FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 02 maj 2017, 16:01

Slazem se ali sve treba parkirati i sacekati kraj sezone. Sada moramo biti uz klub i ekipu!!! Trebamo im kao rijetko kada...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2017, 16:03

Neandertalac je napisao/la:Malo da se podsjetimo ko je moderator "tamo" i ko je pljuvao legende organizovano, omalovažavao Željovce i krojio javno mnijenje, zavađao raju i širio laži!

Prodane duše! Za kartu na zapadu! Stidite se!

slika
Nemoj Neandertalac ovo vise postavljati. Sramota je da stoji ovo na nasoj temi. Kakve su ovo manipulacije i ne vjerujem da bilo ko vjeruje u ove gadosti.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 02 maj 2017, 16:44

Petrovic je javno dao kritiku i rekao da neki igraci nisu za prvog tima e sad da vidim hoce li glavonja ispostovati to ili ce kao mala picketina gledati svoju guzicu i braniti se kao sto je to bilo i do sad, ovo je utakmica koja odlucuje titulu, prvo je spominjo Milan i dobru odbranu sad nekakvu barselonu i losu odbranu da vidimo sta je sljedece, kukavica je mala rijec za petrovica.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 maj 2017, 16:47

Valjda su i igraci pored Petrovica shvatili sa nam donosi naredna utakmica.
- Zeljeznicar -

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 02 maj 2017, 16:54

Sve se ovo u talu sa hercegovnima radi majq im hebem, ne radi dzaba pola Salemove familije u firmama iz uprave madjara sve im hebem!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 02 maj 2017, 16:56

Bice svega na ovoj kljucnoj utakmici, nadam se da nasi imaju odgovor na ova desavanja.

Cetri sudije za redom suspendovane, na ostalim utakmicama sve regularno. :hmmmmm:
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2017, 17:23

Nema potrebe da se postavlja post s drugih foruma kad imas i ovdje onih koji gore pišu od tog lazovcine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 maj 2017, 18:12

Ima potrebe, itekako ima. Neka se zna ko nam "soli pamet".

A sada, nemojte se zamarati više ovim stvarima, savezom, sudijama, okrenuti se utakmici u subotu i maximalno animirati raju. Pozivam sve vas da uradite nešto korisno za klub. Svi koji ste vični pravljenju slika daj nešto skuckajte, nešto moćno pa da se dijeli po društvenim mrežama i da naš Željo ima nezapamćenu podršku u borbi za prvaka. Sitnica, a može pomoći.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 18:47

A mogli bi se jos jednom grohotom nasmijati medijskom partneru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2017, 19:15

Pitam se da li ova komisija za sudjenje ili kako vec gleda druge utakmice ili samo Zeljine ? Da li su gledali utakmicu Krupa-Zrinjski ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 maj 2017, 19:53

Virtu4l je napisao/la:A mogli bi se jos jednom grohotom nasmijati medijskom partneru.
Nisam upratio, šta je reć?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2017, 20:21

Rokoko87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:A mogli bi se jos jednom grohotom nasmijati medijskom partneru.
Objavili su neko saopstenje Ultrasa u kojem se navodi da nas u LzP guraju sudije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 20:28

Rokoko87 je napisao/la:
Ukratko, medijski parner fudbalskog kluba Željezničar je prvo objavio nazvaćemo je vijest 'Da li je Sloboda oštećena', da bi nakon toga objavili saopštenje navijačke grupe Ultrasi u kojem se naš klub oblatio kao malo kad i optužio za sve i svašta. Naravno, forumaši su to primijetili i uslijedile su do sad neviđene kritike, nakon čega su im pobrisali postove i pokušali se jeftino oprati.

Na kraju su pokušali prodati priču kako su portal i forum odvojene cjeline, što je neviđen bezobrazluk obzirom da je ovaj portal na kojem sad pišemo već godinu dana meta dotičnih pa se postavlja logično pitanje, kako su tamo portal i forum odvojene cjeline a ovdje nisu?

To je ta šizofrenija koja opravdava nadimak koji im je prošle godine dao korisnik joker90.

Svi su oni prije par dana u horu tražili raskid ugovora sa Hayatom, zbog samo jednog komentara njihovog urednika, koji je budimo realni bio veoma simpatičan i ja sam se prvi nasmijao.
Voli te tvoje Sarajevo.

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 02 maj 2017, 20:33

Virtu4l je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Ukratko, medijski parner fudbalskog kluba Željezničar je prvo objavio nazvaćemo je vijest 'Da li je Sloboda oštećena', da bi nakon toga objavili saopštenje navijačke grupe Ultrasi u kojem se naš klub oblatio kao malo kad i optužio za sve i svašta. Naravno, forumaši su to primijetili i uslijedile su do sad neviđene kritike, nakon čega su im pobrisali postove i pokušali se jeftino oprati.

