ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Thiem razvaljuje trenutno..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Očekivao sam od Zvereva u Monte Karlu da bar odigra pristojno, međutim nije.
Nadal nije doduše imao nekog aman zaman protivnika u ovih dosad odigranih mečeva na šljaci, nažalost i nema ih trenutno, ovakav Marej, Thiem kojeg mlati Goffin i loši Đoković ne mogu dobiti Nadala na šljaci, najveća prepreka Nadalu ne igra šljaku, čudno zvuči ali najteži protivnik Rafi je Federer trenutno, zato što igra najbolji tenis trenutno i mislim da su ova dvojica trenutno TOP 2 što se tiče forme, zato Nadal i nema nekog da mu se suprotstavi..ne znam, Kyrgios, šta se sa njim desilo?
Wawa, Nishichoki i ostali teniseri nisu uspjeli uzeti Federera na AO pa ni na Mastersima, a kamoli da uzmu Nadala na šljaci, tako da sve osim finala / titule je loš rezultat po Nadala jer su mu putevi relativno otvoreni ka tituli.
Nadal nije doduše imao nekog aman zaman protivnika u ovih dosad odigranih mečeva na šljaci, nažalost i nema ih trenutno, ovakav Marej, Thiem kojeg mlati Goffin i loši Đoković ne mogu dobiti Nadala na šljaci, najveća prepreka Nadalu ne igra šljaku, čudno zvuči ali najteži protivnik Rafi je Federer trenutno, zato što igra najbolji tenis trenutno i mislim da su ova dvojica trenutno TOP 2 što se tiče forme, zato Nadal i nema nekog da mu se suprotstavi..ne znam, Kyrgios, šta se sa njim desilo?
Wawa, Nishichoki i ostali teniseri nisu uspjeli uzeti Federera na AO pa ni na Mastersima, a kamoli da uzmu Nadala na šljaci, tako da sve osim finala / titule je loš rezultat po Nadala jer su mu putevi relativno otvoreni ka tituli.
nije bio loš meč
andy izbjegava rafu
ali turnir u budimpešti je bomba, dva kvalifikanta u jednom polufinalu .... damir propušta šansu za šansom
andy izbjegava rafu
ali turnir u budimpešti je bomba, dva kvalifikanta u jednom polufinalu .... damir propušta šansu za šansom
Endi opet dokazao kako je ozbiljan rival i sklonio se Rafi, bit ce sutra strasan mec, Domi je masina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mogao bi Domi sutra malo da preslusava Rafu. Bravo za mog zemu, pokazuje da RG prosle godine nije bio slucajnost i sreca! Nego da je on zapravo u top 3-4 na sljaci!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Danas igraju 2 najbolja igraca na sljaci u ovom trenutku bez premca. Teko je zamisliti da necemo gledati brutalno dobar tenis, svi preduslovi su tu. Imamo 2 unikatna topspinmeistera, najsporiju podlogu na svijetu i ono najbitnije, obojicu u formi.
Zanimljivo ce biti kako ce se Dominik snaci sa Rafinim visokim spinovima na njegov bekend, Domi ce bjezati daleko iza osnovne i hvatati loptice u silaznoj putanji, to ce otvarati dosta prostora Nadalu koji ce imati mogucnost da upada u teren i bude agresivniji nego inace, pogotovo iz razloga sto je dobio prije potrebno samopouzdanje u svoj forehand s kojim ima priliku diktirati tempo u poenima i crtati po linijama.
Sve u svemu, trebalo bi da gledamo najbolji mec na sljaci ove sezone.
Zanimljivo ce biti kako ce se Dominik snaci sa Rafinim visokim spinovima na njegov bekend, Domi ce bjezati daleko iza osnovne i hvatati loptice u silaznoj putanji, to ce otvarati dosta prostora Nadalu koji ce imati mogucnost da upada u teren i bude agresivniji nego inace, pogotovo iz razloga sto je dobio prije potrebno samopouzdanje u svoj forehand s kojim ima priliku diktirati tempo u poenima i crtati po linijama.
Sve u svemu, trebalo bi da gledamo najbolji mec na sljaci ove sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
6-2 6-2
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako udara ovaj forehand majko draga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa sta je ovo boze dragi
Sad bih trebo ja vaditi postove doticnih koji su pisali svakojake gluposti o Rafi, te bolji igrac na hardu, te nema protivnika, nema ozbiljnog igraca, ali neka ih.
Ali u pravu su, ovakav Rafa i nema ozbiljnog protivnika, niko nema sanse, jednostavno.

