FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 maj 2017, 21:36

fico je napisao/la:Umjesto da pričate kako ćemo uzeti bod Slobodi u petak, vi pišete šatro insajderske :stop:
Ne želimo praviti pritisak, izvini, molim te.
Sabrine mi moje!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 maj 2017, 21:48

Mokes je napisao/la:Tomic je odlican igrac, bio bi pojacanje, ali ga ne bih volio vidjeti. Rijetko antipatican igrac + jos je igrao za Listicu i Zeljanu. Sto dalje od Koseva.
Uhljup obicni, iako je igracina sto dalje od Koseva bolje po nas, kad se sjetim ove zadnje tekme i njegovih grimasa i pritiska na sudiju, nabijem ga na neku stvar, rijetko odvratna njuska

@Besicu paša ne znam ciji si ti navijac, ali si pisao ako se ne varam na temi HŠK Zrinjskog i predstavljao se njihovim navijacem, ako je tako onda ti je zabranjeno pisanje na ovoj temi.
MortemHz je napisao/la:Pa ne mora biti sve iz nase lige **** te
Sto da ne, dovesti ovih par najboljih najboljih igraca u ligi iz timova sem Zeljkana i Zrinjskog i ici stopama Dinama, ne kosta te nista a ruku dajem da svakakvi Sisici, Obradovici, Ordagici i slicni bi volili doci u seher i zaigrati za najveci klub u drzavi, nego ostati u ovim manjim timovima gdje su sad, svakako ne mogu otici vani, nas je problem je ocigledno novac koji nemamo, ili ne zelimo dati za klase tipa Ordagica i pisaj ga onda
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 maj 2017, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 maj 2017, 21:50

Kad ti vezni red čine Radovac, Rustem, Prekucavač, Dulja koji ode i Sarić, onda nemaš pravo glumiti neke principe i reći da Tomića treba odbiti ako postoji i najmanja šansa da se isti angažuje. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 maj 2017, 21:52

joker90 je napisao/la:Kad ti vezni red čine Radovac, Rustem, Prekucavač, Dulja koji ode i Sarić, onda nemaš pravo glumiti neke principe i reći da Tomića treba odbiti ako postoji i najmanja šansa da se isti angažuje. :salut:
+1
Što se tiče principa i ostalog, samo bih zabranio pristup klubu onim igračima koji glume neku silu i bahate se dok nose naš dres.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 maj 2017, 21:54

joker90 je napisao/la:Kad ti vezni red čine Radovac, Rustem, Prekucavač, Dulja koji ode i Sarić, onda nemaš pravo glumiti neke principe i reći da Tomića treba odbiti ako postoji i najmanja šansa da se isti angažuje. :salut:
Ma lik je igrao za Zeljkana i Zrinju, ne bi to ni raja s Koseva dobro prihvatila ja sam uvjeren, bilo bi pljuvanja od pocetka, jednostavno ne mislim da bi to na dobro izaslo, iako jeste lik svemirski brod za Rustema i Sarica
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2017, 21:56

bodi123 je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Tomic je odlican igrac, bio bi pojacanje, ali ga ne bih volio vidjeti. Rijetko antipatican igrac + jos je igrao za Listicu i Zeljanu. Sto dalje od Koseva.
Uhljup obicni, iako je igracina sto dalje od Koseva bolje po nas, kad se sjetim ove zadnje tekme i njegovih grimasa i pritiska na sudiju, nabijem ga na neku stvar, rijetko odvratna njuska

@Besicu paša ne znam ciji si ti navijac, ali si pisao ako se ne varam na temi HŠK Zrinjskog i predstavljao se njihovim navijacem, ako je tako onda ti je zabranjeno pisanje na ovoj temi.
MortemHz je napisao/la:Pa ne mora biti sve iz nase lige **** te
Sto da ne, dovesti ovih par najboljih najboljih igraca u ligi iz timova sem Zeljkana i Zrinjskog i ici stopama Dinama, ne kosta te nista a ruku dajem da svakakvi Sisici, Obradovici, Ordagici i slicni bi volili doci u seher i zaigrati za najveci klub u drzavi, nego ostati u ovim manjim timovima gdje su sad, svakako ne mogu otici vani, nas je problem je ocigledno novac koji nemamo, ili ne zelimo dati za klase tipa Ordagica i pisaj ga onda
I to sto kazes, ima nasa liga finih igraca ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 maj 2017, 21:57

