FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 30 apr 2017, 19:08

Hvala @Virtu4l. [emoji106]

Nije bilo tesko shvatiti da nam je bas losa odbrana. Volio bih vidjeti Kemu i Boccu protiv Zrinjskog. Mozda je rizik ubaciti Kemu,ali momak ne moze biti gori od one dvojice.

Bravo Hasanovicu.[emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 apr 2017, 19:08

Vi ste ludi ako mislite da cemo mi uzet titulu sa ovim sastavom i trenerom ako ne dodje do nekih velikih ali bas velikih rokada u ekipi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 30 apr 2017, 19:11

Jedini koji zaslužuje pohvale je Stevnovic, Hasanović po meni kloc, tehnike nikakve nema jedino što trči i bori se
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 apr 2017, 19:11

Iskreno se nadam da je Slavko danas vidio da Bogicevic vise ne moze! Definitivno NE MOZE!!! Protiv Sirokog je pokazao da oscilira, i da je sklon greskama, godine cine svoje, spor je i malo brzi igraci prave probleme, a ruku na srce lopte koje treba ispucati u polje on nesto gradi i naravno pravi kardinalne greske koje nas kostaju bodova. Kad kazem bodova onda definitivno mislim na to, jer da nismo primili onaj debilni go u 45+, ubjedjen sam da bi okrenuli u drugom poluvremnu, al otom potom, i ovako je dobro kako je moglo biti. Dobiti sad kuci i zavrsiti pricu. Na Kosevu nam je dovoljan i bod, s obzirom da imamo sada nesto laksi raspored, i vise vremena da se dobije na svjezini.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 30 apr 2017, 19:12

Fakat ovaj Miro zasluzio da ga nosimo 88 puta oko Grbavice kada bude odlazio . :bow:
Jedno veliko hvala od mene :tokralju:
Kakva igracina,zalaganje od prve minute kada je obukao nas dres to je nevjerovatno.
Nadam se da postoji sansa i minimalna da ostane i sve treba momku dati.Svaki uslov koji postavi.
A kada bude otisao jos duuuugo dugo vremena cemo mi spominjati i plakati za imenom Miroslav Stevanovic!
Dobro zapamtite ; Miroslav Stevanovic 88 !
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
U srcu nosim te ja ! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2017, 19:16

PticaSelica1921 je napisao/la:Fakat ovaj Miro zasluzio da ga nosimo 88 puta oko Grbavice kada bude odlazio . :bow:
Kakva igracina,zalaganje od prve minute kada je obukao nas dres to je nevjerovatno.
Nadam se da postoji sansa i minimalna da ostane i sve treba momku dati.Svaki uslov koji postavi.
A kada bude otisao jos duuuugo dugo vremena cemo mi spominjati i plakati za imenom Miroslav Stevanovic!
kako je samo ganjao u prvom poluvremenu kad smo bili očajni, nema gdje ga nije bilo, bukvalno kao da je sam pokušavao podići ekipu...

ne znam šta više reći o tom momku a da nije rečeno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2017, 19:19

Virtu4l je napisao/la:
ne znam šta više reći o tom momku a da nije rečeno...
Da nakon ovoga danas vise nema dilema o ostanku? Salim se... Bilo bi prejako kad bi u rezimeu imao titulu s nama. :salut:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 30 apr 2017, 19:20

xxh2o je napisao/la:Jedini koji zaslužuje pohvale je Stevnovic, Hasanović po meni kloc, tehnike nikakve nema jedino što trči i bori se
Miro je glavni pokretac ove ekipe, mene također Hasanovic nista nije posebno impresionirao uklopio se u ovo sivilo - ali eto mlad je neka on igra sto cesce pa cemo vidjeti.

Kerla, Bogicevic, Bbagojevic ... :angel:
- Zeljeznicar -

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 30 apr 2017, 19:22

SlevinKelevra je napisao/la:
irfo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Ne prosipaj se, i ti i ostali koji prizivaju ovako nesto. Slavko dobija jos jednu sezonu najmanje, jer bi to bilo jedino normalno i ispravno. Sve ostalo je uzaludno trosenje tastature. :stop:
Sutnut ga dok jos postoji sansa za titulu
Sansa? Mi smo prva ekipa na tabeli i ubjedljivo najveci favoriti za titulu. U tu smo situaciju dosli najvise zahvaljujuci covjeku kojem prizivas otkaz, jer je valjda svima jasno da mi u ovoj ekipi imamo jednog odlicnog i 3-4 soldina igraca. Sve ostalo mrtvi prosjek ove lige. Je li to imamo neki all star tim, pa smo nezadovoljni prvim mjestom odjednom? :roll: Zaboravili -11, i kukanje kako nam slijedi grcevita borba za Evropu? Je li to u ekipi imamo pet reprezentativaca pa je sve osim dvostruje nesupjeh? Ma, ajde ba... :puke:
Na kraju sezone. Kako god zavrsila zahvaliti se Slavki. Patimo se, skupo su ovi igraci i trener placeni da ne pokazuju nista