Sad bih trebo ja vaditi postove doticnih koji su pisali svakojake gluposti o Rafi, te bolji igrac na hardu, te nema protivnika, nema ozbiljnog igraca, ali neka ih.
Ali u pravu su, ovakav Rafa i nema ozbiljnog protivnika, niko nema sanse, jednostavno.
Pa kad nema babuke, morao je i njemu nesto ostavit da osvoji.bodi123 je napisao/la: Ali u pravu su, ovakav Rafa i nema ozbiljnog protivnika, niko nema sanse, jednostavno.
Btw, cestitke na tituli, odlicna stvar za tenis! O kakvoj Novakovoj konkurenciji da pricamo (mislim na neku blisku proslost), kada Roger u 36-oj godini, nakon pola godine neigranja zbog povrede i Rafa nakon svega sto mu se izdesavalo, ovako mlate sve sto im se nadje na putu... Kakvi sampioni!
- Nail for Real
- Kontakt:
Joj sto bih volio da sretne tvog babuku na RG-u da mu slomi duh i tijeloFederer17 je napisao/la:Pa kad nema babuke, morao je i njemu nesto ostavit da osvoji.bodi123 je napisao/la: Ali u pravu su, ovakav Rafa i nema ozbiljnog protivnika, niko nema sanse, jednostavno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znam da se zezas pa cu ti oprostiti ovo.Federer17 je napisao/la:Pa kad nema babuke, morao je i njemu nesto ostavit da osvoji.bodi123 je napisao/la: Ali u pravu su, ovakav Rafa i nema ozbiljnog protivnika, niko nema sanse, jednostavno.
Btw, cestitke na tituli, odlicna stvar za tenis! O kakvoj Novakovoj konkurenciji da pricamo (mislim na neku blisku proslost), kada Roger u 36-oj godini, nakon pola godine neigranja zbog povrede i Rafa nakon svega sto mu se izdesavalo, ovako mlate sve sto im se nadje na putu... Kakvi sampioni!
Ovo je vrlo vrlo blizu Rafinoj igri iz 2013. i 2014. na sljaci, strasan tenis, samo boze zdravlja
Rafael Nadal na Rafa Nadal centralnoj pisti osvaja 10. titulu u Barceloni, hvala, dovidjednja i prijatno, sljedeci je Madrid.
I jos jednom, forehand.
Najveci sampion ikad.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan Rafa. Nadalov najveći problem može biti fizička sprema, ukoliko ga ona ne izda teško će ga ko dobiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa, nakon Australije, IW-a i Miamija, red bi bio da i Rafa nesto uzme. Kazu da je Roger merhametli covjek.Nail for Real je napisao/la: Joj sto bih volio da sretne tvog babuku na RG-u da mu slomi duh i tijelo.
@bodi123, ma normalno da se zezam. Mislim da sam jedini (pored forumasa @Rafe
Ja se nadam duelu Wawrinka - Nadal u finalu RG-a.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Najveci ikad
Neki mogu imati titule ali ako poslije poena,meca ne uradim ovo
to je za mene "nikakav" igrac ali zato kralj ima sve...
Dovoljno je reci NO RAFA NO TENIS...

La Decimaaa 2x idemo po trecu....
Neki mogu imati titule ali ako poslije poena,meca ne uradim ovo
Dovoljno je reci NO RAFA NO TENIS...
La Decimaaa 2x idemo po trecu....
Svaka cast kralju sljake! [emoji144]
Bilo je nedvojbeno da ce ovo lako sve da smlati u Barci!
Coronados de gloria vivamos,
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Grande Rafa

LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- RafaGarros9
- Kontakt:
Effenberg je napisao/la:Mogao bi Domi sutra malo da preslusava Rafu. Bravo za mog zemu, pokazuje da RG prosle godine nije bio slucajnost i sreca! Nego da je on zapravo u top 3-4 na sljaci!
Effenberg je napisao/la:Svaka cast kralju sljake!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.