NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Moze i meni molim te jer sumnjam na dvojicu
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ko da gledam da ce sad zas*at s terminom96BadBoy je napisao/la:Arenasport prenosi obe utakmice finala,a ne Bht kako su neki govorili.Znaci li to da bi mogao biti neki glupi termin?
EKONNP
Dakle Robo junior ima visegodisnji ugovor? 
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Super onda...netko mi je u pp poslao da Stipi istice na ljeto.Eto ocito nije
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Cini mi se da na TM pise da je ugovor do ljeta, ali eto sreca pa nemaju prave informacije haha
HRHB
HRHB
Orjuna i skripar su mi poslali Pp ali ga ne mogu otvoriti, pise da je na cekanju...
- Evolve
- Kontakt:
Pun ti je inbox, izbrisi stare poruke, par njihsb1996 je napisao/la:Orjuna i skripar su mi poslali Pp ali ga ne mogu otvoriti, pise da je na cekanju...
NK Široki Brijeg
Matej Perkovic i Domagoj Marusic nastupaju za kadetsku BiH reprezentaciju na EP koje ce se odrzati u Hrvatskoj
HRHB
HRHB
Moze i meni u pp
- Evolve
- Kontakt:
Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?
EKONNP
Sacekat cemo da postanes aktivniji malo....moze svatko profil napraviti[emoji6]Hastati96 je napisao/la:Moze i meni u pp
EKONNP
Nije meni dosloskripar96 je napisao/la:Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?
Igraj Široki ti si najbolji!
Sad?96BadBoy je napisao/la:Nije meni dosloskripar96 je napisao/la:Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Nisam ni ja, ko je dobio nek mi prosljedi. Mozda ti je pun inbox, sto si slao, dosta je sve to ograniceno, probaj sabrisati neke stare poslane poruke.
NK Široki Brijeg
skripar96 je napisao/la:Sad?96BadBoy je napisao/la:Nije meni dosloskripar96 je napisao/la:Ja poslao svima koji su trazili,a neki opet nisu dobili.Jel do mene ili?
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Što se dogadja? Moze pp...
Ima li igdje ukupna posjeta na stadionima, al da je podijeljena po broju stanovnika tog grada, mislim da bi bili u samom vrhu. Fascinantno je kako se broj gledatelja povećava iz godine u godinu, pogotovo od trenutka kad smo natkrili sjever, a i ljudi manje pricaju o dinamu, hajduku, barceloni, realu itd, a pogotovo djeca sto je jos bitnije. Npr. ove godine nam je zadnje kolo protiv olimpika doslo 800 ljudi, a svi znamo da je prije protiv slicnih klubova dolazilo nekih 200 ljudi, a evo da ne pricam da utakmice sa sarajevom, zrinjskim, zeljom ne prolaze ispod 4000 ljudi, sloboda pa i radnik 2000 ljudi sto je stvarno fina brojka za nas, a iduce godine ocekujem jos vise ljudi na stadionu jer mislim da napokon ljudi u gradu shvaćaju kakav klub imamo i da zaslužuje sto vecu podršku.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.