FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 15 avg 2010, 02:38

CoDe je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Zašto je Željezničar najveći BH klub?

- Najviše titula prvaka države i uopšte najviše trofeja
- U svom vlasništvu ima dva najveća evropska uspjeha BH klubova
Kazi, nam ta dva uspjeha Europska poslijeratna naravno kao ligu BiH :mrgreen: :mrgreen:
A , i sto se ex tice neznam ko je imao vise titula ili Sarajevo ili Zeljeznicar i usput Travnik vam je pokazao kako se igra kad se ne kupi utakmica :) :)
da, pokazao je, a sad cemo se mi vratit onom starom nasem i kupovanju utakmica, kupit cemo sve tekme, pa tako i vas i vaš mali rezimski klub...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 02:42

CoDe je napisao/la: Kazi, nam ta dva uspjeha Europska poslijeratna naravno kao ligu BiH
Ima li ko da mi ovo prevede?

ŽELJIN drugi najveći uspjeh je ispadanje iz četvrtfinala Kupa UEFA-e na penale. I to je za vas, kao i za ostale BH klubove, ostalo nedostižno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 02:46

Željovac je napisao/la:
CoDe je napisao/la: Kazi, nam ta dva uspjeha Europska poslijeratna naravno kao ligu BiH

ŽELJIN drugi najveći uspjeh je ispadanje iz četvrtfinala Kupa UEFA-e na penale. I to je za vas, kao i za ostale BH klubove, ostalo nedostižno!
to se prevesti ne može evo i google translate se zbunio.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 avg 2010, 02:47

CoDe buraz , ovo nije prvi put da te niko nemoze skontati sta pricas . Jes bio kod doktora :? :lol:

Sinbad_Moreplovac
Kontakt:

Post Postao/la Sinbad_Moreplovac » 15 avg 2010, 03:02

1946 je napisao/la:ja ovih manijaka pa kad ste vi bili u krizi 2-3 god niste dobili u gostima,8godina bez europe,na trbinama vam bilo po 1-2k ljudi i sad se nesta uskrucili nakon kupljene titule punite sugavicu koja fakticki ima 2 trbine, zapad-a nemate to su vam kluppe i svecana loza,istok uvjek prazan vejrovatno zbog onog voza gdje *erete godinama kad zagusti a imate onu sumu gore bolje vam je,znaci ostane vam 2 trbine od kojih se istice sjever sad mozete ukucati na google stadion grbavica samo se vidi sjever i teren.. ponavljam lahko je napunit 2 male trbine od kojih pjeva sam dio juga i kurcit se pun stadion.

sad ce neko reci vi nemate svoj stadion igrate na gradskom al mnogi europski velikani poput:bayerna,intera,milana,juvantusa itd igraju na gradskom stadionu.

vase koreografije i pjesme su 0 dovoljno je samo reci:salala zeljeznicar koju pjevat godinama skoro pa cijelo poluvrijeme ako je to pjesma nezz stvarno ili sampionska krece plava pruga haha lol
gledao sam tekmu protiv hapoela a kosevu i primjetio sam da nemate 20-tak bar salova stvarno sramota i ocete da ste neka ozibljna navijacka grupa :|

prosli derbi smo vas razbili u navijanju iako vas je duplo vise bilo nista niste pokazali dovoljna su priznanja mnogih manijaka sa vaseg foruma :mrgreen:

http://img148.imageshack.us/img148/1453 ... 918155.jpg ;)

hamo lave nemoj me ban nisam nista lose mislio :D
Hoćeš da ja tebe razbijem?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 avg 2010, 03:02

muXmania je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

to se prevesti ne može evo i google translate se zbunio.
definitivno ste maloumni ;) ;) pitam , koji je to zeljin najveci uspjeh poslije rata tj u drzavi BiH :!: :!:
Bili u cetvrtifinalu haha :P :P Imali , li ste 3 PRETKOLO LP kao i Sarajevo i to je to :!: :!:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 03:04

idi bolan lezi spavaj, zakasnićeš na jutarnje crtiće.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 avg 2010, 03:05

Djete ne možes ti rezati historiju kako ti godi :evil: Što je vaša 96% mracna ne mora znaciti da je i kod nas ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 avg 2010, 03:09

jeste mi vi malo stariji :roll: :roll: nebitne su godine ovdje cinjenice su cinjenice :P :P
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2010, 03:19

čamac je napisao/la:Šteta, nad'o sam se bodu, ali jeb.iga. Bez dobrog centarfora je vrlo teško dati go, a kamoli bodove uzeti. Idemo dalje. Nadam se da će Amar iz ovog izvući pouku i kako zna i umije do kraja prelaznog roka dovesti još par pravih igraća. Za ovih nekoliko mjeseci je doš'o samo jedan (Zeba), a možda i još jedan (Čolić). Sve ostalo ni u Travniku ne bi bilo pojačanje.
Nije problem u gubitku bodova već što je Travnik sad proprtio i drugima pokaz'o kako se na vrlo prost način može dobiti Željo. Još ako to Sloboda potvrdi, onda će ova trenutna ekipa (koja igraćki nije ništa jača od pola lige) imati velikih problema pa čak i kući protiv iole kvalitetnijih i organizovanijih ekipa.

