Yebi ti to. Predcednik je u formi, a za i igrati lopte.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ni pogibeljni klizeci ga ne zaustavi. Veseli ugledaj se na predcednika. Bolje da je sam sebe registrovao nego Jahu.intercontinental je napisao/la:
mogli bi mi precjednika registrovati na ljeto
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
drugovi moji dobar jutar.
uvijek moze gore..
imamo potpisan reprogram,rijesili smo i tog golmana, tribina se gradi...
petak...kuŠ bolje
svih dvije tri milje na zelju!!!!

ozbiljno, pogledajte celika,jedinstvo...
tu smo mi svi negdje..drzava je u krcu, par rata mmfu od totalnog kolapsa...
zato uziavjmo drugovi moji DOK MOZEMO HHEHE
MI PJEVAMOO I SLAVIMOOO

uvijek moze gore..
imamo potpisan reprogram,rijesili smo i tog golmana, tribina se gradi...
petak...kuŠ bolje
svih dvije tri milje na zelju!!!!
ozbiljno, pogledajte celika,jedinstvo...
tu smo mi svi negdje..drzava je u krcu, par rata mmfu od totalnog kolapsa...
zato uziavjmo drugovi moji DOK MOZEMO HHEHE
MI PJEVAMOO I SLAVIMOOO
J.ebo majku onog jogeta budale.
Objavio sliku sa Efendicem i Salihovicem uz natpis" anti talenti"
A najgore od svega da fazla nema komentar na to.
Objavio sliku sa Efendicem i Salihovicem uz natpis" anti talenti"
A najgore od svega da fazla nema komentar na to.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- RollingPaper
- Kontakt:
Vijećnici Gradskog vijeća Tuzla su na posljednjoj sjednici razmatrali i izvještaj o radu JU Stadion “Tušanj” Tuzla, te usvojili određene zaključke. Gradsko vijeće Tuzla, traži od Federalnog ministarstva kulture i sporta, Vlade Tuzlanskog kantona i Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, da u skladu sa Zakonom izdvoje potrebna sredstva za funkcionisanje Gradskog stadiona „Tušanj“ Tuzla i trenažnog procesa za sportiste. Traži se od Službe za komunalne poslove, izgradnju i pitanja MZ-ca da pokrene tendersku proceduru za radove, koji predstavljaju minimum, kako bi se na stadionu „Tušanj“ mogle odvijati međunarodne utakmice.
Nove / stare vijesti
Nove / stare vijesti
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovao ili ne....radi se Istoksolinas je napisao/la:Ode li Celik u stecaj reci ce nama Jasko eto vidite kada moze Celik mozemo i mi....
On je tu samo izbora radi kakav on i pravna pomoc i kur.ac.
Boli njega za klub i tuzbe.
Radi li se taj istok koda do kine sipove zabijaju haha.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Taman počeli pred kišu 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vlado kada god kaze da ce cestitat protivniku ako nas nadigra, taj neko nas derne :rol:
nije jos upucen u situaciju, samo bahato Vlado!
a i onaj paksu wobly, otkad je prestao pravit one gifove, jedva Metalleghe na domacem terenu pobjedjujemo
nije jos upucen u situaciju, samo bahato Vlado!
a i onaj paksu wobly, otkad je prestao pravit one gifove, jedva Metalleghe na domacem terenu pobjedjujemo
Poslije utakmice, akobogda, kad budemo imali razlog. :kafa:Chinaglia je napisao/la: a i onaj paksu wobly, otkad je prestao pravit one gifove, jedva Metalleghe na domacem terenu pobjedjujemo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sloboda72 ides li na treninge, sta uigrava cetalj iz RS-a, kakvu postavu :kafa:
@Veliki Aco
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika ekipe s Grbavice te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika ekipe s Grbavice te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?
tuzlanska Sloboda
- zlatnakoka
- Kontakt:
I 4. čeka u redu. Ali sad ide Sloboda, tu nema ko dići galamu, tako da će se to malo zataškat.zlajci je napisao/la:@Veliki Aco
Pa šta ako im se pomaže, ne može stalno Zrinjski, valjda ima neki red, mora malo i SDA i savez pogurati.
Najgore je što mi sad pokušavamo igrati lopte, a trebalo bi par mesara da opravdaju sudiju.
Igracima samo pustiti ovo, od početka do 6:45 je utakmica sa nama
Al Tandirov faul u napadu na 3:30
Samo u kost stoku udarat, da makar znamo za sta zute dobijamo
Al Tandirov faul u napadu na 3:30
Nad tobom sunce najljepše sja
kakve zute???
koliki je maksimalan broj crvenih??

ŽELJO LOPOVEEEEEEE

jurissssss poĆeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
koliki je maksimalan broj crvenih??
ŽELJO LOPOVEEEEEEE
jurissssss poĆeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
drugovi moji petak sve bolji i bolji

je l' to ima nekih dobrih vijesti?Sariel je napisao/la:drugovi moji petak sve bolji i bolji![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pozdrav Zlajci.....ode Azmir ode i ti, drago mi je sto si ponovo tu.......zlajci je napisao/la:@Veliki Aco
-
mosnikmosnik
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.