Svirao bi,itekako bi svirao..Harrison je napisao/la:Kako te nije stid, pa srami se svoji rijeci, nama u Mostaru sviraju penal nakon ofsajda od 3 metra i onaj debil na tv pola sata sere kako je onaj Zeljin trebao dobiti zuti ili crveni, a samo na brzinu promrljo da je bio ofsajd i to je to, znaci pola sata sere oko situacije koja se da je sve posteno bilo nije tebala ni desiti.skripar96 je napisao/la:Ja ne znam kako mozete poricati nesto za sto su vam izneseni validni argumenti.Moj klub je mogao biti tesko ostecen samo da su bile malo drukcije okolnosti,ovako je jos sve dobro ispalo.Sta da je sudio onaj drugi penal u Mostaru,sta da je sudio penal za Sarajevo na Grbavici??
Gdje bi sad Zeljo bio?
Sent from my Picasso using Tapatalk
A ovo sad na Grbavici i ova 2 penala, pa sudija je tu nas vise syebo nego sebe i sirokog zajedno, koji ce nam qurac penal kad moras jos 4-5 golova zabiti, qurca mog bi svirao onakave penale da je bilo 1:0 ili 2:1 gdje se lomi rezultat.
I sad se zbog tog kretena pise o Zelji i sudijama, stvara se losa slika zbog 2 izmisljena penala koja nista ama bas nista ne bi promjenila.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koga su poveli sa sobom u Tuzlu? Bjelicu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nekako je i logično da se diže hajka protiv Želje i meni to uopšte ne smeta, čak šta više imponuje mi. Nebi sigurno da smo neki nebitan faktor ali s obzirom da smo već najtrofejniji i najpopularniji sa eventualnom novom titulom bi se ta razlika dodatno povećala i samim tim bi dodatno uticala na i onako nestabilnu psihu navijača ovih manjih klubova.
Dakle, nastavite i po mogućnosti dodajte gas, užitak vas je čitati i posmatrati sa vrha.
Dakle, nastavite i po mogućnosti dodajte gas, užitak vas je čitati i posmatrati sa vrha.
Kad kupujete redom sudije normalno da je logicno
Nad tobom sunce najljepše sja
A kad su prosle godine plakali i pisali saopstenja, te crtali linije tada nije bilo ok.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Do danasnjeg dana je sve regularno. Vidjet cemo da li su stigle pare komsijama.
Životni saputnik! 1921
Stigle su i ova hajka se nekako poklopila sa njihovom injekcijom.Eisenbahner1921 je napisao/la:Do danasnjeg dana je sve regularno. Vidjet cemo da li su stigle pare komsijama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hskzmostar
- Kontakt:
Jel ono Sloboda jedne godine ispala kad je Amar sa Zeljom pustio da ih pobjedi slabasni Leotar iako je prije toga imao nevjerovatan niz bez poraza?
Bile su negdje i snimke golava znam da je cirkus bio...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Tu utakmicu je Leotar pošteno dobio. Naši igrači pretjerano slavili danima pred utakmicu tako da se bolji rezultat od poraza nije mogao očekivati. Leotar je bio maksimalno ozbiljan i njihovi igrači su dali 200% od sebe kako bi izborili opstanak. Naši su igrači poslije te utakmice kažnjeni novčano zbog loše igre.hskzmostar je napisao/la:Jel ono Sloboda jedne godine ispala kad je Amar sa Zeljom pustio da ih pobjedi slabasni Leotar iako je prije toga imao nevjerovatan niz bez poraza?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nasi igraci mahmurni igrali. Jeste, mi smo ih sutnuli u drugu ligu. Akobogda, ponovit cemo istu stvar cim nam se ukaze prilika. Ugasiti ih, ako ikako budemo mogli.hskzmostar je napisao/la:Jel ono Sloboda jedne godine ispala kad je Amar sa Zeljom pustio da ih pobjedi slabasni Leotar iako je prije toga imao nevjerovatan niz bez poraza?
Životni saputnik! 1921
arelinho je napisao/la:Tu utakmicu je Leotar pošteno dobio. Naši igrači pretjerano slavili danima pred utakmicu tako da se bolji rezultat od poraza nije mogao očekivati. Leotar je bio maksimalno ozbiljan i njihovi igrači su dali 200% od sebe kako bi izborili opstanak. Naši su igrači poslije te utakmice kažnjeni novčano zbog loše igre.hskzmostar je napisao/la:Jel ono Sloboda jedne godine ispala kad je Amar sa Zeljom pustio da ih pobjedi slabasni Leotar iako je prije toga imao nevjerovatan niz bez poraza?
Jos je smjesnije sto vi u mitovima zivite
Kakvi mitomani. Ali pobjednik je ''sudija nas je samo sjebao s ona 2 penala protiv ŠB''

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma nisu prijatelji športski oni loše igrali već je zastavica pukla, hoću reći vode nest..., onaaaj sudija ostao zaključan.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Njima je sve posteno dok voda ide njima na mlin...Cim nije tako,ide metar saopstenja,crtanje linija,i td i td.....Mentalitet nam je nula,i pitamo se zasto smo dno evropskog fudbala
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kmečanje epskih razmjera 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nek' plaču, manje će pišatiRaonffa je napisao/la:Kmečanje epskih razmjera
evo jedna za manijake poslije tekme sutra
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nadam se da cemo vam sutra sezonu slomiti a mozda i klub u crno zavit...
Sve po zaslugama i filozofijama...
A osim tog.tipicna premierligaska tekma nista posebno...
Dobro dosli prijatelji, zemljaci , rodjaci
Sve po zaslugama i filozofijama...
A osim tog.tipicna premierligaska tekma nista posebno...
Dobro dosli prijatelji, zemljaci , rodjaci
Kada je Sloboda igrala kup Uefa k.urva sa Grbavice je uzivala u derbiju sa Slogom iz Doboja, Radnickim iz Lukavca, Slavijom iz I. Sarajeva i ostalim velikanima iz druge lige.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nasi igraci mahmurni igrali. Jeste, mi smo ih sutnuli u drugu ligu. Akobogda, ponovit cemo istu stvar cim nam se ukaze prilika. Ugasiti ih, ako ikako budemo mogli.hskzmostar je napisao/la:Jel ono Sloboda jedne godine ispala kad je Amar sa Zeljom pustio da ih pobjedi slabasni Leotar iako je prije toga imao nevjerovatan niz bez poraza?
A vi nas nikada niste izbacili u drugu ligu, niti cete kada moci.
A ciji si ti? Benjin ili Zulin? Ili i ti places po tekmama kao Omanic?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.