Zapet ce pravo, samo da smo jednu pobjedu imali od te 4 sad bi isto bodova imali.. e tugepitic je napisao/la:Možemo li do 5 uzastopnog X na Koševu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo je bila idealna prilika da se ubaci Smajla ili Nedim, ali hajde...
-
Coromandel
- Kontakt:
cestitke svim forumasima na danasnjoj velicanstvenoj pobjedi...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Teško da možemo imati tako dug niz neriješenih na Koševu, a obzirom da je Cala neopažen do sad na Koševu, očekujem trijumf.
Sabrine mi moje!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sa ovim gostujucim pobjedama se priblizimo vrhu i time postajemo zicer 1 na kladari a onda naravno slijedi X i zato me ne cudi sto smo ih imali ovoliko i ne bi me iznenadilo i protiv Slobode XMortemHz je napisao/la:Zapet ce pravo, samo da smo jednu pobjedu imali od te 4 sad bi isto bodova imali.. e tugepitic je napisao/la:Možemo li do 5 uzastopnog X na Koševu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sreća pa ne dolaze sa Husrefom, pomirio bih se sa tricom u mreži. Doš'o bih samo da popijem dvojni c, i da me može Bekić isfrustrirat da dobijem recept za Xanax kod psihijatra.BosnianKingdom je napisao/la:Teško da možemo imati tako dug niz neriješenih na Koševu, a obzirom da je Cala neopažen do sad na Koševu, očekujem trijumf.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne treba recept,reci ssta treba zavrsicemo.uNbx je napisao/la:Sreća pa ne dolaze sa Husrefom, pomirio bih se sa tricom u mreži. Doš'o bih samo da popijem dvojni c, i da me može Bekić isfrustrirat da dobijem recept za Xanax kod psihijatra.BosnianKingdom je napisao/la:Teško da možemo imati tako dug niz neriješenih na Koševu, a obzirom da je Cala neopažen do sad na Koševu, očekujem trijumf.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne pravim ja problememma_hz je napisao/la:Ne treba recept,reci ssta treba zavrsicemo.uNbx je napisao/la:Sreća pa ne dolaze sa Husrefom, pomirio bih se sa tricom u mreži. Doš'o bih samo da popijem dvojni c, i da me može Bekić isfrustrirat da dobijem recept za Xanax kod psihijatra.BosnianKingdom je napisao/la:Teško da možemo imati tako dug niz neriješenih na Koševu, a obzirom da je Cala neopažen do sad na Koševu, očekujem trijumf.![]()
Ne pravim ja probleme
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Svaka čast momcima na pobjedi,po meni igrač utakmice Hodzic,ako ne i najbolja utakmica u dresu Sarajeva,ne treba sad ocekivati puno,pogotovo u prvenstvu ali ko zna...I ovi strumfovi što su igrali 1x mogu nas povući za...
- HordasIstok
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Svaka kao da je nebitna!
mora da ja maler donosim po ekipu u svojoj mahali sam prozvan kao maler kosevskog brda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hahahahahahhahaha brate moj hahahaha
- Evolution87
- Kontakt:
jos ovaj drugi dio, vjerujte mi kad vam brat evo kazeEvolution87 je napisao/la:uzimamo u bijeljini, kone kiksaju i opet ce pitarska masta da proradi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Od pljuvačine i katastrofe ove se može pretvoriti u ono što se i htjelo. 
SRETAN BROJ - 1725
Tebe ćemo ja i role zaključat u hali u Indexu, pa da i mi jednom tri boda na Koševu uzmemo.HordasIstok je napisao/la:uNbx je napisao/la:Svaka kao da je nebitna!
mora da ja maler donosim po ekipu u svojoj mahali sam prozvan kao maler kosevskog brda![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odvaja li se od usta za ŠirokiuNbx je napisao/la:Tebe ćemo ja i role zaključat u hali u Indexu, pa da i mi jednom tri boda na Koševu uzmemo.HordasIstok je napisao/la:uNbx je napisao/la:Svaka kao da je nebitna!
mora da ja maler donosim po ekipu u svojoj mahali sam prozvan kao maler kosevskog brda![]()
Masta cini svasta..Evolution87 je napisao/la:jos ovaj drugi dio, vjerujte mi kad vam brat evo kazeEvolution87 je napisao/la:uzimamo u bijeljini, kone kiksaju i opet ce pitarska masta da proradi
FK SARAJEVO.
- MaroonSquad
- Kontakt:
Molim vas hoce li neko reagovati s ovim likom na nasoj temi, konstantno lik blati klub tako sto govori da namjestamo utakmice bez ijednog dokaza, ti si sramota ziva ako sebe nazivas navijacem Sarajeva a ovakve stvari pricas. FUJ!!bordoakapitar je napisao/la:Posto Cala na Kosevu nikad nije izgubio a Kinezu je mala kvota na 1, protiv Slobode ocekujem X i povratak u surovu stvarnost.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Svaka cast momcima za pobjedu danas, opet nam produzuju nadu za titulom mada ne treba se zavarati ekipa je puna oscilacija i vjerovatno ce opet negdje kiksati ili kao sto ovaj kaze namjestiti utakmicu da kinez uzme pare.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Janjoš nakon utakmice sa Radnikom
On je prije svega napomenuo na to kako ekipa dobro igra kada nema pritiska. “Na strani igramo odlično, a danas ste mogli vidjeti kako ekipa igra kada nema pritiska.

On je prije svega napomenuo na to kako ekipa dobro igra kada nema pritiska. “Na strani igramo odlično, a danas ste mogli vidjeti kako ekipa igra kada nema pritiska.
SRETAN BROJ - 1725
Jos ako ga metnu Zeljani,evo opet Hickoka i horora u najavi.MortemHz je napisao/la:Zapet ce pravo, samo da smo jednu pobjedu imali od te 4 sad bi isto bodova imali.. e tugepitic je napisao/la:Možemo li do 5 uzastopnog X na Koševu
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.