Moze li neko postaviti snimak starta Ordagica koji vec ima zuti karton i koji "ispravno" s ledja s dvije noge zaustavlja Bekrica u kontra napadu??? A ako cemo o penalu, onda neka postave start na Blagojevicu koji je ruku na srce bio iste tezine kao i taj nad Ordagicem.Evolution87 je napisao/la:Rahma je napisao/la:Moze li neko postaviti ponovljeni snimak za onaj ne dosudjeni penal?
ma kakvi, ni blizu penala![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
kad veceras Goebbels pocne na pregledu: "na snimku jasno vidimo kako se igrac nalazio van terena i odluka sudije je totalno opravdana"Evolution87 je napisao/la:Rahma je napisao/la:Moze li neko postaviti ponovljeni snimak za onaj ne dosudjeni penal?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Sto Slavko rece na kraju: Elhamdulillah na bodu...
Jedini penal koji je trebao biti sviran je onaj na blagojevicu... ostali su svi regularno doneseni... ali tendencionznom sudjenju kontra Zelje se mora stati u kraj... valjda ce bjelica biti kaznjen zbog guranja slobode...
Jedini penal koji je trebao biti sviran je onaj na blagojevicu... ostali su svi regularno doneseni... ali tendencionznom sudjenju kontra Zelje se mora stati u kraj... valjda ce bjelica biti kaznjen zbog guranja slobode...
u pravu je slavko... protiv malih timova se osvajaju prvenstva, a mi smo izgubili dva boda danas... moramo se protiv zrinjskog vaditi...
45515
gospodin Petrovic je ciitao sa idiota ono sto je Miske nekoliko minuta ranije napisao. ali obzirom da Miske i ne vlada bas cirilicnim pismom, doslo je do malo drugacije izjaveSARS je napisao/la:Vidi ih sto se raduju sto su nam bod otkinuli a sledece kolo kad ih zrinjski podere ima da placu ko p.i.c.k.e al Celo je definitivno na jakim drogama kaze zasluzeno uzeli bod i trebali su pobjediti, pa jesmo li gledali istu utakmicu mater ti ****
zeljo bi preokrenuo da se manijaci nisu onako rano istjerali sa stadiona. gosti su osteceni
? ? <3
Slave bod ko titulu.
Kakvi luzeri jbt
Kakvi luzeri jbt
- TobeYarabi
- Kontakt:
KMEEEEE ljo. KMEEEEE ljoPetrovic: Nasi navijaci trebaju shvatiti da se neke utakmice ne mogu kupiti
- zlatnakoka
- Kontakt:
Prvi put da pišem ovdje, ali kakav si pulen moram.Sandokan87 je napisao/la:Moze li neko postaviti snimak starta Ordagica koji vec ima zuti karton i koji "ispravno" s ledja s dvije noge zaustavlja Bekrica u kontra napadu??? A ako cemo o penalu, onda neka postave start na Blagojevicu koji je ruku na srce bio iste tezine kao i taj nad Ordagicem.Evolution87 je napisao/la:Rahma je napisao/la:Moze li neko postaviti ponovljeni snimak za onaj ne dosudjeni penal?
Naravno da ti niko ne može postaviti taj video jer ne postoji. Bekrića je probao pokupiti Stjepanović. A Ordagić mu je jednom čisto uzeo loptu, ali to nije bilo sa dvije noge.
A start na Blagojeviću nije postojao jer je momak iznio loptu, i s obzirom da je bio dosta jači i Blagojević je pao. Znači isto išli na loptu sa dvije različite strane, i nije faul ni da je naš pao.
Pozz, uzivajte u tituli jer je preocito da je vasa
TobeYarabi je napisao/la:Petrovic: Nasi navijaci trebaju shvatiti da se neke utakmice ne mogu kupiti
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Dobili ste grbavicu sta sad i pale hocete preko tudjih ledja ?BelminM23 je napisao/la:$ ?
Za Pale, može li Milorade?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ne razumije on tebe Solinas, pisi mu s desna na lijevosolinas je napisao/la:Yebem ti mater.yebo ti pale mater.i cirilica mater.BelminM23 je napisao/la:$ ?
Za Pale, može li Milorade?
? ? <3
Sad kad kazne bjelicu, do kraja nece imati ko suditi, pogotovo kad zadnja tri kola budu istovremeno..
Obzirom da se ovo tretira kao sudijsko neznanje, a ne namjestanje i kupovina, kako to da nikad ne pogrijese na zeljinu stetu?
Obzirom da se ovo tretira kao sudijsko neznanje, a ne namjestanje i kupovina, kako to da nikad ne pogrijese na zeljinu stetu?
Pravda za flash-a!!!
"Sudija je bio blizu , tako da mu vjerujemo da nije bilo za najstroziju kaznu."dvokorak je napisao/la:kad veceras Goebbels pocne na pregledu: "na snimku jasno vidimo kako se igrac nalazio van terena i odluka sudije je totalno opravdana"Evolution87 je napisao/la:Rahma je napisao/la:Moze li neko postaviti ponovljeni snimak za onaj ne dosudjeni penal?
**** ja sebe , ako ovo ne izjavi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dade im Sloboda bod i nek je klošari i jesu za sadake
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- escobarpablo
- Kontakt:
Fol slave bod a svjesni su da će debeli krmak dobiti otkaz nakon poraza od endehazije u sljedećem kolu.Lakoste je napisao/la:Slave bod ko titulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi luzeri jbt
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Kaznit ćemo sljedeće kolo Slobodu zato što nas nije ispoštovala.
SRETAN BROJ - 1725
- MocMahale444
"Sudija je bio blizu , tako da mu vjerujemo da nije bilo za najstroziju kaznu."
[/quote]
ukoliko nista ne budu uspjeli da smisle ova situacija ce se jednostavno preskociti i nece se ni prikazati, kao da se nista nije ni dogodilo
a ko nam garantuje da su kamere bhrt-a ovo uopste zabiljezile?
ukoliko nista ne budu uspjeli da smisle ova situacija ce se jednostavno preskociti i nece se ni prikazati, kao da se nista nije ni dogodilo
? ? <3
sloboda daje gol za vodstvo, a navijaci njihovi, ili onaj mali broj sto je dosao, navija "bice zeljo qrac sampion"... koje komplexe mora imati da to radis... da nema tuzlala, trebalo bi ih je izmisliti...
45515
- escobarpablo
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:Petrovic: Nasi navijaci trebaju shvatiti da se neke utakmice ne mogu kupiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.