Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 02 maj 2017, 18:15

Ako se ne mislimo vraćati na 4-3-1-2 i gurnuti Pjanića iza dva napadača (što nije isključeno) Verratti nema mjesta u ovoj formaciji. On i Pjanić ne mogu skupa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 02 maj 2017, 18:38

Ma nema od Verattia nista momc

Sutra ocekujem bilo kakvu pobjedu.. ma da mislim da ce biti X..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 02 maj 2017, 18:43

Veratti izbacuje pjanica u skoro svakoj postavci... pogotovo u ovoj koja se sada igra kad se tezi igri sa loptom gdje je veratti mozda i najbolji veznji na svijetu... sa loptom ubjedljivo najsigurniji...

Ali recimo itekako u nekoj romb formaciji bi mogla obojica igrati gdje bi pjanic bio istureni veznjak... ali onda je upitno koliko bi imao uticaja na igru posto bi mu dybala stalno visio na poziciji zbog dybalinih afiniteta da ide nazad po loptu...

Ali da bi želio vidjeti verattia u Juventusu, jeb.eno i apsolutno "da".... tiha patnja... msm doci ce on u juve kad-tad, ali bi volio da to bude ubrzo...

Ali eto ovo ljeto bi bio prezadovoljan i sa corentinom tolissoom... da dodatno ojaca vezni i prosiri rotaciju... jer nema sanse da cr khedira moci odigrati jos jednu sezonu bez povrede... to je bas nerealno...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 maj 2017, 18:45

IlCapitano je napisao/la:Ako se ne mislimo vraćati na 4-3-1-2 i gurnuti Pjanića iza dva napadača (što nije isključeno) Verratti nema mjesta u ovoj formaciji. On i Pjanić ne mogu skupa.
Ja sam govorio da Dybala iskljucuje krila i gle cuda :mrgreen:

Kao sto smo svi govorili da Mandzo i Higuain ne mogu zajedno :mrgreen:

In Max we trust :mrgreen:

:thumbup:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 02 maj 2017, 18:57

Dosao čovjek da gleda monaco :kafa: ....

Mislim ne bi da stvaramo iluzije i aluzije ali od ovog transfera ovo ljeto nema nista... mozda cak ni naredno dok veratti skonta da sa psg-om moze samo osvojiti pika bodove... i da sekunde nisu ozbiljan contender za ligu prvaka... evo vise ni u ligi nisu dominantna sila...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 maj 2017, 19:43

Kompromis je napisao/la:Veratti izbacuje pjanica u skoro svakoj postavci... pogotovo u ovoj koja se sada igra kad se tezi igri sa loptom gdje je veratti mozda i najbolji veznji na svijetu... sa loptom ubjedljivo najsigurniji...

Ali recimo itekako u nekoj romb formaciji bi mogla obojica igrati gdje bi pjanic bio istureni veznjak... ali onda je upitno koliko bi imao uticaja na igru posto bi mu dybala stalno visio na poziciji zbog dybalinih afiniteta da ide nazad po loptu...

Ali da bi želio vidjeti verattia u Juventusu, jeb.eno i apsolutno "da".... tiha patnja... msm doci ce on u juve kad-tad, ali bi volio da to bude ubrzo...

Ali eto ovo ljeto bi bio prezadovoljan i sa corentinom tolissoom... da dodatno ojaca vezni i prosiri rotaciju... jer nema sanse da cr khedira moci odigrati jos jednu sezonu bez povrede... to je bas nerealno...
Gledajući PSG cijelu sezonu ne mogu se složiti sa boldanim. Verratti je klasa, ali i dalje nezreo i neozbiljan u dosta situacija. Za hajp koji ga prati nije on još na tom nivou, dok nam Mire sazrijeva pred očima. Generalno gledajući Verratti je za tu rolu ispred odbrane bolji igrač, ali to još ne pokazuje.

S ostalim se slažem.
Italia je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Ako se ne mislimo vraćati na 4-3-1-2 i gurnuti Pjanića iza dva napadača (što nije isključeno) Verratti nema mjesta u ovoj formaciji. On i Pjanić ne mogu skupa.
Ja sam govorio da Dybala iskljucuje krila i gle cuda :mrgreen:

Kao sto smo svi govorili da Mandzo i Higuain ne mogu zajedno :mrgreen:

In Max we trust :mrgreen:

:thumbup:
Znam ja sve to, ali ovo ni Max ne može prebroditi u formaciji sa samo dva vezna. Njih dvojica skupa bi mogli igrati protiv Pescare možda ako nam baš treba rezultat, ali sami da drže vezni red nema šanse.