Iz nase lige sve sto hocemo mi hoce i Zeljeznicar,vec sam prije nekog vremena rekao ovdje da su vec kontakrirali i Tomica i Ordagica a evo sad se i kod nas spominju,pa i taj Obradovic ako cemo realno njima je potrebniji nego nama jel ostaju bez Lendrica.Ocito ce biti jos jedan prelazni rok mi VS oni,do sada su ga oni nama sukali pa cemo vidjeti jesmo li sta naucili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 maj 2017, 21:58

bodi123 je napisao/la:
Ma lik je igrao za Zeljkana i Zrinju, ne bi to ni raja s Koseva dobro prihvatila ja sam uvjeren, bilo bi pljuvanja od pocetka, jednostavno ne mislim da bi to na dobro izaslo, iako jeste lik svemirski brod za Rustema i Sarica
Pored ta 2 igrao je i za Široki Brijeg, ali iskreno me to ne zanima. Nosioc je igre bio i kod pogani i sad je u Zrinjskom, a bio bi i kod nas. Samo to gledam! Principe nisu trenirali ni na našem kapitenu koji nas je popišao, nek ih ne treniraju ni na igraču koji nam može igru dići za 30%!
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 maj 2017, 21:59

miky_hz je napisao/la:Iz nase lige sve sto hocemo mi hoce i Zeljeznicar,vec sam prije nekog vremena rekao ovdje da su vec kontakrirali i Tomica i Ordagica a evo sad se i kod nas spominju,pa i taj Obradovic ako cemo realno njima je potrebniji nego nama jel ostaju bez Lendrica.Ocito ce biti jos jedan prelazni rok mi VS oni,do sada su ga oni nama sukali pa cemo vidjeti jesmo li sta naucili.
Eto nama nije potreban, mi doslovno nemamo upotrebljivog centarfora...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 maj 2017, 22:01

Sta vam je, Zrinjski ce mu dati koliko zine. Sto sumnjam da ce uraditi Zeljeznicar i Sarajevo. Jedino da ga oni ne zele, drugacije ne vidim nacin da ga dovedemo. A odlican je igrac u oba pravca nema sta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 maj 2017, 22:02

pravo su nam ga suknuli sa Zakaricem i Crnovim, kao i sa Zahirovicem prije toga, samo nek nastave tako :D
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 maj 2017, 22:04

uNbx je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Iz nase lige sve sto hocemo mi hoce i Zeljeznicar,vec sam prije nekog vremena rekao ovdje da su vec kontakrirali i Tomica i Ordagica a evo sad se i kod nas spominju,pa i taj Obradovic ako cemo realno njima je potrebniji nego nama jel ostaju bez Lendrica.Ocito ce biti jos jedan prelazni rok mi VS oni,do sada su ga oni nama sukali pa cemo vidjeti jesmo li sta naucili.
Eto nama nije potreban, mi doslovno nemamo upotrebljivog centarfora...
Ne kazem da nije,ali gledam realno ako se proda prvi spic ekipe logicno da je toj ekipi potrebniji.Nije on u ovom trenutku bolji od Ahmeta,sicaju prilike i jedan i drugo opasno.Sa ovom realizacijom nam nebi bio pojacanje,trenutna forma u 5 deka sa nasim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 maj 2017, 22:04

MortemHz je napisao/la: I to sto kazes, ima nasa liga finih igraca ali..
Pa ima brate dje nema, nasa liga je dosta podcjenjena, tu ima kvaliteta pojedinaca itekako, iz svakog tima u ovih 6-7 u vrhu mozes izabrati po 1 igraca koji bi bio neizostavan prvotimac kod nas, pa nama je **** Almir Bekic prvi i nezamjenjivi bek, od kojeg ima bar 5 boljih lijevih bocnih u ekipama losijim od nas.. o cemu uopste pricamo, ali evo momak iznad je rekao sta je problem, problem je konkurencija koja ce traziti tih 4-5 igraca koji cemo traziti i mi, i onda idu licitacije i ko vise ponudi taj dobija, ali mi smo redovno do sada pusili takve licitacije, znaci da postoji neka kocnica sa nasim maloumnicima u upravi, koji ne mogu se nositi sa konkurencijom glede love i plata, pa onda se odluce dovoditi nekakve polovnjake iz srpske 2. lige, brazilce iz Mianmara za koje niko nije cuo.. strasno

Valjda su se opametili u ova prethodna 3 roka i naucilli se na greskama pa da nas obraduju sa jednim Ordagom na ljeto koji bi nam legao kao budali samar