Za ovog balavca iz Tz ili okoline što mu stari navija za Želju.
Hajd' popusti nas ba više. Pozdravi starog i recimu da umjesto da je samo dobro je.bo. on se izgleda (s tobom) dobro zaj.ebo. Mada vjerujem da je i on to već skont'o. Stari ne daj se ima i gore, šta bi da ti za Torpedo navija.
ma nama je jedino slab prenos lopte do zebe,znaci relacija odbrana-vezni,to nas kaci ovo ostalo ce nadoc samo,spica nemamo tj imamo lazu ali on vise igra nekog sidrasa koji je tu da primi loptu mislim da ni osim vise ne ocekuje golove od njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 15 avg 2010, 03:45

čamac je napisao/la:Šteta, nad'o sam se bodu, ali jeb.iga. Bez dobrog centarfora je vrlo teško dati go, a kamoli bodove uzeti. Idemo dalje. Nadam se da će Amar iz ovog izvući pouku i kako zna i umije do kraja prelaznog roka dovesti još par pravih igraća. Za ovih nekoliko mjeseci je doš'o samo jedan (Zeba), a možda i još jedan (Čolić). Sve ostalo ni u Travniku ne bi bilo pojačanje.
Nije problem u gubitku bodova već što je Travnik sad proprtio i drugima pokaz'o kako se na vrlo prost način može dobiti Željo. Još ako to Sloboda potvrdi, onda će ova trenutna ekipa (koja igraćki nije ništa jača od pola lige) imati velikih problema pa čak i kući protiv iole kvalitetnijih i organizovanijih ekipa.

Za ovog balavca iz Tz ili okoline što mu stari navija za Želju.
Hajd' popusti nas ba više. Pozdravi starog i recimu da umjesto da je samo dobro je.bo. on se izgleda (s tobom) dobro zaj.ebo. Mada vjerujem da je i on to već skont'o. Stari ne daj se ima i gore, šta bi da ti za Torpedo navija.
U tom slučaju bi se danas radovao,i to pravoooo ;)

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 15 avg 2010, 05:25

VOLIM SAMO STO SI 2 VELIKA RIVALA NA VRHU BH FUDBALA , MISLIM POCELO SE JE EVO I SARAJEVO DIZATI !

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 15 avg 2010, 05:29

Željovac je napisao/la:

Možda bi ti ovo i imalo smisla da si se sjetio (ili možda nećeš da se sjetiš) utakmice Sarajevo - Manchester, četvrtfinale Lige Prvaka, ili ti ga prvorazrednog evropskog takmičenja za razliku od Kupa UEFA ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 avg 2010, 08:57

Ton1 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

Možda bi ti ovo i imalo smisla da si se sjetio (ili možda nećeš da se sjetiš) utakmice Sarajevo - Manchester, četvrtfinale Lige Prvaka, ili ti ga prvorazrednog evropskog takmičenja za razliku od Kupa UEFA ;)
http://www.aboutmanutd.com/man-u-seasons/1967-1968.html

Finale LP: MU - Benfica 4-1
Polufinale LP: MU - Real, 1-0, 3-3
Cetvrtfinale LP: MU - Gornik Zabrze 2-0, 0-1

Nikad ama bas nikad niste igrali cetvrtfinale nekog euro takmicenja, ukoliko pogledas ovaj link, to je bilo 2 kolo kupa prvaka ;)

Evo jos pregledanije samo za LP:

http://bih.worldfootball.net/alle_spiel ... /#redirect

http://en.wikipedia.org/wiki/1967%E2%80 ... ropean_Cup
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 10:01

Jucer se nije moglo vise,mislite sta hocete ali ko je bio vidio je sve,Cola i Svraka se usrali nakon 3 klizeca s ledja (1 sviran),Sarajcic pokupi u jednom napadu Svraku i mirsu ni opomene nije dobio,crveni je dobio jer se sudiji nayebao familije inace ga nikad dobio ne bi,nakon crvenog su nam svirana slovom i brojem 2 (dva) prekrsaja u njihovoj polovini u 35 minuta igre,Lazo stoji metar od igraca Travnika i prima loptu na prsa a sudija svira faul,haj sto Lazi nije jasno vec ni onom iz Travnika.Amar je cijelu tekmu presjedio nakon sto je na samom pocetku vidio gdje je,pomakao se nije,Mesic ima 3 rane na licu i dvije na cjevanici,nece ga biti neko vrijeme,Mirso ima bolove itd...

