Pa i ne garantira, baš zbog toga što smo takvi kakvi smo. Mislim ovdje na sve nas, i navijače i funkcionere.Mokes je napisao/la:Zamisli da je titulu umjesto nas uzeo Zeljeznicar, kakav bi haos nastao u klubu.uNbx je napisao/la:Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
Uostalom ko garantira da si napravio red, da bi konacno pocelo normalno raditi. Znamo da je s nama sve naopako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Haj kao prvo predstavi se čiji si navijač u BiHWandelanoite je napisao/la:Vise je zajebancija jer vaša uprava zna ko sam i otprilike ovakav nacin prolazi kod vaše uprave s tim da bi Pape jos dodao "Hoce l' bit sta i za mene?".Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati
Ne nadajte se pojačanjima dok vam je ovih ljudi na čelu kluba nego rastjerajte go*na, jer smijesno je s kakvim financijama raspolažu (za nase uslove), a ekipa ni za qrac.
To da nam nije ekipa ni za qurac to je već vrijeđanje ekipe koja se jedina bori na dva fronta i došla do finala Kupa.
Vidim prema pisanju da se predstavljaš kao insajder. E, haj pošto ja ne znam kao i ostala većina reci nam sa čime raspolažemo kada su finansije u pitanju
Koji je razlog da se ne nadamo pojačanjima
Molim konkretne odgovore. Izbjegavanje odgovora na ova konkretna pitanje je znak da udaraš šupljak i kafansku priču koja je za bana.
SRETAN BROJ - 1725
Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja. 
IDEMO PONOVO!
Ovaj sve zna i oko finansija i oko pojačanja brzo ćemo dobit odgovor. 
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve dok nema para, nemamo se cemu nadati. On bi zimus zavrsio Ordagica i Obradovica, da smo imali pare da im platimo.MartinSco je napisao/la:Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja.
Punac će to sve srediti oko finansija 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ihh ja bi volio..RedEvil je napisao/la:Punac će to sve srediti oko finansija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Krenuo je prema SarajevuMortemHz je napisao/la:Ihh ja bi volio..RedEvil je napisao/la:Punac će to sve srediti oko finansija
grb sto kuca,umjesto srca
Para se za sve ima samo za pojačanja nemaEvander je napisao/la:Sve dok nema para, nemamo se cemu nadati. On bi zimus zavrsio Ordagica i Obradovica, da smo imali pare da im platimo.MartinSco je napisao/la:Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja.
SRETAN BROJ - 1725
@Evandere dobro je za sada, bez para se juriša na dva trofeja, a kada para bude idemo u grupu EL. 
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
To je suplja i standardna izvlakusa. Eto, Zelji ili Zrinjskom ce dati igraca jeftinije nego nama, ili ako ide vani?pitic je napisao/la:Para se za sve ima samo za pojačanja nema [emoji38] Ponavlja se priča sto puta koja se je pričala, a to je da Sarajevo ne daje velike pare za obeštećenja. Ostale ekipe u BiH čim vide da je Sarajevo zainteresovano za nekoga uduplaju svoja potraživanja (kao primjer za Obradovića) evo im racku.Evander je napisao/la:Sve dok nema para, nemamo se cemu nadati. On bi zimus zavrsio Ordagica i Obradovica, da smo imali pare da im platimo.MartinSco je napisao/la:Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja.
Ma hajte molim vas.
To sto mi ocekujemo da ce nam neko nekoga dati dzaba, to je druga stvar.
Konkretan primjer, da su nama dali vecu cijenu nego nekom drugom? Oni ako nekoga zele prodati, prodat ce ga za cifru za koju smatraju da im odgovara. Ordagic ili neko treci ce nama traziti duplu platu, u odnosu sto ce traziti Zrinjskom ili Zeljeznicaru?
Za šta ti smatraš Sarajevo kada su finansije u pitanju
Za Sarajevo je puno dati nekome 150 000 maraka, ili 100 000 eura za 1 igrača. Ne samo za Sarajevo nego za sve ostale koji imaju para. Ko očekuje da će Sarajevo davati ovakve cifre za nekoga neka se odma pokrije jorganom.
SRETAN BROJ - 1725
Ma cisto sumnjam da je on isao na pregovore s tim igracima i njihovim klubovima.. Ako jest, svaka mu cast.. Najlakse je odnijeti kesu i uzeti igraca..Evander je napisao/la:Sve dok nema para, nemamo se cemu nadati. On bi zimus zavrsio Ordagica i Obradovica, da smo imali pare da im platimo.MartinSco je napisao/la:Sve dok nam bivsi zeljin igrac vodi transfer politiku, nemamo se cemu nadati kad su u pitanju ozbiljna pojacanja.
Ali ipak mislim da neko ko je impresioniran atmosferom na derbiju bez HZ, ne bi trebao imati mjesta u nasem klubu.. Posebno ne rukovodecu poziciju..
IDEMO PONOVO!
Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
Ja bih njega umjesto Merse. Krleta prije Obradovica,on bi se morao dokazati,i mislim da on nije kalibar za nas.
Ja bih njega umjesto Merse. Krleta prije Obradovica,on bi se morao dokazati,i mislim da on nije kalibar za nas.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Obradović jest dobar igrač, ali i on zna zicera fulit radi kojih bi prvenstveno Istok čupao kosu. Dobar igrač, ali napumpan među navijačima više nego što treba biti.socrates je napisao/la:Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mlađi tri godine + je ubica.socrates je napisao/la:Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na pocetku je bio strasan, bukvalno nasa liga boljeg nije imala ali eto malo se ''povukao'' a Lendrić je recimo isplivao.pitic je napisao/la:Obradović jest dobar igrač, ali i on zna zicera fulit radi kojih bi prvenstveno Istok čupao kosu. Dobar igrač, ali napumpan među navijačima više nego što treba biti.socrates je napisao/la:Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
Istog smo misljenja.pitic je napisao/la:Obradović jest dobar igrač, ali i on zna zicera fulit radi kojih bi prvenstveno Istok čupao kosu. Dobar igrač, ali napumpan među navijačima više nego što treba biti.socrates je napisao/la:Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
Jos kad je zavrne iz slobodnjaka. Necemo mi jos zadugo do kompletnijeg napadaca.MortemHz je napisao/la:Mlađi tri godine + je ubica.socrates je napisao/la:Jel Koma tu s godinama kao i Ahmet?
Dobro je jer je liga nikad slabija.pitic je napisao/la:@Evandere dobro je za sada, bez para se juriša na dva trofeja, a kada para bude idemo u grupu EL.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras, muhamedhulk, skoJaa i 4 gosta.