NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Šaranović? Ne znam koliko je taj momak dobar nakon nekoliko dana provedenih u Slobodi 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne daj nam bože da dođe Šaranović
- zvijezdica
- Kontakt:
Koliko god da je dobar može ovu polusezonu igrati samo u Slobodi. Ko misli da ga može dovesti negdje drugo neka ga vodi svojoj kući.MinistaR je napisao/la:Šaranović? Ne znam koliko je taj momak dobar nakon nekoliko dana provedenih u Slobodi
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Volio bih da griješim, uskoro će zaigrati, živi bili pa vidjeli, može on biti i trodešnjak, on se svaki put namiješta na lijevu nogu. Kada jučer pored one djece nije se naigrao ne znam kako će pored puno iskusnijih i boljih.seven je napisao/la:najznačajnije u fudbalu je zabiti gol sve ostalo je skoro pa nebitno, ne znam šta si gledao ali momak igra odlično i ravnopravno i lijevo i desnom nogom, a inače je dešnjak po prirodi (piše desnom)zmaj od b. je napisao/la:Mogao bi Edin Šaranović doći u Zvijezdu!!!!!!!!!!!
Što se tiče Nuhanovića jučer je zabio gol ali vjerujte ništa značajno nije odigrao i ono što sam mogao vidjeti radi se o prosječnom igraču koji nema "desnu nogu" uopšte, konkretniji je od Đorića a gol koji je postigao bilo je teže mašiti.
Sloga je bila veoma loša, sa juniorima je takoreći igrala takoda jučerašnji rezultat nije nikakvo mjerilo.
P.S.
Vedo je prvo poluvrijeme odigrao na mjestu beka i lično mislim da će ga ovaj Ćurguz upropastiti!
Opet kažem volio bih da nisam u pravu, ali iskreno puno očekujemo od njega, mogli bi doživjeti razočarenje.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa momak je izraziti ljevak, samo što igra na desnoj strani (poput Robena). A kritike ili pohvale trebalo bi zadržati jer još nije ni počeo da igra. Uostalom čini mi se da je od svih igrača koji su igrale ove pripremne utakmice Nuhan dao najviše golova.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma koji ste kritičari, ap momak nije odigrao ni jedne minute u PL a vi ga kritikujete. Sačekajte bar da odigra bar nesto pa onda opalite paljbu. Puno ovdje vlada pesimizma, a zaboravljate da trebaju naši igrači podršku bez obzira ako imamo i kojeg ispod prosjeka u timu. Ajmo svi u subotu na banju pa podržimo naše igrače u još jednoj veličanstvenoj utakmici u PL.
Dragon Town
"...velicanstvenoj utakmici PL"...ha ha ha ha.Joj da mi je biti tog razmisljanja kojeg si ti...ne znam sta bih dao.Koje atribute ti koristis za ovo smece od lige i fudbala,za ovu izreziranu seriju.
U svakom slucaju,svaka ti cast kad mozes tako vedro gledati na sve ovo
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Znam ja da je smece od lige, ali mi nemamo trenutno bolju i trudim se da uzivam u svakoj utakmici. Samo pusti neka ide svojim tokom i manje cete glava boljetisamuraj je napisao/la:"...velicanstvenoj utakmici PL"...ha ha ha ha.Joj da mi je biti tog razmisljanja kojeg si ti...ne znam sta bih dao.Koje atribute ti koristis za ovo smece od lige i fudbala,za ovu izreziranu seriju.
Dragon Town
Utihnula atmosfera pred "veličanstveni" susret sa Leotarom
Sutra, dakle, u 17 sati na Banja Ilidži. Šta mislite, hoće li biti dosta raje? Moje mišljenje je da smo još jači nakon poraza sa Grbavice.
No, nešto se bojim da Leotar ne iznenadi, a imam neku logistiku po kojoj bod odlazi u Trebinje. Daj Bože da se varam.
Svejedno, sretno Zmajevima sutra. Posloži li Zoki sve kako treba, ne bi trebala sigurna pobjeda doći pod pitanje.
Sutra, dakle, u 17 sati na Banja Ilidži. Šta mislite, hoće li biti dosta raje? Moje mišljenje je da smo još jači nakon poraza sa Grbavice.
No, nešto se bojim da Leotar ne iznenadi, a imam neku logistiku po kojoj bod odlazi u Trebinje. Daj Bože da se varam.
Svejedno, sretno Zmajevima sutra. Posloži li Zoki sve kako treba, ne bi trebala sigurna pobjeda doći pod pitanje.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Utihnula atmosfera pred "veličanstveni" susret sa Leotarom![]()
No, nešto se bojim da Leotar ne iznenadi, a imam neku logistiku po kojoj bod odlazi u Trebinje. Daj Bože da se varam.![]()
Kako misliš "logistiku" ?Jeli se nešto priča ili ti pretpostavljaš da bi Trebinjci trebali bod uzeti?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Mahale gradačačke, valjda nemaju drugog posla u ovim toplim danima. Neki mi starac reče: sinko, kad Široki uzme u Banja Luci, Olimpik u Trebinju, mora i Leotar u Gradačcu...