Na kraju su pokušali prodati priču kako su portal i forum odvojene cjeline, što je neviđen bezobrazluk obzirom da je ovaj portal na kojem sad pišemo već godinu dana meta dotičnih pa se postavlja logično pitanje, kako su tamo portal i forum odvojene cjeline a ovdje nisu?

To je ta šizofrenija koja opravdava nadimak koji im je prošle godine dao korisnik joker90.

Svi su oni prije par dana u horu tražili raskid ugovora sa Hayatom, zbog samo jednog komentara njihovog urednika, koji je budimo realni bio veoma simpatičan i ja sam se prvi nasmijao.
A ja mu yebem mater za taj komentar. Iskreno boli me ki.ta i za ovaj portal i za onaj tamo. Imam profil na ovome zbog toga sto ponekad zelim nesto reci na prepucavanjima, iako je i to rijetko. Citam oba portala i samo ne znam kakva je svrha podjela izmedju navijaca jer eto "jedni" ili "drugi" su upravu. Yebes forume, nista dobro vam nece donijeti. Jedino bitno je da Zeljeznicar zavrsi prvi!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 20:37

ludilomozga je napisao/la:A ja mu yebem mater za taj komentar. Iskreno boli me ki.ta i za ovaj portal i za onaj tamo. Imam profil na ovome zbog toga sto ponekad zelim nesto reci na prepucavanjima, iako je i to rijetko. Citam oba portala i samo ne znam kakva je svrha podjela izmedju navijaca jer eto "jedni" ili "drugi" su upravu. Yebes forume, nista dobro vam nece donijeti. Jedino bitno je da Zeljeznicar zavrsi prvi!
Podjela nije problem, problem je petljanje, laganje i obmanjivanje da bi došao do cilja. Neka svako ide u svoju avliju, nemam problem sa tim, ali nemoj ucjenjivati forumaše, pisaćeš ovdje samo pod uslovom da tamo prestaneš, i slično ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 02 maj 2017, 20:40

M ljudi samo o sebi misliti, o "njima tamo" ne ili o kome već..jbat im mater svima i dole onim mažoretkinjama iz Mostara i ovim udbaskim konama i onim gore posoljenim. Svima jbat mater! Vidite da suspenduju samo sudije sa tekmi gdje je Željo igrao, druge i ne postoje i to za redom 4 puta.
Napunit Grbavicu, rasplakat Blaža, najgoreg stratega u historiji i onda prolaviti, a ko gubi ima pravo da se ljudi!!
VOlim te Željo! :bih:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 maj 2017, 20:43

Svi na Grbavicuuuuuuuslika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 maj 2017, 20:43

Pa svrha je sljedeća;
storm_raider
uto maj 02, 2017 6:11 pm

Priprema se atmosfera pred ovu utakmicu, isto kao sto se prepremala pred Zrinjski kada smo dobili 4:0. Naravno, neki portali imaju vec spremne clanke, kao sto su i tada imali. Naravno da je to bivsi portal na kojem smo pisali i to sve za 20 KM. Bas kao nekada.

Zeljo, jos jednom, unisti ih! Ti si ih uvijek unistavao!
Kao što se vidi iz priloženog jedan od poltrona izvodi zaključak da će nekog zahebat ako Željo osvoji titulu.

Prvo, nije njegov Željo. Mi smo Željini Željo je naš!
Drugo, daj Bože svake godine da me neko tako "izradi" ili "ponizi".
Treće, vidi na kakav se način brani pored očitih bljuvotina medijskog partnera, pitara, koje je jutros pokušao saprat zajedno sa moderatorom kojeg sam citirao par postova ranije.

Naravno, nisu svi isti, ima bolje raje od mene tamo 1000 puta ali nam niko ne može osporiti ljubav prema Želji, pogotovo ne par ulizica koji misle da su bitni i da im je kašika u medu ako se uvlače u pakaš pišući po nalogu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 02 maj 2017, 20:48

Ja sam samo htio reci da se ovih dana trebamo okrenuti Zrinjskom, kao i da je ovaj sav pritisak na nas neosnovan, jer je Zeljo ostecen u ovoj sezoni 3x vise nego sto je "poguran". Samo je podrska ono sto nam treba sada, te da nema mjesta nekim drugim raspravama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 20:53

Neandertalac je napisao/la:Naravno, nisu svi isti, ima bolje raje od mene tamo 1000 puta ali nam niko ne može osporiti ljubav prema Želji, pogotovo ne par ulizica koji misle da su bitni i da im je kašika u medu ako se uvlače u pakaš pišući po nalogu.
Svi su isti jer svaki put kad kliknu na to zlo, donose pare najvećim dušmanima Želje od rata pa na ovamo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeko87 i 11 gostiju.