Khedira - Verratti - Tolisso

------------Pjanić

Ovako nešto da.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2017, 22:05

Da nam.hoće atl u finalu
Kako su losi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 maj 2017, 01:59

Velikanu, pametno i strpljivo u Kneževini. Do titule!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 03 maj 2017, 08:59

Bianconerri1988 i Il Fantasista jedan je od nas :mrgreen: zbog mythbusting-a... gospodin covjek :kafa:

Svi iole relevantni mediji su objavili da se sastanak odrzao izmedju paraticia i ovog agenta i marca... ali svi prisutni to demantuju... iako ima snimak ulaska u hotel paraticia i ove dvojice... i to ne dugo jedan za drugim...
Opasno se kuha... ali opet mislim da ovo ljeto psg nece ni slusati ponude... para imaju koliko god ih ima juve i jos puta 100.... tako da im to nije ni interesantno...
Ovdje ce marco presuditi... i kada njemu dokipi jer ce uvidjeti da nema sanse sa psgom osvojiti evropski trofej sam ce zatraziti odlazak... a to je neminovno u Juventus ciji je navijac....

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 maj 2017, 09:08

Forza Juve. :cool:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 maj 2017, 10:18

Pristup je bitan večeras, ako bude pravi u sto vjerujem možemo do pobjede.

Samo jako Juve
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 maj 2017, 06:59

gerdmuller je napisao/la:Ne garantiram ja da cete osvojit Ligu prvaka nego da ste prvi favoriti po mom misljenju.Ne pamtim kad ste imali jaci roster:golman mozda i najbolji svih vremena,obrana daleko najjaca na svijetu,sredina odlicna a Dybala i Higuain u napadu garantiraju show.

Kao sto rekoh nedavno imate konstantu,glad uspjeha,mocnu ekipu a bio bi red da vas malo i sreca posluzi.
Napisano pred pocetak sezone.Kakav Real,nitko ne moze zaustaviti ovu masineriju.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 04 maj 2017, 07:11

Iskreno, nadao sam se rutinskoj pobjedi, ipak je Monako daleko iza nas!Ja se već mentalno spreman za finale, ako izgubimo, biće mi to peto izgubljeno, biće mi pravo loše ako nas madriđani dobiju, psihijatru ću ići!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 maj 2017, 09:40

Ras je napisao/la:Iskreno, nadao sam se rutinskoj pobjedi, ipak je Monako daleko iza nas!Ja se već mentalno spreman za finale, ako izgubimo, biće mi to peto izgubljeno, biće mi pravo loše ako nas madriđani dobiju, psihijatru ću ići!
Tko smje da se kladi , ja sam na Juve tipovao na samom pocetku u grupnoj fazi , da ce proci i doci u finale.
Isto sam prognozirao finale Real -Juve !!
Sad sam 100% ubjedjen da Juve osvaja ligu prvaka , mozete vec da slavite.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 maj 2017, 09:46

jamesrodriguez je napisao/la:Tko smje da se kladi , ja sam na Juve tipovao na samom pocetku u grupnoj fazi , da ce proci i doci u finale.
U koji ishod ti hoces da se kladis? :?
Dokazi da si tipovao Juve na pocetku grupne faze. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 maj 2017, 09:52

Gefufna je napisao/la:
jamesrodriguez je napisao/la:Tko smje da se kladi , ja sam na Juve tipovao na samom pocetku u grupnoj fazi , da ce proci i doci u finale.
U koji ishod ti hoces da se kladis? :?
Dokazi da si tipovao Juve na pocetku grupne faze. :mrgreen:
U koliko god hoces , nije problem Juve 100% osvaja!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 maj 2017, 10:15

Ko ce se zaroviti u postove iz novembra i pljuvanja ove ogranicene ekipe, ogranicenog trenera i cinjenice da nemamo kvalitetnog veznjaka :mrgreen: Zivio nam mart :mrgreen:

Znate koja je razlika izmedju tih vrhunskih veznjaka koje smo izgubili i ovog debeljuce kojeg smo preplatili ? Vrhunski veznjaci bi obezbjedili sigurno jos 1-2 kvalitetnije sanse u toku utakmice, ali nijedan gol ne bi postigli, vec bi zavrsilo 0:0. Debeli od 90 miliona koristi i najmanju situaciju da utrpa gol. Ima konkurencije u tituli najboljeg napadaca, ali mu nema ravnog kada je u pitanju ta zavrsnica. Ma ravnog mu na planeti nema. A pored Dybale, jel ti treba jos jedan koji zna sa loptom i koji ce nesto pokusavati ? Ne, treba ti doslovce taj jedan koji ce trpat. Ako nas dovede do finala, tih 90 miliona ce bit itekako isplaceno ? Jel vrijedi 90 miliona ? Ne. Jel njegova uloga u ekipi i ono sto je donio ekipi vrijedi 90 miliona, apsolutno.

slika

Ljudi moji, maj je. Jedna utakmica nas dijeli od titule u kalcu, jedna utakmica od osvajanja kupa, a i budimo realni, jedna pobjeda od osvajanja lige prvaka. :salut:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 maj 2017, 10:47

Jos malo!
Aljegri, out!

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 04 maj 2017, 19:21

Nadam se i Boga molim da Điđi na kraju podigne klempu, a imam dobar osjecaj jer negdje u dubini ko da vidim kako je điđi dize u zrak ako Bog da tako ce i biti
Vatra

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 maj 2017, 11:31

Nista novo,samo da cestitam 05.05. I to vec 15tu godisnjicu :opaopa: :kralj:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.