Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

narodniheroj
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la narodniheroj » 28 apr 2017, 21:09

Kmee, kmeeee :urnebes: :urnebes:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2017, 21:10

Jbg, mi smo jedini klub na svijetu kojem njegov savez crta kose linije... sta dalje da vam pricam. Toliko o guranju.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 apr 2017, 21:10

VELIKI ŽELJEZNIČAR!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 28 apr 2017, 21:13

Ja ne znam kako mozete poricati nesto za sto su vam izneseni validni argumenti.Moj klub je mogao biti tesko ostecen samo da su bile malo drukcije okolnosti,ovako je jos sve dobro ispalo.Sta da je sudio onaj drugi penal u Mostaru,sta da je sudio penal za Sarajevo na Grbavici??
Gdje bi sad Zeljo bio?

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 28 apr 2017, 21:17

Svega u ovoj našoj zemlji ima. Kako god Zrinjski i Široki ne smiju osvojiti ništa, jer jednostavno mora da se zna ko je glavni, a probosanski klubovi to moraju biti, a ne neki separatistički.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 28 apr 2017, 21:19

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Svega u ovoj našoj zemlji ima. Kako god Zrinjski i Široki ne smiju osvojiti ništa, jer jednostavno mora da se zna ko je glavni, a probosanski klubovi to moraju biti, a ne neki separatistički.
Hahahahah uozbilji se decko,pusti nacionalizam i te gluposti,ovo je sportskj forum
EKONNP

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 28 apr 2017, 21:20

Jbga opet necete biti prvaci dzaba tolika pomoć sudaca.
Sutra nek bude neka nedaj Boze diskutabilna situacija koja ce ostetiti FKŽ, nece se ostat od saopćenja, žaljenja i svega.

Krajisnik nije ti ovo politicki forum, lagano na klix pa tamo pokazi frustracije :thumbdown:
HNK Branitelj Mostar 1992

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 apr 2017, 21:20

skripar96 je napisao/la:Ja ne znam kako mozete poricati nesto za sto su vam izneseni validni argumenti.Moj klub je mogao biti tesko ostecen samo da su bile malo drukcije okolnosti,ovako je jos sve dobro ispalo.Sta da je sudio onaj drugi penal u Mostaru,sta da je sudio penal za Sarajevo na Grbavici??
Gdje bi sad Zeljo bio?

Kakvi bolan validni argumenti jesi dobar ti?
Ove priče o guranju su čiste insinuacije jer se i najmanja greška okarakteriše tako.

Gdje bi Željo bio da Kjosevski nije odbranio onaj smiješni penal u Mostaru?
Zašto se daje crveni karton Staniću kada nema elemenata za to?
Zašto se svaka 50-50 situacija smatra pogurancem?

Ovo posljednje pitanje je retoričko burazeru, a taj luksuz dobiješ kada si najveći i kada ti ostale hoće osporiti nešto što si zavrijedio, pokušavajući na sve moguće načine.

Sjeti se krivih linija,.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 28 apr 2017, 21:23

HNKBranitelj je napisao/la:Jbga opet necete biti prvaci dzaba tolika pomoć sudaca.
Sutra nek bude neka nedaj Boze diskutabilna situacija koja ce ostetiti FKŽ, nece se ostat od saopćenja, žaljenja i svega.

Krajisnik nije ti ovo politicki forum, lagano na klix pa tamo pokazi frustracije :thumbdown:
Sta ako ti klub sutra izgubi 1:0 ili odigra nerjesno, vjerovatno cete reci da je namjesteno tj. Zeljo sredio ?
- Zeljeznicar -

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 28 apr 2017, 21:26

Zenzo je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:Jbga opet necete biti prvaci dzaba tolika pomoć sudaca.

Sta ako ti klub sutra izgubi 1:0 ili odigra nerjesno, vjerovatno cete reci da je namjesteno tj. Zeljo sredio ?
Nisam to napisao, samo sam skreno paznju na jedanaesterce koji su suđeni za FKŽ protiv NKŠB koji su smiješni, a nešto očito nije svirano u Mostaru protiv HŠKZ. Svaki normalan navijač i simpatizer ce to priznat, a vi se pravite ludi
HNK Branitelj Mostar 1992

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 28 apr 2017, 21:27

Rokoko87 je napisao/la:
skripar96 je napisao/la:Ja ne znam kako mozete poricati nesto za sto su vam izneseni validni argumenti.Moj klub je mogao biti tesko ostecen samo da su bile malo drukcije okolnosti,ovako je jos sve dobro ispalo.Sta da je sudio onaj drugi penal u Mostaru,sta da je sudio penal za Sarajevo na Grbavici??
Gdje bi sad Zeljo bio?

Ove priče o guranju su čiste insinuacije jer se i najmanja greška okarakteriše tako.

Ovo posljednje pitanje je retoričko burazeru, a taj luksuz dobiješ kada si najveći i kada ti ostale hoće osporiti nešto što si zavrijedio, pokušavajući na sve moguće načine.

Sjeti se krivih linija,.
Kao prvo da naglasim da postujem Zelju kao najveci klub u BiH,i ako osvoji titulu nece biti nezasluzeno sigurno.Bilo je tu gresaka i na stetu Zelje,nisam nikad rekao da nije,al ovo u srijedu ja ne znam kako to opisati.Nije to greska,to je smijurija.To su rekli i svi objektivni Zeljini navijaci.A te krive linije su samo glupani iz saveza pokusali opravdati nesto sto se ne treba pravdati uopce.Ono se ni dan danas ne zna jel bio ofsajd,jer nema kamere iz pravog kuta,a radilo se o centimetrima.Samo ne znam sto konstantno izvlacite tu situaciju kad je to bilo za vrijeme vladavine onog pitara Prolica.Nama su prosle godine Peljto i drugovi uzeli titulu na Pecari....