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 01 maj 2017, 22:06

bodi123 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: I to sto kazes, ima nasa liga finih igraca ali..
Pa ima brate dje nema, nasa liga je dosta podcjenjena, tu ima kvaliteta pojedinaca itekako, iz svakog tima u ovih 6-7 u vrhu mozes izabrati po 1 igraca koji bi bio neizostavan prvotimac kod nas, pa nama je **** Almir Bekic prvi i nezamjenjivi bek, od kojeg ima bar 5 boljih lijevih bocnih u ekipama losijim od nas.. o cemu uopste pricamo, ali evo momak iznad je rekao sta je problem, problem je konkurencija koja ce traziti tih 4-5 igraca koji cemo traziti i mi, i onda idu licitacije i ko vise ponudi taj dobija, ali mi smo redovno do sada pusili takve licitacije, znaci da postoji neka kocnica sa nasim maloumnicima u upravi, koji ne mogu se nositi sa konkurencijom glede love i plata, pa onda se odluce dovoditi nekakve polovnjake iz srpske 2. lige, brazilce iz Mianmara za koje niko nije cuo.. strasno

Valjda su se opametili u ova prethodna 3 roka i naucilli se na greskama pa da nas obraduju sa jednim Ordagom na ljeto koji bi nam legao kao budali samar

a naprimjer memisevic ode iz radnika u groningen... dok je igrao u radniku svi su nasi bili "bolji" od njega
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 maj 2017, 22:10

Ja se slazem sa jokerom u vezi Tomica i slicnih primjera igraca uopsteno. Čak šta više, godra bi mi bilo vidjeti da preotmemo glavnom konkurentu glavnog igrača bes obzira gdje je igrao i kako je igrao protiv nas. Naravno, ako nije pljuvo i omalovažavao klub, a to sto je protiv nas davao 100% , igrao prljavo i vrsio neki pritisak na sudije, manje vise, isto bi i kod nas radio protiv tih ekipa. Tomic je primjer samo, jer se spominje, a to mislim uopsteno. Moje misljenje, nekom se to ne svida i to postujem, menk ne bi smetalo.

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 01 maj 2017, 22:10

MortemHz je napisao/la:Crnkić i Hebibović imaju zajedno 17 golova i 11 asistencija.
oni su debelog hajra uradili ove godine cim su dosli na ovu cifru.

crnkica bi volio vidjeti i sljedece sezone kod nas ali hebiba uz duzno postovanje, ne. iskreno se nadam da ce na ljeto otici za bilo kakve pare.

ordagic bi nam dobrodosao, tomic hvala ali ne.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 maj 2017, 22:12

amstaff je napisao/la: a naprimjer memisevic ode iz radnika u groningen... dok je igrao u radniku svi su nasi bili "bolji" od njega
pa normalno, kvalitete ima, ali nema strucnog osoblja u klubovima koji ce biti u stanju raditi sa igracima, napraviti od njih prije svega ljude, izbrusiti ih u igrace i onda unovciti na zapad, otkupna klauzula u nasim klubovima je strana rijec, igraci se potpisuju na godinu dana neprofesiolanih ugovora i idu za kikiriki, mijenjaju svako ljeto klubove ko kurvice sponzore... da se malo aktiviraju i ponude dugotrajne ugovore sa nesto jacom platom, dovedu Ordagica, Obradovica i Sisica i prosetaju se ligom naredne 3 sezone, ne treba ti nista vise, al qrac, lakse je dovodit **** brazilca iz Mianmara koji dodje sa 20 kila viska

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 maj 2017, 22:14

SiouxLukavac je napisao/la:Ja se slazem sa jokerom u vezi Tomica i slicnih primjera igraca uopsteno. Čak šta više, godra bi mi bilo vidjeti da preotmemo glavnom konkurentu glavnog igrača bes obzira gdje je igrao i kako je igrao protiv nas. Naravno, ako nije pljuvo i omalovažavao klub, a to sto je protiv nas davao 100% , igrao prljavo i vrsio neki pritisak na sudije, manje vise, isto bi i kod nas radio protiv tih ekipa. Tomic je primjer samo, jer se spominje, a to mislim uopsteno. Moje misljenje, nekom se to ne svida i to postujem, menk ne bi smetalo.
+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 maj 2017, 22:16

da je klub normalan, niko navijac ne bi pitao je li im smeta tomic ili ne smeta, je li hoce saida ili nece....
ali isto tako bi i preuzeli odgovornost za fule i promasaje...

ni jednog, ni druggog kod nas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2017, 22:23

FrancescoTotti je napisao/la: Sta pomijesao koga ti pravis budalom ba! Redovno pises na njihovoj temi, slavis sa njima dan osnivanja one njihove agresorske armijice i pravis se budalom ovdje. Sto se mene tice komotno mozes u 3 pm odavdje!
šalio sam se malo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 32 gosta.