FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u kafice do kraja sezone,idemo.bojkotovat nek napadnu duplu. Kakva traged8ja sto nismo Krupu,Radnika,Zrinjskog bilo koga kuci dobili
Evropa osigurana.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Slijedecu tekmu transperent na sve cetiri tribine. NEMA PRITISKA DANAS!![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad nas protiv Slobode dođe 35 samo radi pritiska
Šta radi ovih 1500 pitara kakvu atmosferu naprave ne možemo pobjediti.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Razmazeniji smo od navijaca Reala iz Madrida.pitic je napisao/la:Kad nas protiv Slobode dođe 35 samo radi pritiskaŠta radi ovih 1500 pitara kakvu atmosferu naprave ne možemo pobjediti.
Ja šta nam rade
spuste nas na Koševu pa odu u goste pa nas opet dignu, pa opet dignuti idemo na Koševo da nas opet spuste i sve tako u krug 
SRETAN BROJ - 1725
Ja opet odoh na Koševo da me spustejoker90 je napisao/la:Bordo shizofrenija jarane!
SRETAN BROJ - 1725
Sutra ćemo Slobodi bježati samo 11 bodova, znaći Evropa se teoretski osigurava u petak.zlo87 je napisao/la:Evropa osigurana.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dijeliti letke na Koševu sa jednostavnom rečenicom:
Strpite se i preporučujte strpljivost jedni drugima povezujte se međusobno i bojte se Allaha kako bi bili spašeni.
by Bordo Džemat!
Strpite se i preporučujte strpljivost jedni drugima povezujte se međusobno i bojte se Allaha kako bi bili spašeni.
by Bordo Džemat!
Janjoš nakon utakmice sa Radnikom
Ekipa koja je jako kvalitetna može napravili ovoliko šansi na ovako teškom terenu i ovako dobro da trči.”
Ekipa koja je jako kvalitetna može napravili ovoliko šansi na ovako teškom terenu i ovako dobro da trči.”
SRETAN BROJ - 1725
Jel bilo danas nasih navijaca u Bijeljini ?
Bilo je, i to je, kažu iz struke, spriječilo naše momke da zabiju devet golova. Tako da smo se morali zadovoljit sa ova tri mizerna komada.hrn je napisao/la:Jel bilo danas nasih navijaca u Bijeljini ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvo je to pitanje? Jeste kao i uvijek sirom drzave..hrn je napisao/la:Jel bilo danas nasih navijaca u Bijeljini ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da. Mozes misliti ostali citavu tekmu. Nisu cak ni kasnili.hrn je napisao/la:Jel bilo danas nasih navijaca u Bijeljini ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo pred 300 navijaca i manje mozemo ocekivati rahat pobjede. Znaci 300 stampati za Slobodu. 
- kupus army
- Kontakt:
Oko 150.Ja danas kad ne umrije,izgubi Bekic loptu kad lik do mene govori vadi ga Cala vidis da nije njegov dan,prodje par sekundi,ma qrac dan nije godina njegovahrn je napisao/la:Jel bilo danas nasih navijaca u Bijeljini ?
Zadnja izmjena: kupus army, dana/u 29 apr 2017, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kako doći do kartiSarajlijica1946 je napisao/la:Samo pred 300 navijaca i manje mozemo ocekivati rahat pobjede. Znaci 300 stampati za Slobodu.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
300 poput Majkl.pitic je napisao/la:Kako doći do kartiSarajlijica1946 je napisao/la:Samo pred 300 navijaca i manje mozemo ocekivati rahat pobjede. Znaci 300 stampati za Slobodu.Neće htjeti pustiti ove standardne radi pritiska
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hahaha...smijesan si stvarno!!!MaroonSquad je napisao/la:Molim vas hoce li neko reagovati s ovim likom na nasoj temi, konstantno lik blati klub tako sto govori da namjestamo utakmice bez ijednog dokaza, ti si sramota ziva ako sebe nazivas navijacem Sarajeva a ovakve stvari pricas. FUJ!!bordoakapitar je napisao/la:Posto Cala na Kosevu nikad nije izgubio a Kinezu je mala kvota na 1, protiv Slobode ocekujem X i povratak u surovu stvarnost.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Svaka cast momcima za pobjedu danas, opet nam produzuju nadu za titulom mada ne treba se zavarati ekipa je puna oscilacija i vjerovatno ce opet negdje kiksati ili kao sto ovaj kaze namjestiti utakmicu da kinez uzme pare.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, SilaMoc1946, Venom i 41 gost.