Yebes me da je neko dosao u Bijeljini da prati igraca za Francusku ligu.BosnianKingdom je napisao/la:Francuz iz Lila prezadovoljan tempom igre uprkos uslovima na terenu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Neki skaut Lila, bio u loži sa klempom menadžerom i jos nekim čovjekom.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebes me da je neko dosao u Bijeljini da prati igraca za Francusku ligu.BosnianKingdom je napisao/la:Francuz iz Lila prezadovoljan tempom igre uprkos uslovima na terenu.
P.s. Valjda shvataš ko je klempo menadžer. Mora da mu je nahvalio Šefku.
Zadnja izmjena: BosnianKingdom, dana/u 29 apr 2017, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sabrine mi moje!
Koga je pratio? Duljevica, Mihojevica, ili nekoga treceg?
- TobeYarabi
- Kontakt:
u mene ribice zamalo prevrnule akvarium kad je utakmice zavrsila, trazile jos..mislile da gledaju ''Potraga za Nemom''BosnianKingdom je napisao/la:Francuz iz Lila prezadovoljan tempom igre uprkos uslovima na terenu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
HadžićaVucevich je napisao/la:Koga je pratio? Duljevica, Mihojevica, ili nekoga treceg?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pa brate.TobeYarabi je napisao/la:u mene ribice zamalo prevrnule akvarium kad je utakmice zavrsila, trazile jos..mislile da gledaju ''Potraga za Nemom''BosnianKingdom je napisao/la:Francuz iz Lila prezadovoljan tempom igre uprkos uslovima na terenu.
Brate Kingdom nemoj se naljutiti, ja ti ne vjerujem. Nema sanse da je neko iz Lila dosao ovdje.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Živa istina, prvo komentator rekao u toku tekme, a Husarić je postavio i sliku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate Kingdom nemoj se naljutiti, ja ti ne vjerujem. Nema sanse da je neko iz Lila dosao ovdje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Živa istina, prvo komentator rekao u toku tekme, a Husarić je postavio i sliku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate Kingdom nemoj se naljutiti, ja ti ne vjerujem. Nema sanse da je neko iz Lila dosao ovdje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam imao sliku samo, nista komentator.MortemHz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Živa istina, prvo komentator rekao u toku tekme, a Husarić je postavio i sliku.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brate Kingdom nemoj se naljutiti, ja ti ne vjerujem. Nema sanse da je neko iz Lila dosao ovdje.
Vidim da si fin momak, sigurno da nisi jedan od ovih laznih insajdera. Ali nasa zlatna koka je otisla, za nula KM.
- TobeYarabi
- Kontakt:
vise koka nego zlatnaSarajlijica1946 je napisao/la: Ali nasa zlatna koka je otisla, za nula KM.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Insajder zeljan paznje.TobeYarabi je napisao/la:vise koka nego zlatnaSarajlijica1946 je napisao/la: Ali nasa zlatna koka je otisla, za nula KM.
Sta mislis na kome cemo zaraditi.
Tipujem na Crnkica.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A šta je sa Balićem?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MihojevićSarajlijica1946 je napisao/la:Insajder zeljan paznje.TobeYarabi je napisao/la:vise koka nego zlatnaSarajlijica1946 je napisao/la: Ali nasa zlatna koka je otisla, za nula KM.![]()
Sta mislis na kome cemo zaraditi.![]()
Tipujem na Crnkica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
i kovacevicMortemHz je napisao/la:MihojevićSarajlijica1946 je napisao/la:
Tipujem na Crnkica.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Joj, Kovacevic. Kako mi je izvadio zivac protiv Krupe. U nevjest sam pao urlajuci, sve je bilo bijelo ispred mene. Ali mu nisam psovao.TobeYarabi je napisao/la:i kovacevicMortemHz je napisao/la:MihojevićSarajlijica1946 je napisao/la:
Tipujem na Crnkica.
Nijednu loptu nije ocistio iz peterca gospodin, ali zato glumi fair play. Ekipi koja je legla 200 put od kad je pocela tekma. Pet godina zivota mi je skratio.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Najvise cemo pazariti u odbrani Bojanovim bravurama. 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najbolji golman lige. Ali smo imali danas dvije situacijd gluhih telefona. Oba puta sa igracima zadnje linije sto je nedopustivo. Samo je sreca sto nas nisu tad presjekli. Sad bi pricali drugu pricu. To ne umanjuje cinjenicu da je danas bio pola ekipe, u svakom smislu te rijeci. Nadam se da ce im strucni stab skrenuti paznju na takve stvari.bordospartanac je napisao/la:Najvise cemo pazariti u odbrani Bojanovim bravurama.
Cestitke momcima na pobjedi.Cestitke i momcima koji su bodrili u Bijeljini . Nista treba igrati sve utakmice u gostima itjt. 
-
bordospartanac
- Kontakt:
Nazalost danas nisam popratio taj detalj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Najbolji golman lige. Ali smo imali danas dvije situacijd gluhih telefona. Oba puta sa igracima zadnje linije sto je nedopustivo. Samo je sreca sto nas nisu tad presjekli. Sad bi pricali drugu pricu. To ne umanjuje cinjenicu da je danas bio pola ekipe, u svakom smislu te rijeci. Nadam se da ce im strucni stab skrenuti paznju na takve stvari.bordospartanac je napisao/la:Najvise cemo pazariti u odbrani Bojanovim bravurama.
Golmani su skloni padovima, tako da golman bez jake odbrane i obratno ne moze biti siguran.
Najbolje je dubinske analize o ekipi ostaviti na kraju sezone, sada punim gasom ici naprijed.
Ali se slazem da do iduce utakmice dodatno treba ojacati odbranu.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, perodeformero, Rule_hz i 63 gosta.