FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ograditi balegare pa nek najvazniju utakmicu bojkotuju,il nek se uguse u kavezu ko sto smo se mi gusili godinama,prodat im 3000 karti a ograditi 1700,kao oni nama sto rade.
Hvala za vase pp.
realno za mene nije igrac za prvi 11 ja ga vidim na klupi. ima jedan dobar igrac isto iz nase lige ali to je jos nije gotovo hoce ga i Zrinjski.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prodati 5 milja a ograditi prostor od 1.750 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa onda nisu Brkić i OrdagićZukanovic je napisao/la:Hvala za vase pp.realno za mene nije igrac za prvi 11 ja ga vidim na klupi. ima jedan dobar igrac isto iz nase lige ali to je jos nije gotovo hoce ga i Zrinjski.
-
- Kontakt:
Yes we can!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za ovakvo pisanje, automatske banove bih dijelio.Zukanovic je napisao/la:Hvala za vase pp.realno za mene nije igrac za prvi 11 ja ga vidim na klupi. ima jedan dobar igrac isto iz nase lige ali to je jos nije gotovo hoce ga i Zrinjski.
Sta ti je cilj, privuci paznju, biti bitan na forumu, da ti djecurlija pisu u pp i mole te da im kazes o kome je rijec?
Ili reci javno, ili cuti.
- f0rest1946
- Kontakt:
+1Evander je napisao/la:Za ovakvo pisanje, automatske banove bih dijelio.Zukanovic je napisao/la:Hvala za vase pp.realno za mene nije igrac za prvi 11 ja ga vidim na klupi. ima jedan dobar igrac isto iz nase lige ali to je jos nije gotovo hoce ga i Zrinjski.
Sta ti je cilj, privuci paznju, biti bitan na forumu, da ti djecurlija pisu u pp i mole te da im kazes o kome je rijec?
Glumi vaznog djecaka,najbitniji je sada u razredu. U pravu si,po kratkom postupku bi ja ovo banovao.Evander je napisao/la:Za ovakvo pisanje, automatske banove bih dijelio.Zukanovic je napisao/la:Hvala za vase pp.realno za mene nije igrac za prvi 11 ja ga vidim na klupi. ima jedan dobar igrac isto iz nase lige ali to je jos nije gotovo hoce ga i Zrinjski.
- bordoakapitar
Za mene su jos vece budale oni koji se zakace za ovu pricu o pojacanjima, koja pocinje sa "znam iz pouzdanih izvora koji je igrac zavrsen samo vam ne mogu reci da ne propadne transfer..." To je toliko isfurano i neinteresantno da bi mene bilo stid to napisati sve kad bih znao da neko sutra potpisuje 100%
Novi igrac je dosao onda kad portali objave sliku sa dresom i kazu da je potpisao ugovor. Sve drugo je ubleha...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Novi igrac je dosao onda kad portali objave sliku sa dresom i kazu da je potpisao ugovor. Sve drugo je ubleha...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Poznato ko će prenositi susrete finala Kupa BiH između FK Sarajevo i NK Široki Brijeg
Naime, Arena sport je postigla dogovor sa klubovima i NS/FS BiH, pa će susreti koji se igraju 10. maja na Koševu i 17. maja na Pecari biti u direktnom prenosu ove televizije. Uskoro se očekuje i službena potvrda ove informacije.
Naime, Arena sport je postigla dogovor sa klubovima i NS/FS BiH, pa će susreti koji se igraju 10. maja na Koševu i 17. maja na Pecari biti u direktnom prenosu ove televizije. Uskoro se očekuje i službena potvrda ove informacije.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ako vam nesto smeta nemojte citati ili prijaviti ako je neko zasluzio.isto ko ja ne citam svake sedmice "jeb* igraca X, Janjos idi u ..." i dalje.
danas je fin dan i ne treba sada neku glupost praviti.
Arenasport
danas je fin dan i ne treba sada neku glupost praviti.
Arenasport

-
- Kontakt:
Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duska je u pravu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 01 maj 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nam je potreban jos jedan stoper mislim da smo tu najbolje pokriveni.jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
-
- Kontakt:
Mi, ako ih pobijedimo imamo bolji međusobni omjer.FrancescoTotti je napisao/la:Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto mislim, mora fokus biti na Brkiću, Ordagiću i slicnim.soe je napisao/la:Zar nam je potreban jos jedan stoper mislim da smo tu najbolje pokriveni.jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
Gleda se medjusobni duel sve 4 utakmiceFrancescoTotti je napisao/la:Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
Arena
Ovaj BHT jedino zna pustit sliku kada im pošalje FIFA, UEFA, IOC, dok FTV i RTRS nisu ni tome dorasli.
Idemo po duplu.

Ovaj BHT jedino zna pustit sliku kada im pošalje FIFA, UEFA, IOC, dok FTV i RTRS nisu ni tome dorasli.
Idemo po duplu.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
A sa zrinjskim? Mi imamo 1 pobjedu (2:0) kao i oni (1:0) uz remi (0:0), recimo da i sad bude neki remi, uz nasu pobjedu na derbiju postoji realna sansa da tri prvoplasirana jedno kolo prije kraja imaju isti broj bodova.hrn je napisao/la:Gleda se medjusobni duel sve 4 utakmiceFrancescoTotti je napisao/la:Ako bi poslije derbija mi i zeljeznicar imali isti broj bodova ko bi bio prvi na tabeli?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 16 gostiju.