FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čita tvoje postove, pa mu se mozak pomutioLjoZee je napisao/la:Ako nije povrijedjen onda ne znam sta glumi Slavko. U zadnje vrijeme opasno gubi kompas.
Gubi kompasEisenbahner1921 je napisao/la:Slavko kriv sto se Zeric zalio na povredu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Irfo ide neymarovim stopama, bice dobar insajder.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Prestani da me citiras. Ako ti smetam ignorisi i preskaci moje postove. Hvala.SemirSema je napisao/la:Čita tvoje postove, pa mu se mozak pomutioLjoZee je napisao/la:Ako nije povrijedjen onda ne znam sta glumi Slavko. U zadnje vrijeme opasno gubi kompas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta sve nećeš pročitati 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Bolje postaviti pitanje sta Zeric glumi, svako malo povrjeđen a mi ga po forumima svom silom guramo u prvih 11.
- Zeljeznicar -
u redu jarane, ja nisam nikad bombe baco, i ovo odgovorno tvrdim da je laz i da nije povrijedjenZeljo92 je napisao/la:Irfo ide neymarovim stopama, bice dobar insajder.
Imao povredu prije 2-3 sedmice, i od tada znaci treniro normalno i odigro utakmicu, i sad slavko na pressu kaze tri sedmice nakon te povrede da se zalio na povredu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako zrinjski kiksa danas, sutra imamo priliku za mat, sutra moraju igrat ko da im je zadnjaZenzo je napisao/la:Samo da mi sutra pobijedimo !
Ako zrinjski odigra nerijeseno ili izgubi onda kuci mozemo i nerijeseno sa njima, ne moramo rizikovat, moze slavko odigrat kako voli, svakako imamo pozitivan omjer za zrinjskimZenzo je napisao/la:A onda u direktnom susretu da rjesimo pitanje sampiona.
Jedino sta moze danas biti na strani Krupe je onaj njihov teren. Kvaliteta je definitivno na strani Zrinjskog.
-
mohikanac123
- Kontakt:
FK Željezničar
Igrati???? Pa ne znam da je na klupi bio ikako u prvenstvuEisenbahner1921 je napisao/la:Covjek je, jednostavno, naveo svakog na koga ne moze racunati u ovoj utakmici kao i razlog njihovog odsustva. Zasto bi Zeric bio iznimka?irfo je napisao/la:Koji je razlog da na pressu Slavko uopšte spominje Žerića jer momak nije minute u ligi dobio, čak ni na klupi nije bio. Koji je razlog da izjavljuje da je povrijeđen, kad nije( 100% sigurna informacija).
Sada Žerić kriv?
Nije Zeric kriv ako je povrijedjen, kao ni bilo ko drugi. Ako nije povrijedjen, a ti to tvrdis, imao bih stosta reci o njemu. Obzirom da ja nisam 100% siguran, ne mogu dusu grijesiti.
Nevjerovatno, trazi se problem tamo gdje ga nema jer je covjek rekao da neko ne moze igrati i naveo razlog zbog kojeg ne moze igrati. Cirkus..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde Vukoticu pomozi Zelji.[emoji6] [emoji5]
Koljićuuuuuuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.