Samo Arizona.arelinho je napisao/la:Stavio ja taj par. Evo od Admira ovaj bejzbol i neka nam je sretnojopaa7 je napisao/la:Ako fali koji par:
Schroder vise
Hajde sada navijamo da Talleres zabije u prvom i da Rubio bude gol do kraja bilo ko.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo Arizona.arelinho je napisao/la:Stavio ja taj par. Evo od Admira ovaj bejzbol i neka nam je sretnojopaa7 je napisao/la:Ako fali koji par:
Schroder vise
Hajde sada navijamo da Talleres zabije u prvom i da Rubio bude gol do kraja bilo ko.
Da da. Ovaj zajednički je bio najbliži dobitku.gaston je napisao/la:Samo Arizona.arelinho je napisao/la:Stavio ja taj par. Evo od Admira ovaj bejzbol i neka nam je sretnojopaa7 je napisao/la:Ako fali koji par:
Schroder vise
samo da se izbjegla ova tekma chicago boston mogle su se dobre pare uzet' sinoć, jbg...arelinho je napisao/la:Evo ovo je moj tiket sa onim parom Wade over asistencija koji sam pao. Znam da sam sinoć uzeo dosta i da ne treba biti gladan, ali za ovim se mora žaliti. Čovjek je imao tri asistencije u 1/4 i do kraja nijedne. Inače ovakvih šest tiketa sam imao.
Sydney 3-0, ende.Effenberg je napisao/la:Dajte Astana ostanite samo na hendikepu za PV!![]()
![]()
Zasro sam na live, da se vrati nesto, i kad bi mogo Sydney kako hendi za PV!
EDIT: Dade Sydney sada dilema jel ofsajd jel se igrac upetljo jer ovaj digo zastavicu sto je igrac dao loptu u for. Dobro je racunali ga, samo ne primajte Sydney i Astana, jos ce i plusa biti! Ide odmah zajednicki. Navijajte braco!
Suti dobro je!LjumanM95 je napisao/la:
Sydney 3-0, ende.
Daj tip jadan! Da nabijemo neku 20ak kvotu da dodje i da po cvaju bar budemo dobri svi!96BadBoy je napisao/la:Ja sam tu
Evo samo sekund,sad cu ja.A prije toga evo jedna iz singapura,prava suradnja,za pola sata pocima.Effenberg je napisao/la:Daj tip jadan! Da nabijemo neku 20ak kvotu da dodje i da po cvaju bar budemo dobri svi!96BadBoy je napisao/la:Ja sam tu
Joj pajdo razbicu te!Willy je napisao/la:Evo pajdo:
Spartak Subotica - Novi Pazar 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.