Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 13:34

narodniheroj je napisao/la:Kad si najveći, kad si najtrofejniji, kad si najpopularniji i kad imaš najveći broj navijača onda te ne treba iznenaditi hajka ostatka lige udruženih u neprirodnu koaliciju (ko bi normalan zamislio prijateljstvo tuzlaka, jednog djela hercegovaca i pitara).
Mada se u principu ne osvrćem na nebitne stvari ipak moram istaći ponos zbog činjenice da svi oni zajedno ostavljaju zadnje atome snage u mečevima protiv nas pokušavajući nas sputati sa puta uspjeha :thumbup: Pogledajte neke druge utakmice konkurenata za titulu i sve će vam biti jasno, ljudi doslovno dođu na izlete umjesto na prvenstvene utakmice. Sklanjanje tuzlaka i bjeljinaca pitarima je za nevjerovati ali pošto su pitari manje bitni od velikog Želje onda se o tome ne diže hajka. Ili vidite start Pirića za crvenog kartona ali koga to interesuje kad se ustvari to može iskoristiti protiv Želje :lol: I tako to i tako dalje...psi laju a karavane prolaze, Željezničar časno i pošteno uz pomoć samo svoje vjerne armije gura naprijed na svim frontovima, pa čak i ako ne osvojimo titulu koga boli qrac, svakako smo ubjedljivo najtrofejniji, valja vam šleperima pure pojest da dođete na nivo gdje smo mi danas.
Sretan vam Prvi Maj dragi forumaši ;)
Hahahahahahahahahahahahahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 maj 2017, 13:38

Djeco smjestite se u vase klupe, danas imamo cas Filozofije i mitomanije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 maj 2017, 13:39

Virtu4l je napisao/la:
TNT je napisao/la:Sad se svi udruzili protiv Zelje posto su prvi.
To je klasična priča malih protiv velikih, ali loša vijest po njih je što Željo zavisi od sebe i ni od koga drugog. Ovakve situacije obično pokažu ko je ko. Jednostavno previše ih je pogodila ova pozitivna priča oko Željezničara i predugo su držali sve to u sebi. Željezničar zavisi od sebe, ne čeka milostinju od tamo nekih kineza, od Općine ili Kantona, od Eroneta ili nekoga trećeg, Želju niko ne može ucjenjivati tužbom ili lupiti šakom od stol i reći 'nema pojačanja'...

Željina titula bi ih mnogo pogodila, prvo jer su navikli da nakon nje dolazi još jedna, a drugo jer bi razlika ponovo bila prevelika...

Zato sve što im preostaje jeste da kmeče, cmizdre, i da mole Boga da Zrinjski ne izgubi u subotu...
Ne zeljeznicar ne zavisi od sebe, zavisi od drugih klubova i naravno od pomoci saveza.Vi bi imali mnogo manje bodova da vam nije bilo pomoci sudaca.Ali sta da radimo valjda je sada vasa reda da budete prvaci. :rol:

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 01 maj 2017, 13:42

fks74 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
TNT je napisao/la:Sad se svi udruzili protiv Zelje posto su prvi.
To je klasična priča malih protiv velikih, ali loša vijest po njih je što Željo zavisi od sebe i ni od koga drugog. Ovakve situacije obično pokažu ko je ko. Jednostavno previše ih je pogodila ova pozitivna priča oko Željezničara i predugo su držali sve to u sebi. Željezničar zavisi od sebe, ne čeka milostinju od tamo nekih kineza, od Općine ili Kantona, od Eroneta ili nekoga trećeg, Želju niko ne može ucjenjivati tužbom ili lupiti šakom od stol i reći 'nema pojačanja'...

Željina titula bi ih mnogo pogodila, prvo jer su navikli da nakon nje dolazi još jedna, a drugo jer bi razlika ponovo bila prevelika...

Zato sve što im preostaje jeste da kmeče, cmizdre, i da mole Boga da Zrinjski ne izgubi u subotu...
Ne zeljeznicar ne zavisi od sebe, zavisi od drugih klubova i naravno od pomoci saveza.Vi bi imali mnogo manje bodova da vam nije bilo pomoci sudaca.Ali sta da radimo valjda je sada vasa reda da budete prvaci. :rol:
upravo suprotno... mi bi imali vise bodova da je sudjenje bolje... ali vjeruj ti u ove bajke... :D
45515

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 maj 2017, 13:49

Nikada ova liga nece biti bolja dok ima slijepih navijaca, koji vide samo greske sudaca koje su na stetu njihovog kluba.Kada treba priznati da im je sudac pomogao onda su slijepi.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 maj 2017, 14:02

Rigoletto je napisao/la:Vodio sam razgovore s administracijom nakon sto mi je udjeljen ban na period od tjedan dana. Ovim putem se ispricavam svim navijacima NK Celika i zelim sve najbolje u buducnosti, premijer liga je zasigurno izgubila jednu veliku sportsku instituciju ove godine al ja sam siguran da ste u roku od 5 godina nazad u elitnom rangu bh nogometa.
Jedi brato sad sto si s.rao...jedi jedi :D

