NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96
Dobra utakmica jučer protiv Orašja, dobra pojačanja i sad samo neka nastave sa ofanzivnom i hrabrom igrom i u gostima.
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Iz nepostojeceg penala u 93 minuti.NeRi_K je napisao/la:Pa de mi ti reci kako smo dosli do tih 1:1?bavarian_bk je napisao/la:A sto ne kazes kako ste dosli do tih 1-1
FK SARAJEVO
LIjepo je cuti i citati po forumima da su svi zadovoljni jucerasnjom predstavom Jedinstva na stadionu Pod Boricima. Odavno nije vladala ovako lijepa atmosfera medju igracima i navijacima, a sve govori i velika zainteresovanost ljudi koji hoce da idu na gostovanje u Cazin.
Sinoc sam pricao sa Sunticem i Canom i ljudi su odusevljeni kako su primljeni u Bihacu, a i nase cure im se svidjaju previse. Nadamo se da ce uprava uraditi sve da ove igrace koji imaju znanje i zelju da igraju u Bihacu, i plus sinoc sam skuzio da nisu buntovnici koji su dolazili prije u Bihac da se opijaju.
Almin zasluzuje da bude prvi golman Jedinstva, jer pokazao je svoj talenat koji je zaista veliki. Kad se ovoj ekipi Jedinstva pridoda jos Mahir Iftic koji ceka da papirologija bude gotova Jedinstvo je zaista jedna dobra ekipa.
Jos plus na sve to velika je mogucnost da u toku sedmice potpise Alen Mesanovic, iako ima ponude Slobode, Veleza i Celika, ali on se u Bihacu uvijek dobro osjecao.
Sinoc sam pricao sa Sunticem i Canom i ljudi su odusevljeni kako su primljeni u Bihacu, a i nase cure im se svidjaju previse. Nadamo se da ce uprava uraditi sve da ove igrace koji imaju znanje i zelju da igraju u Bihacu, i plus sinoc sam skuzio da nisu buntovnici koji su dolazili prije u Bihac da se opijaju.
Almin zasluzuje da bude prvi golman Jedinstva, jer pokazao je svoj talenat koji je zaista veliki. Kad se ovoj ekipi Jedinstva pridoda jos Mahir Iftic koji ceka da papirologija bude gotova Jedinstvo je zaista jedna dobra ekipa.
Jos plus na sve to velika je mogucnost da u toku sedmice potpise Alen Mesanovic, iako ima ponude Slobode, Veleza i Celika, ali on se u Bihacu uvijek dobro osjecao.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Tako je . Nek se mi krupljani i otocani slazemo u necemPitar Bosanska Otoka je napisao/la:Iz nepostojeceg penala u 93 minuti.NeRi_K je napisao/la:Pa de mi ti reci kako smo dosli do tih 1:1?bavarian_bk je napisao/la:A sto ne kazes kako ste dosli do tih 1-1

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
A djevojke su ovdje sve vesele i fine, ali suknu ti ga pravo kad si kokuz, kad te snime... by Zabranjeno pusenjeNeRi_K je napisao/la:LIjepo je cuti i citati po forumima da su svi zadovoljni jucerasnjom predstavom Jedinstva na stadionu Pod Boricima. Odavno nije vladala ovako lijepa atmosfera medju igracima i navijacima, a sve govori i velika zainteresovanost ljudi koji hoce da idu na gostovanje u Cazin.
Sinoc sam pricao sa Sunticem i Canom i ljudi su odusevljeni kako su primljeni u Bihacu, a i nase cure im se svidjaju previse. Nadamo se da ce uprava uraditi sve da ove igrace koji imaju znanje i zelju da igraju u Bihacu, i plus sinoc sam skuzio da nisu buntovnici koji su dolazili prije u Bihac da se opijaju. Almin zasluzuje da bude prvi golman Jedinstva, jer pokazao je svoj talenat koji je zaista veliki. Kad se ovoj ekipi Jedinstva pridoda jos Mahir Iftic koji ceka da papirologija bude gotova Jedinstvo je zaista jedna dobra ekipa.

