PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 maj 2017, 11:29

Virtu4l je napisao/la:Padaju mitovi, jedan po jedan.... Ordagiću pizdurino
Ma, jok, ba... Stima se Zelji. Zato Stanic dobija crveni karton za start koji je do prije dvije sezone bio usmena opomena u nasoj ligi. Logika, yebiga :roll:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 maj 2017, 11:35

Fuj kakvi mitomani i lazovi. Obraza niti malo nemaju.
Cega se pametan stidi, budala se sa tim ponosi...

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 02 maj 2017, 11:37

@morteme, vidis primjerka svojih sunavijaca iznad koji i dalje tvrde suprotno, a imas sad i primjere na drugoj temi... strasno... ne mogu da vjerujem kakvi likovi ovde pisu... nigdje objektivnosti...
45515

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 02 maj 2017, 11:40

Ordagicu, yebo mater simulatorsku !
Životni saputnik! 1921

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 02 maj 2017, 11:52

Nemojte se provaljivati. Ne znam kako nakon utakmice sa Sirokim navijaci imaju obraza pisati na ovu temu. Ocigledno je nekom obraz djon, nekom svetinja :kafa:

Sto se tice ove konkretne situacije, iz jednog ugla se cini da nije bilo dodira a iz drugog se ocigledno vidi da je bilo dodira tj. cisti udarac po nozi Ordagica. U svim segmentima ste nadigrani i ostaje zal za pobjedom. Pogotovo nakon svega sto se zbilo na Grbavici :|
League Cup winners
Yugoslavia - ★

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2017, 11:54

FrantoBauzek je napisao/la:Nemojte se provaljivati. Ne znam kako nakon utakmice sa Sirokim navijaci imaju obraza pisati na ovu temu. Ocigledno je nekom obraz djon, nekom svetinja :kafa:

Sto se tice ove konkretne situacije, iz jednog ugla se cini da nije bilo dodira a iz drugog se ocigledno vidi da je bilo dodira tj. cisti udarac po nozi Ordagica. U svim segmentima ste nadigrani i ostaje zal za pobjedom. Pogotovo nakon svega sto se zbilo na Grbavici :|
Da li su pare za predstojeću tekmu sigurno stigle u klupsku kasu, ili je opet joge reketir'o upravu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 02 maj 2017, 11:55

@franto

svi su rekli da nas je sudija pokusao pogurati protiv sirokog, ja imam obraz da to kazem... ali zasto je to radio pitaj grbica... vjerovatno se kladio da cemo dati gol... jer ko ce onakve penal suditi kod rezultata 0-3... smjesno...

a vi se provaljujete ovde sa padavicarem amerom... yebo mu ja mater padavicarsku... sto ne kazes da je start nad blagojevicem penal? ha?
45515

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 maj 2017, 11:57

Sloboda je uteg oko noge BiH nogometa, isto kao i tzv NK Čelik
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 12:04

Rigoletto je napisao/la:Sloboda je uteg oko noge BiH nogometa,
:thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 02 maj 2017, 12:05

slika

tuzlaci sa osvojenim trofejima
45515

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 02 maj 2017, 12:13

grbavicka je napisao/la:@franto

svi su rekli da nas je sudija pokusao pogurati protiv sirokog, ja imam obraz da to kazem... ali zasto je to radio pitaj grbica... vjerovatno se kladio da cemo dati gol... jer ko ce onakve penal suditi kod rezultata 0-3... smjesno...

a vi se provaljujete ovde sa padavicarem amerom... yebo mu ja mater padavicarsku... sto ne kazes da je start nad blagojevicem penal? ha?
Obje situacije su diskutabilne. Iz jednog ugla se cini da je Ordagic pao, a iz drugog ugla je bio ocigledan udarac po nozi Ordagica. Ne treba ti veci dokaz od toga.

Sto se tice Blagojevica, obrnuta je situacija. Snimak od MojaTV kaze da nije bio, a snimak sa druge strane se vidi ocigledan kontakt.

Summa summarum: mogao je oba svirati, jer je bilo materijala za sviranje penala. Na stranu to sve, cinjenica je da je Zeljo imao srecu da je osvojio bod. Kako god okrenes, rezultat je 2:2.

