Ja ne otvaram, ja to imam u vuglaSiouxLukavac je napisao/la:Haj sad iskreno, koliko vas je nakon našeg gola otvorilo tabelu?

Nakon sledeceg kola svi imamo 56 bodova

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja ne otvaram, ja to imam u vuglaSiouxLukavac je napisao/la:Haj sad iskreno, koliko vas je nakon našeg gola otvorilo tabelu?
Hahaha samo čekam 1:0 da pozeleni.SiouxLukavac je napisao/la:Haj sad iskreno, koliko vas je nakon našeg gola otvorilo tabelu?
Faulirao onog Koljica na 25 metara od golaMartinSco je napisao/la:Kazu Piric trebao crveni dobiti...Rahma je napisao/la:Krupa Zrinjski 1:1, hajde molim vas samo jedan gol-![]()
hrn je napisao/la:Raja imal streama ?
a ko nam garantuje kup, ako se samo njemu posvetimo?Lik je napisao/la:Ako dobijemo kolko je dobro toliko i nije, na dva fronta ostajemo definitivno, a u glavi mi sve Sloboda od prošle godine.
uNbx je napisao/la:Dušan zabio, Kadušića definitivno zabetonir'o za klupu. Hilmo na aparatima.
Normalno da niko ne garantuje, al ako mu se više posvetiš logično je da su ti veće šanse.valentinilievski je napisao/la:a ko nam garantuje kup, ako se samo njemu posvetimo?Lik je napisao/la:Ako dobijemo kolko je dobro toliko i nije, na dva fronta ostajemo definitivno, a u glavi mi sve Sloboda od prošle godine.
treba postaviti realne prioritete, osvajanje kupa, a ako se ukaze prilika (mada ni po cemu je nismo zasluzili) nastaviti se boriti i za tituli, do posljednjeg kola.
Nadam se da nece cala opet cekati 90 minutu za izmjenu. Onako se umore, a kamol na ovakvom terenu.MartinSco je napisao/la:Treba izvesti Hebiba.. Al odmah.. Uvesti Nemanju..