Ovo za opijanje,,, laf onaj niger sto je dosao.. u Stvari u Tasunu sjedio niger, opija se ko majka. Veli mi frend pojacanje Jedinstva. Ima li kakav crnac da je dosao?
MENI MOJE, A VAMA VASE
Bila su dva crnca na probi u Jedinstvu, ali nisu prosli tako da su ih poslali kuci. Ali imaju neka dva crnca hodaju po gradu i opijaju se mozda je te vidio.
Uglavnom treba izbjegavati buntovnike koji samo uzimaju para, a nista ne pokazu. Pravi primjer je Zoran Novakovic koji je dosao u Bihac uzeo prilicno dobru svotu novca i samo hodao, a na terenu nista pokazao nije.
Uglavnom treba izbjegavati buntovnike koji samo uzimaju para, a nista ne pokazu. Pravi primjer je Zoran Novakovic koji je dosao u Bihac uzeo prilicno dobru svotu novca i samo hodao, a na terenu nista pokazao nije.
Bujrum sad kod nas svi Biscani
Sta se sad ovo prica za Mesanovica. Je li Jedinstvo uopste stupilo u kontakt s njim? Kakve su sanse da ga dovede jedan nizeligaski klub? Spominje se i Krajina mada sanse gotovo ne postoje.
Zelim vam srecu od 21. augusta nakon sto izgubite od nas!
FK KRAJINA

FK KRAJINA
-
- Kontakt:
Ma nikakve. Pretpostavljam da su mu ponude drugih klubova iz PL primamljivije. Od emocija se ne zivi.Brnjoo je napisao/la:Bujrum sad kod nas svi BiscaniSta se sad ovo prica za Mesanovica. Je li Jedinstvo uopste stupilo u kontakt s njim? Kakve su sanse da ga dovede jedan nizeligaski klub? Spominje se i Krajina mada sanse gotovo ne postoje.
FK KRAJINA
Alen Mesanovic je dobio ponude Slobode, Celika, Veleza i Jedinstva, a vidim da Sejtani pricaju da je dobio ponudu Krajine, moguce je da je tako, ali u razgovoru sa ljudima koji imaju svakodnevni kontakt sa njim nisu mi to spomenuli.
Ako izabere neki klub od nizeligasa budite uvjereni da ce to biti Jedinstvo iz Bihaca, jer prije svega ovdje je navikao na zivot, ovdje ima dugogodisnje prijatelje, u Bihacu je njegov najdrazi kafic Clio
i kao najvaznije ovdje mu zive zeba Majda i sin Tarik.
Ako izabere neki klub od nizeligasa budite uvjereni da ce to biti Jedinstvo iz Bihaca, jer prije svega ovdje je navikao na zivot, ovdje ima dugogodisnje prijatelje, u Bihacu je njegov najdrazi kafic Clio

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
hahahah... cuj Mesanovic u Krajinu!
Nema od toga nista.
Ja bih skocio sa Fethije.

Ja bih skocio sa Fethije.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Svi oni koji jos uvijek nisu uplatili za putovanje u Cazin na utakmicu Prve lige FBiH izmedju Krajine i Jedinstva iz Bihaca, sutra na stadion Podno Borica u Bihacu na malu tribinu u 17:15h, da izvrsite uplate za put i da dobijete upute vezane za putovanje u Cazin.
U to isto vrijeme je i trening NK Jedinstva, tako da se treba ekipa podrzati na zadnjem treningu pred utakmicu.
U to isto vrijeme je i trening NK Jedinstva, tako da se treba ekipa podrzati na zadnjem treningu pred utakmicu.
Prekjuče je za nas protiv Naprijeda igrao 18-godišnji Hodzić iz bihaćkog Jedinstva. Iako je mlad,vidi se da nije loš,je li ima ovdje neko iz Bihaća da zna nešto više o tom igraču?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Admir Mirvić: Uz podršku navijača možemo do pobjede u Cazinu
Nakon odlične igre i postignutog pogotka u prvom kolu ekipi Orašja, napravili smo intervju sa Admirom Mirvićem, napadačem crveno – bijelih. Popularni „Mirva“, između ostalog nam je rekao kakvo je trenutno stanje u ekipi, te očekivanja u predstojećem derbiju u kojem se sastaju Krajina i Jedinstvo u Cazinu. U nastavku pročitajte kompletan intervju.
