The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Veci mu jezik nego kondicija
Nije se crnjo još predo i ako je pri kraju. Vladimir izgleda kao da je njemu 27.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kličko fakat nije odavno ovako boksao, uzeo ga na iskustvo prije borbe već u pripremi. Ponudit će Joshua još seriju-dvije ali Kličko dobija def.
Muhamed Ali za siromasnexinxee je napisao/la:
tuzno kako je momak od 27 godina inferiorniji covjeku od 41 godinu kretanjem i kondicijom... joshua ovo nije zasluzio da dobije jer se ocigledno ili nije dobro spremio ili se malo precijenio
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Sto je tuzno bgt ...pa Lenox je tuko buraza mu u slicnim godinama...to za boksere i nisu neke godine...amstaff je napisao/la:tuzno kako je momak od 27 godina inferiorniji covjeku od 41 godinu... joshua ovo nije zasluzio da dobije jer se ocigledno ili nije dobro spremio ili se malo precijenio
Klitschko je masina kako god, iako sam ocekivao da ce Joshua ubit vola u njemu 
Ne znam koji vam je qrac. Kličko imao jedan dobar udarac, obojica bili na podu, izjednačena borba. Pa gledaj koliki je Joshua, veći od Vladimira, valja to držat na sebi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jelle je napisao/la:Sto je tuzno bgt ...pa Lenox je tuko buraza mu u slicnim godinama...to za boksere i nisu neke godine...amstaff je napisao/la:tuzno kako je momak od 27 godina inferiorniji covjeku od 41 godinu... joshua ovo nije zasluzio da dobije jer se ocigledno ili nije dobro spremio ili se malo precijenio
kako nisu neke godine? razlika izmedju lennoxa i vitalija je 5 godina, lennox je imao 37 a vitali 32, a ovo je sada 41(sto je ipak mnogo vise od 37) a joshua 27... ili tako nekako
Pa vecinom bokseri sazriju u tim godinama....mislim ne predstavljaju te godine neki teret njima...vidis et Lenoxa , Evander , pa Mayweather , Holms itd...amstaff je napisao/la:jelle je napisao/la:Sto je tuzno bgt ...pa Lenox je tuko buraza mu u slicnim godinama...to za boksere i nisu neke godine...amstaff je napisao/la:tuzno kako je momak od 27 godina inferiorniji covjeku od 41 godinu... joshua ovo nije zasluzio da dobije jer se ocigledno ili nije dobro spremio ili se malo precijenio
kako nisu neke godine? razlika izmedju lennoxa i vitalija je 5 godina, lennox je imao 37 a vitali 32, a ovo je sada 41(sto je ipak mnogo vise od 37) a joshua 27... ili tako nekako
Lillard je napisao/la:Ne znam koji vam je qrac. Kličko imao jedan dobar udarac, obojica bili na podu, izjednačena borba. Pa gledaj koliki je Joshua, veći od Vladimira, valja to držat na sebi.
veci? u cenat su, a ovaj mladji 14 godina. nije ni u kilama nek razlika.
Tako je, kakav napad!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Brutalno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Udri metuzalema

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Napokon
. Amin
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Masina 
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.