Protiv Slobodanke igram dvojku u fiksu.joker90 je napisao/la:@Sioux, rekoh ti ja ba!Na Koševo treba prestati dolaziti, samo na proslavu titule doći..
Kako me pozitivno iznenadiše, još ne vjerujem.
Sljedeće sedmice, niko na Koševo!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Protiv Slobodanke igram dvojku u fiksu.joker90 je napisao/la:@Sioux, rekoh ti ja ba!Na Koševo treba prestati dolaziti, samo na proslavu titule doći..
Pa se kladite protiv Sarajeva koje je u gostima jače nego NATO.pitic je napisao/la:Svi koji su odigrali na kladionici Radnik - Sarajevo 1, 1x, x, dabogda pali.
Bod protiv Slobode za novo razočarenje, a onda deremo Zrinjskog u Mostaru. To bi bilo na nivou ove nenormalne ekipe i na nivou onog na šta su nas navikli do sada.pitic je napisao/la:Tuzlake pitati da igramo u Tuzli narednu utakmicu lige. Ako prihvate ići u Tuzlu da im uvalimo 4 gola.joker90 je napisao/la:@Sioux, rekoh ti ja ba!Na Koševo treba prestati dolaziti, samo na proslavu titule doći..
SiouxLukavac je napisao/la:Sutra navijamo za slobodanku, njihovom pobjedom opet imamo šansu da sljedeće sedmice padnemo u depresiju i veliko razočarenje!
I opet sam po ko zna koji put upravu.pitic je napisao/la:Nema se više očekivanja u ligi, a kada danas pobjede eto očekivanja nazad istom onom brzinom kojom je i nestalo.
uNbx je napisao/la:Pod hitno počet prijavljivat domaće u Doboju kod Kaknja.
I u Kaknju i na strani, bordo-bijeli huligani.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, GalileoGalilei, Google [Bot], Lecler, umrobihzbogtebe1946 i 33 gosta.