****: Već u prvom kolu protiv Orašja si postigao gol, možemo li očekivati „ubojitog“ Mirvića u nastavku sezone ?
Mirvić: Postignut pogodak je plod dobre kolektivne igre, ima dosta prostora za napredak i ako se ovako nastavi sigurno da ću i ja tresti protivničke mreže, ipak, najvažnije je da pobjeđujemo.
****: U klub je stigao novi trener i četiri nova igrača, kako su se uklopili, kakva je atmosfera u ekipi ?
Mirvić: Pojačanja su odlična što se pokazalo već u prvom kolu, odlični su momci, tako da smo se brzo uklopili. Novi trener radi odlično, treninzi su zanimljivi i kvalitetni. Atmosfera je izvanredna,početak je prvenstva, ali ako se ovako nastavi možemo očekivati borbu za ulazak u Premier ligu, gdje nam je i mjesto.
****: Naredni vikend Krajiški derbi u Cazinu, može li Jedinstvo do bodova ?
Mirvić: Utakmice sa Krajinom su uvijek bile posebne i sigurno nas čeka zanimljiva i kvalitetna utakmica. Naša ambicija je prvo mjesto, tako da svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, tako će biti i u Cazinu. Nadam se korektnoj igri i našoj pobjedi.
****: Poruka navijačima ?
Mirvić: Pozivam Silu nebesku da dođu u što većem broju u Cazin, jer uz njihovu podršku možemo do pobjede.
Izvor: ****
Nakon odlične igre i postignutog pogotka u prvom kolu ekipi Orašja, napravili smo intervju sa Admirom Mirvićem, napadačem crveno – bijelih. Popularni „Mirva“, između ostalog nam je rekao kakvo je trenutno stanje u ekipi, te očekivanja u predstojećem derbiju u kojem se sastaju Krajina i Jedinstvo u Cazinu. U nastavku pročitajte kompletan intervju.
****: Već u prvom kolu protiv Orašja si postigao gol, možemo li očekivati „ubojitog“ Mirvića u nastavku sezone ?
Mirvić: Postignut pogodak je plod dobre kolektivne igre, ima dosta prostora za napredak i ako se ovako nastavi sigurno da ću i ja tresti protivničke mreže, ipak, najvažnije je da pobjeđujemo.
****: U klub je stigao novi trener i četiri nova igrača, kako su se uklopili, kakva je atmosfera u ekipi ?
Mirvić: Pojačanja su odlična što se pokazalo već u prvom kolu, odlični su momci, tako da smo se brzo uklopili. Novi trener radi odlično, treninzi su zanimljivi i kvalitetni. Atmosfera je izvanredna,početak je prvenstva, ali ako se ovako nastavi možemo očekivati borbu za ulazak u Premier ligu, gdje nam je i mjesto.
****: Naredni vikend Krajiški derbi u Cazinu, može li Jedinstvo do bodova ?
Mirvić: Utakmice sa Krajinom su uvijek bile posebne i sigurno nas čeka zanimljiva i kvalitetna utakmica. Naša ambicija je prvo mjesto, tako da svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, tako će biti i u Cazinu. Nadam se korektnoj igri i našoj pobjedi.
****: Poruka navijačima ?
Mirvić: Pozivam Silu nebesku da dođu u što većem broju u Cazin, jer uz njihovu podršku možemo do pobjede.
Ključanin: Vjerujem da možemo u Premijer ligu, u Cazin po pobjedu...
Benjamin Ključanin dugogodišnji trener Podgrmeča iz Sanskog Mosta, te nosilac Uefine A licence, od ove sezone novi je šef stručnog štaba nogometnog kluba Jedinstvo Bihać. Donosimo vam intervju s šefom struke bišćana, koji nam je govorio o trenutnom stanju u ekipi, ambicijama kluba u ovoj sezoni, te o derbiju s Krajinom.
****: Zbog čega ste se odlučili da preuzmete Jedinstvo kojem u prošloj sezoni i nisu baš "cvjetale ruže" ?
Ključanin: Jedinstvo je za svakog trenera izazov, klub koji ima tradiciju, klub koji ima ime, igrao je na najvišem državnom nivo. Meni je izuzetna čast biti trener ovog kluba, a ovdje sam kako bih vratio klub tamo gdje mu je mjesto, u Premijer ligu BiH.
****: Iako u to od navijača niko nije vjerovao, tim Jedinstva je kvalitetno pojačan i osjeti se nova atmosfera u klubu.
Ključanin: Dugo pratim Jedinstvo i cilj mi je da u klub unesem nešto novo, doveli smo kvalitetna pojačanja, ali također tu su i kvalitetni domaći igrači. Napravili smo pozitivnu atmosferu u svlačionici, ali veoma mi je bitno da izvučem od svakog igrača maksimum i uz ta dva aspekta sigurno da neće izostati i dobri rezultati.
****: Pojačanje Jedinstva? Šta mislite o njima.
Ključanin: Uklopili su se u tim i vrlo su kvalitetni igrači i siguran sam da će biti od velike koristi za klub u narednom periodu.
****: Mahir Iftić!? Kakav je njegov status, da li će zaigrati u Jedinstvu?
Ključanin: U ovom trenutku mogu Vam reći, da imam nepotvrđenu informaciju da je Iftić registrovan za naš klub. Svakako da će nam njegovo iskustvo pomoći,jer znate da je dugo vremena bio u HNL, nastupao za Pulu i Karlovac, a i na toj poziciji smo bili u deficitu. U svakom slučaju, ukoliko sve bude dogovoreno, biti će na raspolaganju već sutra u Cazinu.
****: Kakve su ambicije Jedinstva u ovoj sezoni ? Da li navijači Jedinstva se mogu nadati borbi za Premijer ligu?
Ključanin: Da ne vjerujem, ne bih se prihvatio ovog posla. Uz kvalitetan rad mog stručnog štaba, Uprave kluba, te maksimalnog angažiranja igrača sigurno da možemo biti u samom vrhu tabele i nadati se ulasku u Premijer ligu.
****: Predstoji utakmica protiv Krajine. Utakmica koja je posve drugačija od svih ostalih. Neriješeno u kupu, a kako će biti u prvenstvu ?
Ključanin: U Cazin idemo po pobjedu. Vjerujem da u ovom momentu imamo tim koji se može nositi ravnopravno s protivnikom i na strani. Iako Krajina igra na svom terenu, mi tamo nemamo šta izgubiti.
****: Atmosfera među građanima Bihaća i navijačima Jedinstva samo nakon jedne utakmice podsjeća na najbolje dane Jedinstva. U gradu se samo priča o novom Jedinstvu. Šta možete poručiti navijačima Sile nebeske i ostalim simpatizerima?
Ključanin: Kao prvo zahvalio bih se navijačima što svaki trening dolaze u sve većem broju. Ovom prilikom pozivam naše vjerne navijače da dođu sutra u Cazin u što većem broju, a mi ćemo njima vratiti to igrom.
****: Hvala Vam na izdvojenom vremenu.
Ključanin: Hvala i Vama !
Benjamin Ključanin dugogodišnji trener Podgrmeča iz Sanskog Mosta, te nosilac Uefine A licence, od ove sezone novi je šef stručnog štaba nogometnog kluba Jedinstvo Bihać. Donosimo vam intervju s šefom struke bišćana, koji nam je govorio o trenutnom stanju u ekipi, ambicijama kluba u ovoj sezoni, te o derbiju s Krajinom.
****: Zbog čega ste se odlučili da preuzmete Jedinstvo kojem u prošloj sezoni i nisu baš "cvjetale ruže" ?
Ključanin: Jedinstvo je za svakog trenera izazov, klub koji ima tradiciju, klub koji ima ime, igrao je na najvišem državnom nivo. Meni je izuzetna čast biti trener ovog kluba, a ovdje sam kako bih vratio klub tamo gdje mu je mjesto, u Premijer ligu BiH.
****: Iako u to od navijača niko nije vjerovao, tim Jedinstva je kvalitetno pojačan i osjeti se nova atmosfera u klubu.
Ključanin: Dugo pratim Jedinstvo i cilj mi je da u klub unesem nešto novo, doveli smo kvalitetna pojačanja, ali također tu su i kvalitetni domaći igrači. Napravili smo pozitivnu atmosferu u svlačionici, ali veoma mi je bitno da izvučem od svakog igrača maksimum i uz ta dva aspekta sigurno da neće izostati i dobri rezultati.
****: Pojačanje Jedinstva? Šta mislite o njima.
Ključanin: Uklopili su se u tim i vrlo su kvalitetni igrači i siguran sam da će biti od velike koristi za klub u narednom periodu.
****: Mahir Iftić!? Kakav je njegov status, da li će zaigrati u Jedinstvu?
Ključanin: U ovom trenutku mogu Vam reći, da imam nepotvrđenu informaciju da je Iftić registrovan za naš klub. Svakako da će nam njegovo iskustvo pomoći,jer znate da je dugo vremena bio u HNL, nastupao za Pulu i Karlovac, a i na toj poziciji smo bili u deficitu. U svakom slučaju, ukoliko sve bude dogovoreno, biti će na raspolaganju već sutra u Cazinu.
****: Kakve su ambicije Jedinstva u ovoj sezoni ? Da li navijači Jedinstva se mogu nadati borbi za Premijer ligu?
Ključanin: Da ne vjerujem, ne bih se prihvatio ovog posla. Uz kvalitetan rad mog stručnog štaba, Uprave kluba, te maksimalnog angažiranja igrača sigurno da možemo biti u samom vrhu tabele i nadati se ulasku u Premijer ligu.
****: Predstoji utakmica protiv Krajine. Utakmica koja je posve drugačija od svih ostalih. Neriješeno u kupu, a kako će biti u prvenstvu ?
Ključanin: U Cazin idemo po pobjedu. Vjerujem da u ovom momentu imamo tim koji se može nositi ravnopravno s protivnikom i na strani. Iako Krajina igra na svom terenu, mi tamo nemamo šta izgubiti.
****: Atmosfera među građanima Bihaća i navijačima Jedinstva samo nakon jedne utakmice podsjeća na najbolje dane Jedinstva. U gradu se samo priča o novom Jedinstvu. Šta možete poručiti navijačima Sile nebeske i ostalim simpatizerima?
Ključanin: Kao prvo zahvalio bih se navijačima što svaki trening dolaze u sve većem broju. Ovom prilikom pozivam naše vjerne navijače da dođu sutra u Cazin u što većem broju, a mi ćemo njima vratiti to igrom.
****: Hvala Vam na izdvojenom vremenu.
Ključanin: Hvala i Vama !
Ime?Dule 078 je napisao/la:Prekjuče je za nas protiv Naprijeda igrao 18-godišnji Hodzić iz bihaćkog Jedinstva. Iako je mlad,vidi se da nije loš,je li ima ovdje neko iz Bihaća da zna nešto više o tom igraču?
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Neri_K dolazis sutra?
Ne znam ime,samo znam da je cupav.
Nema valjda 20 Hodzica u Jedinstvu koji imaju po 18 godina!
Nema valjda 20 Hodzica u Jedinstvu koji imaju po 18 godina!
Ma pitam onako,reko mozda ima neko ime ili nadimak po kojem ga mogu prepoznati.Sta igra?
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Igra u napadu.
De mi napisi protiv koga je tacno igrao, gdje i kada? Da li je taj Hodzic o kojem pricas u juniorskom timu Jedinstva i kakva je to utakmica bila, prijateljska ili takmicarska? Napisi malo vise pojedinosti o utakmici, pa cu se raspitati o kome se radi.Dule 078 je napisao/la:Igra u napadu.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 3 gosta.