Ali, siguran sam da je to sve mahalska. Zvijezda mora pobijediti sutra!
Ali, siguran sam da je to sve mahalska. Zvijezda mora pobijediti sutra!
dajte ljudi manite se glupih tema i izjava.imamo ligu takva kakva je, i ko je zainteresovan za nju neka je i gleda a ko nije ima na tv -u dosta utakmica pa ne mora dolazit na stadion. ipak smo mi sportska sredina i ne treba to pokvarit.zato sutra svi koji vole zvijezdu neka dodju na stadion i fer i korektno bodre svoj klub do nove pobjede.nadam se da ce biti puno bolje nego protiv travnika i pobjedi zvijezde od 2-0.pa vrijeme da ga zabije i djoric a mozda proradi i husic
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Danas smo odigrali puno losije nego protiv Travnika.Jedna od pozitivnih strana iz danasnjeg meca jeste da smo pobijedili iako smo odigrali ispod nivoa.Tesko je igrati protiv ekipa koje dodju i zatvore se a traze sansu iz kontri.Opravdanje mozemo traziti u tome sto danas nije igrala najjaca ekipa.Vidjelo se u drugom poluvremenu kada su u igru usli Tosunovic i Nikic da je igra zivnula.Isto tako smo bili oslabljeni neigranjem naseg glavnog motora u ekipi Muje i Nuhanovica koji ce konacno steci pravo igranja u sljedecem kolu.Danas su najbolji na terenu bili Vasiljevic koji je odigrao bez i jedne greske i Masic kojeg je bilo na svim dijelovima terena i odlicno je zamjenio Muju.Djorica necu ni komentarisati jer nema potrebe.Husic iako je na njemu napravljen penal je po meni opet bio los jer je prije toga MORAO zabiti barem dva gola.Vidi se da Nikic zna igrati lopte i da ce biti pojacanje igrao je cas na desnoj,cas na lijevoj strani,ima odlicnu kontrolu lopte i kada se uigra sa ostatkom ekipe bice veliko pojacanje za nas.
P.S.TREBA NAM POD HITNO JOS JEDAN NAPADAC.(Osim Tosunovica svi ostali napadaci nisu na nivou PL).
P.S.TREBA NAM POD HITNO JOS JEDAN NAPADAC.(Osim Tosunovica svi ostali napadaci nisu na nivou PL).
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Danas mi navijači Zvijezde možemo samo bitizadovoljni bodovima, a igru ćemo vjerovatno zaboraviti već sutra.
Leotar je u prvom poluvremenu bio bolja ekipa i imao loptu u posjedu bar 60%, a Zvijezda se takoreći nije mogla sastati s loptom. Prvi i jedini korner Zvijezda je izvela u 76 minuti što dovoljno govori o igri. Imali smo tri prave šanse, i penal koji je opravdano dosuđen. Što se tiče igrača moj ukus danas su jedino zadovoljili stoperi Jusić i Vasiljević, a ostali su bili svi ispod prosjeka.
Loše suđenje debitanta Obradovića koji je isuviše sjeckao igru i nepotrebno podijelio ovoliko kartona, nije oštetio nikog ali nije ni bio na nivou.
Leotar je u prvom poluvremenu bio bolja ekipa i imao loptu u posjedu bar 60%, a Zvijezda se takoreći nije mogla sastati s loptom. Prvi i jedini korner Zvijezda je izvela u 76 minuti što dovoljno govori o igri. Imali smo tri prave šanse, i penal koji je opravdano dosuđen. Što se tiče igrača moj ukus danas su jedino zadovoljili stoperi Jusić i Vasiljević, a ostali su bili svi ispod prosjeka.
Loše suđenje debitanta Obradovića koji je isuviše sjeckao igru i nepotrebno podijelio ovoliko kartona, nije oštetio nikog ali nije ni bio na nivou.
lose.lose i posve lose...nadam se da je sve to zbog neigranja standarnog tima... 
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Nas trener se **** kod kuće igra sa 3 napadača u gostima sa 1.... pa nek igra 4 4 2 pa ce videjti onda... kako ce mu ekipa igrati..
Spali smo na niske grane.Sta ako smo osvojili 3 boda.Sta sad?U gostima nikad gola necemo dati.Osvojit cemo opet 3 kuci.I sta onda?Ostajemo u ligi.Pa sta?Nema se nista za vidjeti.Jedva cekam kraj utakmice.Fuuujjj
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Leotar se pokazao kao čvrsta ekipa i sada se to vidjelo da nisu džaba uzeli bod Rudaru koji je uspio porazit Širokog na Pecari. Ćurguz nije imao cijelu ekipu na raspolaganju i to se vidjelo u prvom poluvremenu.