PS: pritisak sudija na Grbavici protiv Slobode je bio nepodnosljiv i moralo je negdje da pukne, kao sto je puklo kod Sirokog. Jednostavno Zeljo ove sezone ima enormnu pomoc sudija. Mozete mutiti vodu do sutra, ali taj podatak ostaje kristalno jasan.
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 02 maj 2017, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 02 maj 2017, 12:17

@franto

sve fino pocnes i objasnis a onda useres... zeljo ima pomoc sudija isto kao i svi drugi... znaci nikakvu... svi klubovi na kraju budu osteceni, ali eto tjesi se da mi imamo pomoc... imali smo je protiv sirokog, zasto ne znam... jer nas je siroki razvalio... ovde ja tvrdim da smo vise osteceni od vas...
45515

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 maj 2017, 12:18

Penal nad Ordagicem je bio na 0:0. Nedugo zatim je Sloboda dala gol.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 maj 2017, 12:19

Cijelu sezonu treba ponistiti jer je neregularna zbog Zeljeznicara , proslu sezonu ispitati jos jednom a Zrinjski kazniti izbacivanjem u nizi rang preventivno ili zabraniti na 70 godina.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 02 maj 2017, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 02 maj 2017, 12:20

FrantoBauzek je napisao/la:

Obje situacije su diskutabilne. Iz jednog ugla se cini da je Ordagic pao, a iz drugog ugla je bio ocigledan udarac po nozi Ordagica. Ne treba ti veci dokaz od toga.

Sto se tice Blagojevica, obrnuta je situacija. Snimak od MojaTV kaze da nije bio, a snimak sa druge strane se vidi ocigledan kontakt.

Summa summarum: mogao je oba svirati, jer je bilo materijala za sviranje penala. Razlika je u tome sto bi u slucaju "Ordagic" bilo 2:0, a u slucaju "Blagojevic" 1:1. Na stranu to sve, cinjenica je da Zeljo imao srecu da je osvojio bod. Kako god okrenes, rezultat je 2:2.

PS: pritisak sudija na Grbavici protiv Slobode je bio nepodnosljiv i moralo je negdje da pukne, kao sto je puklo kod Sirokog. Jednostavno Zeljo ove sezone ima enormnu pomoc sudija. Mozete mutiti vodu do sutra, ali taj podatak ostaje kristalno jasan.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugasiti Slobodu i Celik, tek ce tada ova liga krenuti naprijed !
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 02 maj 2017, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 02 maj 2017, 12:21

uNbx je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Nemojte se provaljivati. Ne znam kako nakon utakmice sa Sirokim navijaci imaju obraza pisati na ovu temu. Ocigledno je nekom obraz djon, nekom svetinja :kafa:

Da li su pare za predstojeću tekmu sigurno stigle u klupsku kasu, ili je opet joge reketir'o upravu?
Ne razumijem, sta je pisac htio reci ili koju posluku porati. Valjda je htio biti smijesan, pa je uspjelo ko plivanje u Miljackoj :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 maj 2017, 12:23

Eisenbahner1921 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:

Summa summarum: mogao je oba svirati, jer je bilo materijala za sviranje penala. Razlika je u tome sto bi u slucaju "Ordagic" bilo 2:0, a u slucaju "Blagojevic" 1:1. Na stranu to sve, cinjenica je da Zeljo imao srecu da je osvojio bod. Kako god okrenes, rezultat je 2:2.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugasiti Slobodu i Celik, tek ce tada ova liga krenuti naprijed !
i kad ih kopali posut ih krečom ko pokojnika s kugom. Kreč ću osobno ja donirati
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 02 maj 2017, 12:26

Evander je napisao/la:Penal nad Ordagicem je bio na 0:0. Nedugo zatim je Sloboda dala gol.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Moja greska. Hvala.

sve fino pocnes i objasnis a onda useres... zeljo ima pomoc sudija isto kao i svi drugi... znaci nikakvu... svi klubovi na kraju budu osteceni, ali eto tjesi se da mi imamo pomoc... imali smo je protiv sirokog, zasto ne znam... jer nas je siroki razvalio... ovde ja tvrdim da smo vise osteceni od vas...
Kod nas svako nesto tvrdi i svi su u pravu. Ako si bio na utakmici otvaranje istocne trbine na Grbavici protiv Slobode, onda da si bio navijac Slobode, osjetio bi sta je nepravda. Ne kazem da Zeljo nije dobro igrao, ali je sudija bio izuzetno na vasoj strani.

Samo jedan primjer: Stjepanovic pravi prekrsaj, dobija zuti. Pet minuta poslije Zeba pravi identican prekrsaj, nema zutog. Itd itd.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 maj 2017, 12:26

Evander je napisao/la:Fuj kakvi mitomani i lazovi. Obraza niti malo nemaju.
Cega se pametan stidi, budala se sa tim ponosi...
Daj bolan, trollaju

Samo postavit sliku ovog, dok je ljut
slika
i razbježati će se odmah.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 02 maj 2017, 12:30

Koja je faza poslije iritantnog? Jbt ovaj zeljo prelazi sve granice koliko je odvratan klub. :puke: Jadovi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.