PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Namoliti ce oni to, zvati ce organizaciju 10 dana i govoriti pomozi sirotinji sinko sadake daj, za titulu, kupite i jednu desetogodisnju sadaka vas sacuvala.pitic je napisao/la:Zapamtite poslije ove 4-te suspenzije nema više navlačenja nikome. Sudijska organizacija je važnija sebi nego Miske i njegove pare. Evo stavite se u položaj sudaca da ste sudci bi li sudili ŽeljezničaruBi vraga
ja bi rekao otputovao sam u inozemstvo da znam da me hoće delegirati za utakmicu Željezničara.
- TobeYarabi
- Kontakt:
je li jos neko poslao mail UEFA-i? meni su odgovorili da ce kontaktirati fsbih i traziti da se provjeri. 
Prije naredne utakmice Željezničara sudijskoj 6-orci prije utakmice uručiti nagradu što su imali testisa i prihvatili da sude utakmicu Željezničara.
SRETAN BROJ - 1725
I u federalnoj ligi je ista situacija. Ako nastave kaznjavati, nece imati ko suditi do kraja prvenstva.Esport je napisao/la:Jednostavnije je da u igru ukljuće "poštene" sudije iz federalne lige.
Tražiti preporuke od GOŠK-a
Ima na birou raje koja zna suditi utakmice.
Sudijama i odgovara ova suspenzija od 3-4 mjeseca jer nista ne rade a dobiju oko 10k od Zeljeznicara.pitic je napisao/la:Zapamtite poslije ove 4-te suspenzije nema više navlačenja nikome. Sudijska organizacija je važnija sebi nego Miske i njegove pare. Evo stavite se u položaj sudaca da ste sudci bi li sudili ŽeljezničaruBi vraga
ja bi rekao otputovao sam u inozemstvo da znam da me hoće delegirati za utakmicu Željezničara.
Mnogo manje bi zaradili da sude posteno plus sto bi morali svakog vikenda suditi, ovako Zeljo casti .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi lazirao svoju smrtpitic je napisao/la:Zapamtite poslije ove 4-te suspenzije nema više navlačenja nikome. Sudijska organizacija je važnija sebi nego Miske i njegove pare. Evo stavite se u položaj sudaca da ste sudci bi li sudili ŽeljezničaruBi vraga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja bi rekao, Saleme evo me kod punice ne da mi iz kuće izać idi ti sudi na Grbavici. 
SRETAN BROJ - 1725
sta ce biti izgovor kad pobijedimo zrinjskog hahahaha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** jarane teftere oni i kazne, vidjet ces hoces li napredovati u zivotu tako..avenija je napisao/la:Sudijama i odgovara ova suspenzija od 3-4 mjeseca jer nista ne rade a dobiju oko 10k od Zeljeznicara.pitic je napisao/la:Zapamtite poslije ove 4-te suspenzije nema više navlačenja nikome. Sudijska organizacija je važnija sebi nego Miske i njegove pare. Evo stavite se u položaj sudaca da ste sudci bi li sudili ŽeljezničaruBi vraga
Mnogo manje bi zaradili da sude posteno plus sto bi morali svakog vikenda suditi, ovako Zeljo casti .
- MocMahale444
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ponovio si to hiljadu puta do sad, ne kontam kako ti ne dosadi vise 
@Evander, na stranu njegova namještanja, ali to drugo njegovo ti ne stoji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bitno je da se suspenduju samo sudije koje Zelji sude, a na ostale propuste u ligi se zazmiri i kaze "haj samo mi bjezi s ociju".
- MocMahale444
mogu mislit kmecanja kad se digne treofej u dolini hahahahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro sad je Željezničar pod lupom, kazem ti, onaj sudija sto je ''oteo'' nasu pobjedu sa Koševa nije suspendovan.cala je napisao/la:Bitno je da se suspenduju samo sudije koje Zelji sude, a na ostale propuste u ligi se zazmiri i kaze "haj samo mi bjezi s ociju".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.