Mozda ranije nije bio drug, ali prije ovog meča je izgovorio "Bismillah"; imas video na Muslim Players. fb straniciMarsal je napisao/la:Kaže za sebe da nije sljedbenik nijedne religije.Alminjo99 je napisao/la:Joshuaaaa. Brat musliman.zasluzeno
![]()
The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
1 udarac je doveo do toga da ga baci na pod drugi put, treći je samo formalnost, pa većina boraca ne bi ustala nakon onog u petoj rundi, a kamoli da frajer ustane nakon trećeg nokdaunajelle je napisao/la:Pa zar ga nije isprebijao ko macku...3 puta ga baco na pod ...toliko ga puta nisu bacali zadnji 15 godjestamaji je napisao/la:ne previšejelle je napisao/la:
Ti se ocito razumjes u box....]
Pa kod teskasa je obicno jedan udarac...ne zna sta bi ti da se ljudi od 115 kila udaraju pola sata u glavu i da ne padnu....nije ovo film roki balbao
Praviš se ipak nekim znalcem, podcjenjuješ druge.
@Lillard, priznat ćeš drugačije je kad nekog lupaš 7 rundi pa ga u 8 nokautiraš
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Strasan mec! Navijao sam za Dzosuu, ali ono sto je Vladimir pruzio i kako se dizao nakon onakvih udaraca - svaka ti cast majstore!
Nakon sto ga Dzosua u prvom pravom fajtu nije dokrajcio, bio sam uvjeren da ce Vladimir slaviti nokautom. Vecina onih strucnih sagovornika (bivsi-sadasnji bokseri) na RTL-u je navodila kako Dzosua nema sanse sa Vladimirom ako mec ode u zavrsnicu. Tako je i djelovalo. Medjutim, onakvu koordinaciju snage, balans, pametnu borbu, ja dugo vec nisam vidio. Sacuvao snagu, fajterski napao iz sve snage i eto kako zavrsi.
Iako nisam pretjerani fan brace Klicko, ne mogu reci da mi nije krivo sto ga vjerovatno vise necemo imat priliku gledati u ringu.
Nakon sto ga Dzosua u prvom pravom fajtu nije dokrajcio, bio sam uvjeren da ce Vladimir slaviti nokautom. Vecina onih strucnih sagovornika (bivsi-sadasnji bokseri) na RTL-u je navodila kako Dzosua nema sanse sa Vladimirom ako mec ode u zavrsnicu. Tako je i djelovalo. Medjutim, onakvu koordinaciju snage, balans, pametnu borbu, ja dugo vec nisam vidio. Sacuvao snagu, fajterski napao iz sve snage i eto kako zavrsi.
Iako nisam pretjerani fan brace Klicko, ne mogu reci da mi nije krivo sto ga vjerovatno vise necemo imat priliku gledati u ringu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bio je, ali je Vlad bio u prednosti dovoljnoj da dobije na bodove, zato je AJ i krenuo u napad. Vraćao se rundu po rundu, nakon onog poda sredinom borbe, znao je da mora više da bi barem imao šansu da dobije na bodove.jestamaji je napisao/la:de ba @jelle, do tog aperkata je bio meč bare bare
ja govorim o cijelom meču koji je bio apsolutno izjednačen ne o zadnjoj minuti
Sad čekamo Furya da se vrati, to bi tek bio spektakl
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Pantarei79
- Kontakt:
A čime ga je trebao dobiti u boksujestamaji je napisao/la:a dobio ga je zahvaljujući jednom udarcu
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Pa zar ga nije isprebijao ko macku...3 puta ga baco na pod ...toliko ga puta nisu bacali zadnji 15 god
]
Pa kod teskasa je obicno jedan udarac...ne zna sta bi ti da se ljudi od 115 kila udaraju pola sata u glavu i da ne padnu....nije ovo film roki balbao
[/quote]
1 udarac je doveo do toga da ga baci na pod drugi put, treći je samo formalnost, pa većina boraca ne bi ustala nakon onog u petoj rundi, a kamoli da frajer ustane nakon trećeg nokdauna
[/quote][/quote]
Pa vecina nebi , al Klicko je eto usto i da nije Joshua ispuho i tad bi vjerovatno rjesio mec....mislim glupo je reci da kod teskasa odlucuje jedan udarac...pa normalno da je tako...ipak su to mrcine od 115 kila i kad pogode jedan drugog to je odprilike KO....