EKONNP

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 apr 2017, 21:27

Gdje bi sad Zeljo bio?

Kako te nije stid, pa srami se svoji rijeci, nama u Mostaru sviraju penal nakon ofsajda od 3 metra i onaj debil na tv pola sata sere kako je onaj Zeljin trebao dobiti zuti ili crveni, a samo na brzinu promrljo da je bio ofsajd i to je to, znaci pola sata sere oko situacije koja se da je sve posteno bilo nije tebala ni desiti.

A ovo sad na Grbavici i ova 2 penala, pa sudija je tu nas vise syebo nego sebe i sirokog zajedno, koji ce nam qurac penal kad moras jos 4-5 golova zabiti, qurca mog bi svirao onakave penale da je bilo 1:0 ili 2:1 gdje se lomi rezultat.
I sad se zbog tog kretena pise o Zelji i sudijama, stvara se losa slika zbog 2 izmisljena penala koja nista ama bas nista ne bi promjenila.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 apr 2017, 21:31

skripar96 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Gdje bi sad Zeljo bio?

Sjeti se krivih linija,.
Kao prvo da naglasim da postujem Zelju kao najveci klub u BiH,i ako osvoji titulu nece biti nezasluzeno sigurno.Bilo je tu gresaka i na stetu Zelje,nisam nikad rekao da nije,al ovo u srijedu ja ne znam kako to opisati.Nije to greska,to je smijurija.To su rekli i svi objektivni Zeljini navijaci.A te krive linije su samo glupani iz saveza pokusali opravdati nesto sto se ne treba pravdati uopce.Ono se ni dan danas ne zna jel bio ofsajd,jer nema kamere iz pravog kuta,a radilo se o centimetrima.Samo ne znam sto konstantno izvlacite tu situaciju kad je to bilo za vrijeme vladavine onog pitara Prolica.Nama su prosle godine Peljto i drugovi uzeli titulu na Pecari....

Naravno, i ja sam čestitao i priznao poraz, bili ste bolji, ne ležite nam nikako, a posebno sam bio kivan na svirane penale.Nepotrebno zaista.

To za krive linije ti samo hoću dokazati da se uvijek desi neka situacija oko koje se stvori hajp, samo eto kad je Željo to je izraženije nego kod ostalh.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 28 apr 2017, 21:31

Harrison je napisao/la:
Gdje bi sad Zeljo bio?

Kako te nije stid, pa srami se svoji rijeci, nama u Mostaru sviraju penal nakon ofsajda od 3 metra i onaj debil na tv pola sata sere kako je onaj Zeljin trebao dobiti zuti ili crveni, a samo na brzinu promrljo da je bio ofsajd i to je to, znaci pola sata sere oko situacije koja se da je sve posteno bilo nije tebala ni desiti.

A ovo sad na Grbavici i ova 2 penala, pa sudija je tu nas vise syebo nego sebe i sirokog zajedno, koji ce nam qurac penal kad moras jos 4-5 golova zabiti, qurca mog bi svirao onakave penale da je bilo 1:0 ili 2:1 gdje se lomi rezultat.
I sad se zbog tog kretena pise o Zelji i sudijama, stvara se losa slika zbog 2 izmisljena penala koja nista ama bas nista ne bi promjenila.
Pa ako mene sjecanje ne vara vi ste tu utakmicu u Mostaru dobili,to na kraju nije utjecalo na rezultat,dok je ovo zadnje u Mostaru i na Grbavici izrazito bitno u borbi za titulu.I da naglasim,meni je sasvim svejedno ko ce biti prvak,ovu dituaciju gledam potpuno objektivno i neutralno i zato vam to govorim.Da se Siroki bori za titulu ne bih bio kompetentan pricati o tome
EKONNP

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 28 apr 2017, 21:38

Zadnjih par godina računajući i ovu sezonu željo je barem deset puta službeno pisao priopćenja protiv sudaca i suđenja. Svi drugi klubovi zajedno mislim da nemaju toliko. I nekome oni spominju žâlopojke.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2017, 21:44

Harrison je napisao/la:
Gdje bi sad Zeljo bio?

Cuj,sad ih je sudija jos s j e b o sto im je sudio DVA nepostojeća penala.... ahahahaahahahahhhahahahaha...pa ovo nisu istine... jaka psihologija, cestitam.... Ahahahaahahahahhhahahahaha....CU,S J E B O IH....pa dal'ste normalni jbt :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 apr 2017, 21:45

staragarda je napisao/la: Cuj,sad ih je sudija jos s j e b o sto im je sudio DVA nepostojeća penala.... ahahahaahahahahhhahahahaha...pa ovo nisu istine... jaka psihologija, cestitam.... Ahahahaahahahahhhahahahaha....CU,S J E B O IH....pa dal'ste normalni jbt :urnebes: :urnebes:
Sjebo....nas....jeeee.....hajahahahhahahah

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 21:47

taksista opet vozi
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2017, 22:01

Virtu4l je napisao/la:taksista opet vozi
Na durmitoru jos nisam bio....jel' okopnio snijeg il' je obaveza za lance do jula
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2017, 22:44

slika
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []