Ali kakvo slavlje na izlazu sa Tusnja i skaknje po ogradi , a Tuzla na aparatima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Miroslav je svojim odnosom u godinu i po dana pridobio svakog iskrenog Zeljovca. Hvala ti za sve momcino i puno srece ti zelim gdje god da budes igrao, a kada se sjetim one objave na zvanicnoj stranici stvarno mi se povraca. Kakve smo gluposti pravili to je da ne povjerujes.narodniheroj je napisao/la:Koliko god sam se trudio ostati realnim i umjerenim opet zaboli ovakva igra. Dobro neko negdje napisa, kako god da se završi ova sezona ovo je ipak generacija naših igrača koja će u rekordnom roku biti zaboravljena. Mnogi ovdje ne zaslužuju nositi plavi dres, ali ebiga došli smo blizu vode valja ih još neko vrijeme bodriti i pa valjda nekako iščupaju tu ebenu titulu.
Ovdje ću još samo jasno i glasno istaknuti jedno ime, koje nikako ne zaslužuje da se stavlja u istu ravan sa ostatkom ekipe , veliki , golemi Miroslav Stevanović. Čovjek koji je zaslužio svaku marku svog ugovora, halal ti bilo momčino i u veselju da ih trošiš.
Mi smo se njega odrekli onog trenutka kada su ga nasi na zvanicnoj stranici popljuvali. Nije sad ni vazno toliko jer ostala su jos cetiri kola i imamo priliku vratiti trofej tamo gdje pripada.ZaZelju je napisao/la:Siguran sam da su u upravi i u stručnom štabu svjesni koliko je M.Stevanović bitan za Željinu igru. On je bukvalno pola ekipe. Ne vjerujem da će ga tek tako pustiti, a da ne probaju da ga zadrže nekako.
Sta je bilo???LjoZee je napisao/la:Sinisa izdrzi lave [emoji20]
Umro mu je otac. Sutra mu sahrana u Beogradu.plavousrcu je napisao/la:Sta je bilo???LjoZee je napisao/la:Sinisa izdrzi lave [emoji20]
Neka mu je laka zemlja.LjoZee je napisao/la:Umro mu je otac. Sutra mu sahrana u Beogradu.plavousrcu je napisao/la:Sta je bilo???LjoZee je napisao/la:Sinisa izdrzi lave [emoji20]
Naravno da je lijep gol kad čovjek ne pametuje i ne obilazi golmana kao Lendrić.SlevinKelevra je napisao/la:Kako lijep gol...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.