FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
joker90 je napisao/la:Radovac i Said ne mogu da počnu utakmicu ni kad nemamo veznih igrača na terenu uopšte! Pa naklon do poda momci!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko će u vezu?
Kova ili Miha?
Kova ili Miha?
- robertkosar
- Kontakt:
Cala je za svaku kritiku!!! Po meni najveci krivac za saida. Kada se zavrsila jesenja sezona umjesto da napravi plan i program za saida zajedno sa kondicionim trenerom i da da saidu ultimatum skini kile ispod 80 kg ili zaboravi na prvu postavu eno ti ihtijarevic pa providja sa njim.isko1807 je napisao/la:Ocito da imamo samo 11 igraca u rosteru, ako je tako ovaj rezultat Cale je za svaku pohvalu.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Koliko Anelu dajemo šansi?
Da se ja pitam, gurnuo bih Mihojevića dole, brži je, okretniji, nije vuk'o povredu itd.hilmo je napisao/la:Ko će u vezu?
Kova ili Miha?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
joker90 je napisao/la:Radovac i Said ne mogu da počnu utakmicu ni kad nemamo veznih igrača na terenu uopšte! Pa naklon do poda momci!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
BelminM23 je napisao/la:Koliko Anelu dajemo šansi?
Iz tri šanse, dva gola
Amer Dupovac!
Hoće li neko danas biti ljubazan pa nam napraviti stream?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
http://livegol.net/ledesma je napisao/la:Hoće li neko danas biti ljubazan pa nam napraviti stream?
Amer Dupovac!
Said je sam sebi kriv, yebali ga kolači u Metropolisu. Ne znam kako ga nije stid navijača. Podsjeća me na trebu koja je nekad bila vrh, pa našla momka 'za udaju' i zapustila se preko svake granice. Nabijem ja urinatora, samo zbog ovakvog stava prema klubu koji ga plaća.robertkosar je napisao/la:Cala je za svaku kritiku!!! Po meni najveci krivac za saida. Kada se zavrsila jesenja sezona umjesto da napravi plan i program za saida zajedno sa kondicionim trenerom i da da saidu ultimatum skini kile ispod 80 kg ili zaboravi na prvu postavu eno ti ihtijarevic pa providja sa njim.isko1807 je napisao/la:Ocito da imamo samo 11 igraca u rosteru, ako je tako ovaj rezultat Cale je za svaku pohvalu.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ova tekma nije bitna, Čala me iznenadio sastavom
Jbg treba se okrenut kupu i sve njemu podredit u ligi šta bude
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
HvalaRahma je napisao/la:http://livegol.net/ledesma je napisao/la:Hoće li neko danas biti ljubazan pa nam napraviti stream?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Arki1337 na yt prenosi dobra slika
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako sad omladinci u ligi ne pocnu dobijat priliku do kraja sezone, onda tu nesto ima pravo truhlo.
I da li je neko rekao ovima iz Radnika da se trebaju branit?
I da li je neko rekao ovima iz Radnika da se trebaju branit?
ZZ
Samo da nam ga Okic ne pristavi 
Nemanja Zlatkovic na klupi Radnika :O Sjeca li se jos neko njega?
Nemanja Zlatkovic na klupi Radnika :O Sjeca li se jos neko njega?
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 29 apr 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
- valentinilievski
- Kontakt:
Ahmete, popisaj se po bijeljinskoj nejaci!
Kaže neće bit lako razvit pas igru po ovom terenu, inače smo prepoznatljivi po tome. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Haksss, muhamedhulk i 52 gosta.