a u nedjelju mu utakmica,nogomet ga skoro i ne zanima samo zene i alkohol,to mu i poneki suigraci zamjeraju,ako te zanima provjeri u klubu. 90% ljudi ga vise ne gotivi,svima ide na ****..Prvi Bralic izlazi al rodjo dodji pijan na utakmicu radi mene al ostavi srce na terenu bori se,klizi,skaci.sb1996 je napisao/la:Nit je on svaki dan ( a ako i je ni prvi ni zadnji ) nit je to samo malo zvizduka...
A ne kao Sesar tapka lagano,prvom lopta do sebe,trci nazad kao da mu je 48 god..
Samo jedno ime
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Evo ako bude prva tekma kod vas 1:2 , a na Kosevu 3:1maxmore je napisao/la:[]
3-0 ili 4-1...?
Ako prva na Kosevu bude 2:0 , na pecari 2:3
Psihijatrija je čudo. Ajd javi se kada smislis kako bi.PticaSelica1921 je napisao/la:Evo ako bude prva tekma kod vas 1:2 , a na Kosevu 3:1maxmore je napisao/la:[]
3-0 ili 4-1...?
Ako prva na Kosevu bude 2:0 , na pecari 2:3
psihologija je cudo
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli, guadalupe, LondonBlues, PeppermintSA, TETRAPAK i 39 gostiju.