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 30 apr 2017, 19:22

Ako Lendric i Duljevic vrijede po milion onda Stevanovic vrijedi 5 .
U srcu nosim te ja ! 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 apr 2017, 19:22

Tacno izmedju Blagojevica i Radinovica izabrao bi Ugljesu iako nekad djeluje da ga boli neka stvar. Blagojevic nikako da se vrati u staru formu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 apr 2017, 19:28

mohikanac brate razumijem ja tebe u potpunosti ali svi znamo da se na zimskom prelaznom roku ekipa prava ne moze sastavit nit pipremit za drugi dio sezone. Ja Slavku podrzat necu ako titulu kiksamo (mora se neko cudo desit da me neko nagovori na to da Slavko ima podrsku od mene) ali ako uzmemo titulu neka ga na klupi Zeljeznicara jer jbg, tjerat a titulu uzeo tesko. Podrzimo svi ekipu protiv Zrinjskog i nadajmo se pobjedi!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 30 apr 2017, 19:31

Ne shvatam kako Shrek nije ukapirao da se ne igra defanzivno u prvom poluvremenu ako ti ova utakmica gotovo pa odlucuje sezonu. Dobija velike pare, šta se čudite da je vratio ekipu koliko toliko gdje pripada? Ove polusezone imamo veliku sreću i guranje od sudija. Taktika nam je teško sranje kao i većina igrača. Ovaj seljački italijanski fudbal kur.cu ne valja. Imamo prespore igrače koji su loši tehničari. Miro hvala ti za sve! Teško cemo mi do titule...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2017, 19:38

Predlazem pjesmu na slijedecoj tekmi: Mi smo samo plavi pitari, plavi pitari, plavi pitari... :roll:
A glavno je srat' o nekoj porodici, zajednistvu i filozofiji :roll: Los bod u Tuzli, protiv Slobode koja nam je crna macka zadnjih godina. Smijesno.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 30 apr 2017, 19:38

Sad ne znam ili bi se radovo ili bi plako poslije utakmice. Da mi je neko ponudio bod prije utakmice hladno bi prihvatio a sad mi to malo. Teske greske u odbrani su nas unistile danas al idemo dalje. Iako znam da ovo sve ne valja i to sam govorio kad smo pobjedjivali molim vas da svi stanemo uz ekipu i podrzimo je do kraja prvenstva. Kad prvenstvo zavrsi onda cemo psovati i tjerati sve one koji su to zasluzili a ima ih puno. Jos jednom pokazati svima kako se navija za voljeni klub u ove cetiri utakmice i pomozimo ekipi da osvoji titulu.

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 apr 2017, 19:42

Necu nista reci, isto se ponavlja zadnjih tekmi. Uglavnom neka nam je Bog na pomoci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 apr 2017, 19:44

PticaSelica1921 je napisao/la:Fakat ovaj Miro zasluzio da ga nosimo 88 puta oko Grbavice kada bude odlazio . :bow:
Miro je cistim svim ostalim nasim manekenima kako se igra i gine za plavi dres , ne samo jednu utakmicu,vec citavu sezonu momak igra konstatno dobro hvala mu za to od srca...Ostale igrace necu izdvajat nit comnt jer sem Mire realno svi su podbacili bar za mene ,vidim vecina hvali Dinu Hasanovica samo na osnovu cega, na osnovu par napravljenih faula, jel oduzeo neku loptu il dao pas ? momak se pogubio bar za mene? MIROSLAV STEVANOVIC Kapa da poda Veliki Majstore... MIRO STEVANOVIC :tokralju: :tokralju:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2017, 19:45

slika

06.05. Željezničar - Zrinjski
13.05. Krupa - Željezničar
20.05. Sarajevo - Željezničar
27.05. Željezničar - Radnik

Mi jednostavno moramo pobijediti Zrinjski ili ćemo u suprotnom morati pobijediti na Koševu. Pobjeda protiv Zrinjskog nam znači apsolutno sve, ali sa ovom drvenom odbranom ja ne mogu biti siguran u pobjedu protiv Brotnja.

Petrović mora povući radikalne poteze u narednim danima inače smo u problemu. Došli smo do izvora, gdje samo jedna pobjeda mijenja apsolutno sve. Zrinjski ga ne može iznenaditi, jednostavno ne može, oni će igrati otvoreno od prvog minuta, imaju muda i dobra su ekipa. Na takvu igru je najlakše odgovoriti, naravno, kad imaš normalne stopere i odbrambene igrače koji neće zabijati autogolove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 30 apr 2017, 19:46

DOMINACIJA!!!!!

slika
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 30 apr 2017, 19:48

Bravo Bekricuu,od kada je usao i preuzeo sve u svoje noge odmah licimo na ekipu.,,Koji luksuz da covjek ne igra ,,On je za Zebu i ostale bio i ostao * majstor*". Hvala ti Bekrija sto si nam ostavio to ,da se jos nadamo, :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 65 gostiju.