Jos preziviti Tuzlu (kako god) i zavrsili smo sa ovim mesarima za ovu sezonu,trenutno smo u planu,imamo 3 bobe sa strane uz sve pobjede kuci i jos jednu pobjedu vani do kraja polusezone si sigurno u samom vrhu,imamo povoljan raspored na proljece.

Idemo dalje!

btw.Nijaz se umalo fizicki obracunao tokom tekme sa pomocnim sudijom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 avg 2010, 10:23

Slazem se bistrik bas je tako kako si napisao. Jb ga to je nasa realnost.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 15 avg 2010, 10:25

bistrikboy je napisao/la:Jucer se nije moglo vise,mislite sta hocete ali ko je bio vidio je sve,Cola i Svraka se usrali nakon 3 klizeca s ledja (1 sviran),Sarajcic pokupi u jednom napadu Svraku i mirsu ni opomene nije dobio,crveni je dobio jer se sudiji nayebao familije inace ga nikad dobio ne bi,nakon crvenog su nam svirana slovom i brojem 2 (dva) prekrsaja u njihovoj polovini u 35 minuta igre,Lazo stoji metar od igraca Travnika i prima loptu na prsa a sudija svira faul,haj sto Lazi nije jasno vec ni onom iz Travnika.Amar je cijelu tekmu presjedio nakon sto je na samom pocetku vidio gdje je,pomakao se nije,Mesic ima 3 rane na licu i dvije na cjevanici,nece ga biti neko vrijeme,Mirso ima bolove itd...

Jos preziviti Tuzlu (kako god) i zavrsili smo sa ovim mesarima za ovu sezonu,trenutno smo u planu,imamo 3 bobe sa strane uz sve pobjede kuci i jos jednu pobjedu vani do kraja polusezone si sigurno u samom vrhu,imamo povoljan raspored na proljece.

Idemo dalje!

btw.Nijaz se umalo fizicki obracunao tokom tekme sa pomocnim sudijom...
ma ovo treba istjerat iz lige... seljacine neznaju igrati fer i korektan fudbal nego odma u kost, lomi... ovo je fudbal, sport, nije kick box ili nesto slicno :/

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 10:27

Na pitanje da prokomentariše suđenje,najbolji trener PL BiH iz prošle sezone kazao je:

"Do isključenja je sudija Valjić odlično vodio utakmicu",kratko je dodao Osim.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drug

Post Postao/la drug » 15 avg 2010, 10:27

Trebali bi početi vraćat "gostoprimstvo" travniku i slobodi (ako i ove godine bude marisanja na terenu). Nikad nisu imali ni najmanjih problema na Grbavici, a mi tamo svake godine dobijemo batine. Ne igra se fudbal nego se mariše i spominje familija kroz cijelu tekmu. Kad ne znaju igrati, nek ispadnu i jedni i drugi.
Tekmu protiv Slobode Sarajčić je završio na nosilima sa porukom (uputio je nekom igraču Slobode) "e vidjet ces ti ko sam ja kad dodjes u travnik". Najbolji pokazatelj kakav je to klub je činjenica da im je upravo taj mesar, u isto vrijeme i sportski direktor i igrač.

Ne mislim da sad trebamo praviti belaje neke kad dodju, ali treba priredit atmosferu da se useru jer su to klubovi koji igraju najvise pred 5000 navijača kući i to jednom u dugo vremena. + što se naši igrači trebaju sjetit svih faca i njihvoih riječi i udaraca. Svake godine isti izvjestaj. Prosle godine uzmemo bod s igračem manje, ali se vratimo isprebijani.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 15 avg 2010, 10:32

Nakon onog sto sam vidio jucer na Piroti, i nakon prespavane noci, danas mogu reci samo - dobro smo prosli!

Pored onakve ekipe sa Pirote, koja svoju taktiku zasniva na destrukciji igre bilo je tesko bilo sta ozbiljno napraviti. Svoju takticku zamisao su sprovodili praveci veliki broj strasno grubih startova, kraduci vrijeme na bespotrebno valjanje po terenu, raspravljajuci se sa sudijom itd. U tome su uspjeli u potpunosti. Valjic ocigledno nije dorastao zadatku.

I pored svega ostaje cinjenica da smo mogli i morali odigrati bolje. Prije svega mislim na onaj dio agresivnosti u igri koja nam je ovaj put pomalo nedostajala. Cini mi se da nasi momci imaju strah od uklizavanja i bliskih startova i to je nesto sto bi trebali promjeniti. Malo su mi pickasti, eto, da tako kazem. :roll:

Sve u svemu, plava masina nastavlja dalje. Ispred nas je dug put a sljedeca stanica je Tusanj.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.