Pocelo je..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Ovakav rezultat bez marke u djepu mjesecima ?!''
Pocelo je..
Pocelo je..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 maj 2017, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- elamalakia
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Levati nasli tekst teskog manijaka na nekom nebitnom portalu i to velicaju i navode kao realno.
Majko rodjena, kakvi djon obrazi.
Citava drzava vidi da nikad jedna ekipa nije bila pogurana od strane sudija kao Zeljo ove sezone, ali ne. Kazu oni tri puta vise osteceni ove sezone
Zanemarit cemo da su pogurani u dvije utakmice zaredom protiv glavnih konkurenata![]()
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Medikament
- Kontakt:
haj igrači, navikli su se već, ali kako navijači sad da navijaju bez plate? teška situacija, pola sjevera u neizvjesnosti...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
pitari hoce da se rijese tana sad... a toliko im je radosti donio... dva trofeja, rijesili se dugova... ne znam da li da nazovem to nezahvalnost ili prepotentnost... hmmm. 
45515
- grbavicka1921
- Kontakt:
Šta li Sabrina kaže na sve ovo? 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
malezijske starlete bez primanja, nesto se kuha na kobiljoj glavi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Vidi sto se pale na narucene clanke svojih glavonja koji bi malo da skrenu paznju sa sudijske lakrdije i namjestanja titula.
podrska nerminu crnkicu i advanu kadusicu, pravim hordasima, nedajte ulizicama da vas uniste! treba dzidica zvat da sindikalci umijesaju prste
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Skrenite paznju sa sebe gubavicari lazima o platama i to iz usta vaseg bivseg trenera, koji bi usput da odredje i ko treba igrati, a ko ne treba, dok ste sebi opet sudiju za subotu zavrsili. Po pare da ce i Edin Jakupovic biti suspendovan rasi navlacenja ga gurbete odvratne?!
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 03 maj 2017, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Odlucio sam napisati knjizevno djelo...pa ako vam se svidi nastavit cu.
------Pitarska Rapsodija---
Knjiga prva
Poglavlje ; Duhovi Predaka
Čin 1
Pricaju Dulja i mitsko stvorenje Said u dubinama kosevskog lavora,dok kroz hladne i mracne hodnike odzvanja "huk severa" od 1 300 dusa od kojih se jeze dlake po tabanima.
Ostavljajuci stucne koje je na ruke hladnom vodom i kabasem oprao ispred grijalice malezijske proizvodnje on odrecito rece :" prestani da cmizdris "
Djecak sa narandzastom kosom je jecao i revao :" ali kako cu sada na nargilu,fale mi 3 marke kuknjava i jos po 3 marke da se utalimo za taxija do Kobilje kuknjava "
-"prekini!" Rece Said " nije oduvijek ovako bilo,nekada je ovo bio slavni klub,gdje se uz moje ime nije vezala precka i staka! Gdje su horde dolazile u hiljadama i sa borusijom haman nerijeseno igrali bas na ovom travnjaku!Pamtim i bolje dane kada plate nisu kasnile,igralo se za grb i jeli su poli hrenovke !!!
E to su bila vremena,za grb i virslu su isli glavom na krampon !"
-" al' ja hocu na nargilu kuknjava " rece malo narandzasto stvorenje dok mu je grijalica zacrvenila prirodno rumene obraze.Balio je na sve strane.
U tom trenutku,Said uzima tek frisko opranu stucnu zbog cijeg pranja je jos osjecao bol u kostima i ocinski pridje Dulji o obrisa mu slinu tamno zelene boje.
"Sad je bolje " rece Said i zavuce desnu ruku i zadjepak velike torbe i izvadi sjajnu kovanicu koja se u Duljinim ocima cinila velika kao tepsija samog Ismira Pintola.
Bio je to gvozdeni petak!
"Tvoj je djecace!Al mi dvije marke vrati !"
Dulja izleti iz svlacionice brzinom lijevog krila i Said ostade sam....
