NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kad se sjetim ove utakmice protiv Basela, nas pustili iz Gimnazije zadnji sat, svi išli to gledat
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Momak sve zna o Sirokom u detalje
Zadnja izmjena: penke, dana/u 29 apr 2017, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Nema ga na forumu, al rijesit cemo i toomikel48 je napisao/la:Ja mislim da je on ovdje ja mslm da filip jedan vodi tu stranicu lud za sirokim kao i mi...skripar96 je napisao/la:Ne znam stvarno ima li,ne znam zna li covjek ikako za nas ovdje.
Ali mislim da bi bilo super kad bi bio clan na forumu
Sent from my Picasso using Tapatalk
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Mislim da je red da se pozove decka da nam se pridruzi[emoji1] [emoji1]
EKONNP
Glupo je imenovat ljude po forumima koji vode takve stvari..penke je napisao/la:Najveci fan Sirokog-Filip Kozul vodiu detalj sve momak zna
Citam u hrvatskim medijima da Hajduk prati Menala, Corluku I Loncara !?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Moze link?jozo121 je napisao/la:Citam u hrvatskim medijima da Hajduk prati Menala, Corluku I Loncara !?
Imas u novinama, citam jutros, SN.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Čuj Hajduk nam prati igrace. Uz svoje postovanje isti od Transfera Nike Kranjčara nisu dali vecu odstetu za igrača. Nisu nasi valjda ludi opet rasprodati sve za sicu. Po meni minimalni iznos za odlazak iz kluba nekog mladog naseg igrača, a koji je jedan od nositelja igre nebi smio biti manji od 350.000 eura.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Postavit uvjet...milion ipo za svu trojicu i nosi[emoji1]
EKONNP
''...a veliki je hendikep ozljeda i operacija Brazilca Wagnera koji je prošli tjedan operiran i naravno neće ga biti neko vrijeme na terenu.''skripar96 je napisao/la:
Onaj ko je ovo stavio,treba mu spomenik dignut
Hvala Mario [emoji4] [emoji1]
Ko bi tada pomsilio da će skoro punih 12 godina posle i dalje biti na terenu
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ako ti nije tesko,bi li nam mogao uslikati clanak.Da ne kupujem sportske radi jednog clankajozo121 je napisao/la:Imas u novinama, citam jutros, SN.
EKONNP
I ne samo biti tu,vec biti jedan od najvaznijih kotacica ekipeGalion je napisao/la:''...a veliki je hendikep ozljeda i operacija Brazilca Wagnera koji je prošli tjedan operiran i naravno neće ga biti neko vrijeme na terenu.''skripar96 je napisao/la:
Onaj ko je ovo stavio,treba mu spomenik dignut
Hvala Mario [emoji4] [emoji1]
Ko bi tada pomsilio da će skoro punih 12 godina posle i dalje biti na terenu
EKONNP
Iako mi je Hajduk izuzetno drag, ne bi im dao igrace iz razloga sto ce nam novce vjv davati kroz bezbroj rata...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kad ce 17.5 ne mogu cekat vise u pm,umrit cu do tada 
Igraj Široki ti si najbolji!
Bas nesto razmisljam....ko ce ga docekat[emoji4] [emoji19]96BadBoy je napisao/la:Kad ce 17.5 ne mogu cekat vise u pm,umrit cu do tada
EKONNP
Evo osvanuo clanak i na internetu...hoce hajduk Corluku Menala i Stipu.Bila bi prava steta da odu sva trojica.
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da je sa ulaskom Feala i na tom polju doslo do promjena, da se nece prodavat za sicu, kao sto je Zvone otisao.
NK Široki Brijeg
Brine me jedino Loncar jer mu ugovor istječe za mjesec dana. Doduše prosao je omladinski pogon Širokog. Mislim da bi opet morala odstetu sjesti na racun. A sto se tiče Menala i Corluke morati Ce dobro provjetriti novcanike jer jedan ima ugovor jos tri a drugi jos dvije godine. Sto kaze ovaj gore milion i pol eura i eto im sva trojica haha.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Trenutno korisnika/ca: SilaMoc1946 i 38 gostiju.