1 udarac je doveo do toga da ga baci na pod drugi put, treći je samo formalnost, pa većina boraca ne bi ustala nakon onog u petoj rundi, a kamoli da frajer ustane nakon trećeg nokdauna
Pa vecina nebi , al Klicko je eto usto i da nije Joshua ispuho i tad bi vjerovatno rjesio mec....mislim glupo je reci da kod teskasa odlucuje jedan udarac...pa normalno da je tako...ipak su to mrcine od 115 kila i kad pogode jedan drugog to je odprilike KO....
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja odmah sutra gledam reprizu uz kokice i komentatore koji nisu očajni.
Kakav boks, još sam pod dojmom!
Ajde Wladimire oko moje, skupi snage, motiva i želje i revanširaj mu se!
Kakav boks, još sam pod dojmom!
Ajde Wladimire oko moje, skupi snage, motiva i želje i revanširaj mu se!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ne pratim ovaj boks skoro nikako, al' dobar meč fakat. Iznenadio me ovaj Joshua kako se uspio vratiti tamo valjda u 7. rundi, sve kontam sad će ga Klitchko dokrajčiti al' izdrža momak

nisiMarsal je napisao/la:Jesam li jedini ja navijao za Klitschka?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pantarei79 je napisao/la:A čime ga je trebao dobiti u boksujestamaji je napisao/la:a dobio ga je zahvaljujući jednom udarcuTricom u zadnjoj sekundi???
Sad sam se nafuro, sutra cu da sefa razbijem na poslu.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Sluša li ko ovog idiota na RTL-u, kaže nije bilo za prekinuti 
- ASD
- Kontakt:
Nije ovdje stvar jednog udarca, jednostavno je Klitschko lose usao u 2 runde i tu ga je Joshua uhvatio, sto se tice kompletnog meca da Joshua nije tako krenuo izgubio bi na bodove, bar se nadam da je tako jer je bio u vecini rundi totalno neaktivan.
@forster
Al koliko su česti takvi mečevi, pogotovo u ovoj kategoriji?? Ne možeš ovdje mlatit nekoga 7 rundi pa mu zadat KO u 8oj. Jedan pravi udarac i ovaj se syebe jbg.
Al koliko su česti takvi mečevi, pogotovo u ovoj kategoriji?? Ne možeš ovdje mlatit nekoga 7 rundi pa mu zadat KO u 8oj. Jedan pravi udarac i ovaj se syebe jbg.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
risingforce
- Kontakt:
Strasan mec, svaka cast Klicku, ipak je on stariji 15 godina.. steta sto ga nije agresivnije napao u 6. rundi kad je ovaj bio uzdrman
Na qrac su mi dugo išla braća Kličko, ali je Vladimir večeras pokazao ogromno i šampionsko srce. Ustati nakon onakvih udaraca u ovim godinama je dostignuće samo po sebi. Jedva čekam da vidim nastavak karijere AJ-a.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
da, napao je ko mahnit u jedanaestoj, vjerovatno su mu rekli da je iza ili da je knap na scorecardu. i sam je klimao glavom na kraju desete.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bio je, ali je Vlad bio u prednosti dovoljnoj da dobije na bodove, zato je AJ i krenuo u napad. Vraćao se rundu po rundu, nakon onog poda sredinom borbe, znao je da mora više da bi barem imao šansu da dobije na bodove.jestamaji je napisao/la:de ba @jelle, do tog aperkata je bio meč bare bare
ja govorim o cijelom meču koji je bio apsolutno izjednačen ne o zadnjoj minuti
upalilo je, ali tako nešto ne upali uvijek, ponekad se dese da borac na pola runde ostane bez snage kad onako navali. srećom je pogodio onaj aperkat i to je bilo to
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lampard8 je napisao/la:Sad sam se nafuro, sutra cu da sefa razbijem na poslu.
Od kad te na forumu nisam vidio. Šta mai?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovi stručnjaci na RTL-u samo što nisu zaplakali od muke što im je ljubimac podudlao.
Idi starohane dosadni u penziju. Dobro je pa je zadnji meč odradio kvalitetno, ali našamarao ga Anthony...a i zaslužio je, kako se momak pripremao...i što reče sam, "samo ću biti još bolji"...gledaćemo ga i uživati u normalnom tj. napadačkom boksu još dugo akobogda.
Idi starohane dosadni u penziju. Dobro je pa je zadnji meč odradio kvalitetno, ali našamarao ga Anthony...a i zaslužio je, kako se momak pripremao...i što reče sam, "samo ću biti još bolji"...gledaćemo ga i uživati u normalnom tj. napadačkom boksu još dugo akobogda.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 30 apr 2017, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakva sranja pricaju ova dvojica na Rtlu,cuj nije trebo prekinuti,pa frajer bi ga ubio do kraja da sudac nije prekinuo,nevjerovatna pristrasnost 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.