To be continued
------Pitarska Rapsodija---
Knjiga prva
Poglavlje ; Duhovi Predaka
Čin 1
Pricaju Dulja i mitsko stvorenje Said u dubinama kosevskog lavora,dok kroz hladne i mracne hodnike odzvanja "huk severa" od 1 300 dusa od kojih se jeze dlake po tabanima.
Ostavljajuci stucne koje je na ruke hladnom vodom i kabasem oprao ispred grijalice malezijske proizvodnje on odrecito rece :" prestani da cmizdris "
Djecak sa narandzastom kosom je jecao i revao :" ali kako cu sada na nargilu,fale mi 3 marke kuknjava i jos po 3 marke da se utalimo za taxija do Kobilje kuknjava "
-"prekini!" Rece Said " nije oduvijek ovako bilo,nekada je ovo bio slavni klub,gdje se uz moje ime nije vezala precka i staka! Gdje su horde dolazile u hiljadama i sa borusijom haman nerijeseno igrali bas na ovom travnjaku!Pamtim i bolje dane kada plate nisu kasnile,igralo se za grb i jeli su poli hrenovke !!!
E to su bila vremena,za grb i virslu su isli glavom na krampon !"
-" al' ja hocu na nargilu kuknjava " rece malo narandzasto stvorenje dok mu je grijalica zacrvenila prirodno rumene obraze.Balio je na sve strane.
U tom trenutku,Said uzima tek frisko opranu stucnu zbog cijeg pranja je jos osjecao bol u kostima i ocinski pridje Dulji o obrisa mu slinu tamno zelene boje.
"Sad je bolje " rece Said i zavuce desnu ruku i zadjepak velike torbe i izvadi sjajnu kovanicu koja se u Duljinim ocima cinila velika kao tepsija samog Ismira Pintola.
Bio je to gvozdeni petak!
"Tvoj je djecace!Al mi dvije marke vrati !"
Dulja izleti iz svlacionice brzinom lijevog krila i Said ostade sam....
To be continued
U srcu nosim te ja ! 1921
- Medikament
- Kontakt:
a na lobotomiji ili ti ga temi fks "objektivni" navijači pljuju te momke jer traže svoj zarađeni novac da mogu kraj sa krajem sastaviti... stidite se.
sloboda72 je napisao/la:
podrska kadusicu i crnkicu!!! neka se zale sindikatu!!! i neka ovaj portal objavi clanak podrske navedenih igracima kao prije pola godine knjizevniku iz modrice...
Zadnja izmjena: grbavicka, dana/u 03 maj 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
45515
ko je platio da se clanak objavi? grbic, valjic, bjelica ili jakupovic?joker90 je napisao/la:Crnkić i Kadušić - manijaci do kraja!
45515
Mogao je bilo ko od njih, svi su puni Hadžikamaterevićevih ratno-profiterskih novčanica. Ovim našim igračima savjetujem da idu pred sindikat kao Bogičević, možda budu kao i on vraćeni u prvu postavu, dobiju traku i nastave sa očajnim igrama.grbavicka je napisao/la:ko je platio da se clanak objavi? grbic, valjic, bjelica ili jakupovic?joker90 je napisao/la:Crnkić i Kadušić - manijaci do kraja!![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Medikament
- Kontakt:
članovi kino grupe počeli tražiti novi posao, na sjeveru nema plata već neko vrijeme...
sloboda72 je napisao/la:
- MocMahale444
To sto je kasnila plata, ne znaci da nisu dobili topli obrok i prevoz.
Nisu bili gladni i bez prevoza, to je najbitnije.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Jahic, Bogicevic, Krizman, namjestene titule, suspendovane sudije itdMedikament je napisao/la:a na lobotomiji ili ti ga temi fks "objektivni" navijači pljuju te momke jer traže svoj zarađeni novac da mogu kraj sa krajem sastaviti... stidite se.
Ono nekom nesta prica
a gdje se hrane? kod mame i tate? jel ih oni isto vozaju do koseva?Zip je napisao/la:To sto je kasnila plata, ne znaci da nisu dobili topli obrok i prevoz.
45515
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.