HADŽIĐULBIĆ: Ono što je išlo prema golu zaustavio je i tako može dobiti visoku ocjenu.
VASILJEVIĆ: Jedan od najboljih pojedinaca tokom čitave utakmice.
JUSIĆ: Sa Vasiljevićem u tandemu neprijelazan.
MORANJKIĆ: Standardno, na trenutke se izgubi ali odradio korektno do kraja.
KNEŽEVIĆ: Zasad pokazuje da ima potencijala za nešto više ali to još nismo vidjeli, u odbrani solidan, proboj u napad-loš.
MAŠIĆ: Prvih 15-20 minuta izgledao kao izgubljen, ali poslije dolazi do izražaja. Veoma dobar trkač i borben, solidna zamjena za povrijeđenog Delića.
VIDOVIĆ: Loša partija Vidivića, opravdano zamijenjen na poluvremenu. Nije se ni vidio na terenu.
HAMZIĆ: Taj nema lošeg dana, veoma dobro odradio cijelu utakmicu i nepogrješiv sa bijele tačke.
HUSEINBAŠIĆ: Od Dore se očekivalo više. Tokom prvog poluvremena nije djelovao opasan po odbranu Leotara, dok u drugom dijelu igra povučenije prema odbrani.
ĐORIĆ: On treba zavriš karijeru, totalno je izgubljen slučaj.
HUSIĆ: Taj momak kao da igra sa kočnicom, u drugom poluvremenu bljesnuo 10 minuta što je bilo dovoljno da Zvijezda preko njegovog izborenog penala dođe do pobjede. U njemu leži potencijal, ali treba još dosta rada.
NIKIĆ: Vidi se da će to biti pravo pojačanje za Zvijezdu. nadam se da će ga Ćurguz uigrati sa ekipom i da će biti starter. Veoma borben i tehnički potkovan.
TOSUNOVIĆ: Vidi se kada on neigra da ćemo biti bez pravog napadača. Veoma dobra kontrola lopte, zasad nije imao priliku da zabije, ali mislim da kada je bude imao da će to iskoristiti.
OMERAGIĆ: Malo igrao da bi nešto pokazao, nadam se većoj minutaži ipak on je Zvijezdino dijete.
HADŽIĐULBIĆ: Ono što je išlo prema golu zaustavio je i tako može dobiti visoku ocjenu.
VASILJEVIĆ: Jedan od najboljih pojedinaca tokom čitave utakmice.
JUSIĆ: Sa Vasiljevićem u tandemu neprijelazan.
MORANJKIĆ: Standardno, na trenutke se izgubi ali odradio korektno do kraja.
KNEŽEVIĆ: Zasad pokazuje da ima potencijala za nešto više ali to još nismo vidjeli, u odbrani solidan, proboj u napad-loš.
MAŠIĆ: Prvih 15-20 minuta izgledao kao izgubljen, ali poslije dolazi do izražaja. Veoma dobar trkač i borben, solidna zamjena za povrijeđenog Delića.
VIDOVIĆ: Loša partija Vidivića, opravdano zamijenjen na poluvremenu. Nije se ni vidio na terenu.
HAMZIĆ: Taj nema lošeg dana, veoma dobro odradio cijelu utakmicu i nepogrješiv sa bijele tačke.
HUSEINBAŠIĆ: Od Dore se očekivalo više. Tokom prvog poluvremena nije djelovao opasan po odbranu Leotara, dok u drugom dijelu igra povučenije prema odbrani.
ĐORIĆ: On treba zavriš karijeru, totalno je izgubljen slučaj.
HUSIĆ: Taj momak kao da igra sa kočnicom, u drugom poluvremenu bljesnuo 10 minuta što je bilo dovoljno da Zvijezda preko njegovog izborenog penala dođe do pobjede. U njemu leži potencijal, ali treba još dosta rada.
NIKIĆ: Vidi se da će to biti pravo pojačanje za Zvijezdu. nadam se da će ga Ćurguz uigrati sa ekipom i da će biti starter. Veoma borben i tehnički potkovan.
TOSUNOVIĆ: Vidi se kada on neigra da ćemo biti bez pravog napadača. Veoma dobra kontrola lopte, zasad nije imao priliku da zabije, ali mislim da kada je bude imao da će to iskoristiti.
OMERAGIĆ: Malo igrao da bi nešto pokazao, nadam se većoj minutaži ipak on je Zvijezdino dijete.
Dragon Town
pa jučer je igrao 4-4-2ciro_ciro je napisao/la:Nas trener se **** kod kuće igra sa 3 napadača u gostima sa 1.... pa nek igra 4 4 2 pa ce videjti onda... kako ce mu ekipa igrati..
Nikić poput Ronaldinha s potezom više, Vasiljević i Jusić odlični, Hadžija solidan, Knele pološ, Moranjkić dobar. Hamza standardno dobar, Vidović i Mašić katastrofalni, Đorić nula teška, Husić tu i tamo...
Biće bolje...
Biće bolje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.