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 01 maj 2017, 14:14

fks74 je napisao/la:Nikada ova liga nece biti bolja dok ima slijepih navijaca, koji vide samo greske sudaca koje su na stetu njihovog kluba.Kada treba priznati da im je sudac pomogao onda su slijepi.
Uvijek ce biti nezadovoljnih,i ovdje i svuda u svijetu i uvijek su sve oci uprte u onog prvog,nema to veze sa kvalitetom lige,ko god da ovdje osvoji titulu bit ce price kako ih se gura,kao sto su bile za sve prvake do sad.I to se ne desava samo kod nas,Juventus,Dinamo,Barcelona ,Real ko god da je prvi prozivanja su tu,jednostavno ljudi su takvi,tesko se mire s cinjenicom da je neko drugi trenutno bolji i traze se razna opravdanja.Evo ja navijam za Zelju i priznajem da je Zeljo bio dosta pripazen u ligi za prvaka,al isto tako ne zaboravljam koliko je Zeljo bio ostecen u prvom djelu prvenstva.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 01 maj 2017, 14:34

Rigoletto je napisao/la:Vodio sam razgovore s administracijom nakon sto mi je udjeljen ban na period od tjedan dana. Ovim putem se ispricavam svim navijacima NK Celika i zelim sve najbolje u buducnosti, premijer liga je zasigurno izgubila jednu veliku sportsku instituciju ove godine al ja sam siguran da ste u roku od 5 godina nazad u elitnom rangu bh nogometa.
idi klesi i boji kamen bolje ti je to ,jer pametni ljudi znaju ko sta gubi a sta ne,a ti nisi jedan od njih (sorry)

p.s. vrapcici jos malo pa ce bit ljepsi od bijelog brijega
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 01 maj 2017, 15:00

Idi beri brigu o necemu drugom, stipu se ti Celika bolje ti je, i svoje frustracije i mrznju koju gajis naspram nas usmjeri negdje drugo debilu jedan. :cool:
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 maj 2017, 15:48

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 01 maj 2017, 19:44

Ne znam da li je neko pisao do sada , ali evo ja cu u svakom slucaju. Naime prije nekoliko dana trener kadeta fudbalskog kluba Olimpik je dobio otkaz jer nije htio da pristane na to da odredjeni igraci moraju igrati u prvom timu :crazy: :lol: Kako se nadati nekom uspijehu nase drzave opcenito dok je ovakvo stanje :bih:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 20:20

Merhaba je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao do sada , ali evo ja cu u svakom slucaju. Naime prije nekoliko dana trener kadeta fudbalskog kluba Olimpik je dobio otkaz jer nije htio da pristane na to da odredjeni igraci moraju igrati u prvom timu :crazy: :lol: Kako se nadati nekom uspijehu nase drzave opcenito dok je ovakvo stanje :bih:
Mozemo se nadati necemo dok ima takvih ljudi poput tog trenera. A vidimo gdje je Olimpik sa tim sistemom. :salut:

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 01 maj 2017, 21:18

Svi spekuliraju o Hajduku,samo ovi pricaju o Mamicu[emoji23] slika
EKONNP

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 01 maj 2017, 21:29

skripar96 je napisao/la:Svi spekuliraju o Hajduku,samo ovi pricaju o Mamicu[emoji23] slika
Ovi trebaju pocet pratit bejzbol
.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 maj 2017, 21:45

Tekst ko da je pisao neki novinar Avazovog Sporta. Pun floskula, doskočica itd.. inače nije loš portal, sviđa mi se što izbacuju NBA prilično dobro...

Inače oni tvrdi da će Široki pokušati da dovede Borisa Pavića ako Goran Sablić ne osvoji kup. Mahalske...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 01 maj 2017, 22:13

Imali li igdje Bht sport od sinoc ?

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 01 maj 2017, 22:17

Marsal je napisao/la:Tekst ko da je pisao neki novinar Avazovog Sporta. Pun floskula, doskočica itd.. inače nije loš portal, sviđa mi se što izbacuju NBA prilično dobro...

Inače oni tvrdi da će Široki pokušati da dovede Borisa Pavića ako Goran Sablić ne osvoji kup. Mahalske...
Ma to su oni napisali iz poznate politike kluba širokog tako da nemamo velik izbor mozda boris i mato neretljak
.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 maj 2017, 22:20

Marsal je napisao/la:Tekst ko da je pisao neki novinar Avazovog Sporta. Pun floskula, doskočica itd.. inače nije loš portal, sviđa mi se što izbacuju NBA prilično dobro...

Pa na ovom portalu i rade novinari rahmetli Avazovog sporta. I tekst jeste napisao novinar istog tog lista. :urnebes: :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 maj 2017, 22:53

Nikad necu prezalit silne pare sto sam dao na te novine. Utorkom i petkom nisam jeo u skoli da kupim to sranje :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []