FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nego jel ovaj Hotic Crnkicu i Kadusicu puminu opremu sredio i sponzorstvo kao nekada zeljescaru 

Kod nas u BiH svaki igrac ima ponudu iz Njemacke
bas je glup ovaj Hotic on laze i pravi pritisak svojim igracima. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Mene zanima do kada će Klub dozvoliti kojekakvim Hotićima, Husare i ostali idioti koji piššaju po klubu kad god imaju priliku i to najotvorenije i najjavnije moguće.
Samo Saraj'vo.
nekad smo imali besplatnu pravnu službu pa bi stizali beckendi na ova sranja u vidu plave kovertice, al jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako ovako nastave, uskoro cemo uvoziti sudije iz Hrvatske jer ce nam nestati sudija prije kraja - zbog suspenzija.DenchiNL je napisao/la:baš me čudi da željovcu bivšem valja Hurtić(isto, jel) i Faruk(takođe) a ne valja Čala i Sabra![]()
šok i nevjerica![]()
![]()
![]()
![]()
Crnkić je strašan bio prvu polusezonu, Kadušić ima puuuunooo da uči da postane igrač...ako ovaj hoće da ih vodi, slobodno...
ne treba im stajati na putu...
a tajming članka je posebna priča, nemojte gledati ovamo u 4-tog suspendovanog sudijuvidite šta polupismeni poluturčin priča
A ovim i Sabrinu i Ilijevskog jos vise cijenim jer ne gube vrijeme na sljam nego se bave poslom koji treba da rade.
- PitarBordo
- Kontakt:
Jakupović je inače poznat da je spreman da gine. Tako da uopšte me ne bi čudilo da nakon svih ovih suspenzija odradi posao i dobije suspenziju. Bojim se svake naše slijedeće jer smo postali veći problem nego Zrinjski za komšije.
Samo Saraj'vo.
To mene vazda boli,izadji u javnost brate i reci istinu i popisaj se po njima.To bi pozitivno uticalo i na nas navijace jbtPitarBordo je napisao/la:Mene zanima do kada će Klub dozvoliti kojekakvim Hotićima, Husare i ostali idioti koji piššaju po klubu kad god imaju priliku i to najotvorenije i najjavnije moguće.
evo Jakupović im sudi sa zrinjskim
morala se malo pažnja skrenuti...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nece sloboda doc ovamo da se naguze, bit ce cupavo pravo. Jos ovi gurbeti bog zna u kakvim su sve kombinacijama sa sudijama, sve se moze ocekivat.
Bice yebena utakmica sigurno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Evo Mihojevic se ne boji pritiska navijaca :
"Imali smo podršku navijača u Bijeljini. Naši navijači su došli po jako teškom vremenu da nas bodre i općenito, njihova podrška za nas je od velikog značaja. Pozivam ih da budu i u petak uz nas, da dođu na utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda. Samo zajedničkim snagama možemo naredni period da uspješno okončamo", zaključio je.
Onda su nama Valjica pripremili ako je odradio svoje.
Sloboda da je pametna, doci sa drugim timom i pustiti nam tekmu lagano, jer njima duel sa Radnikom sve odlucuje, AKO nas ne izmore za Listicu. Inace mogu zaboraviti na Evropu.
"Imali smo podršku navijača u Bijeljini. Naši navijači su došli po jako teškom vremenu da nas bodre i općenito, njihova podrška za nas je od velikog značaja. Pozivam ih da budu i u petak uz nas, da dođu na utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda. Samo zajedničkim snagama možemo naredni period da uspješno okončamo", zaključio je.
Onda su nama Valjica pripremili ako je odradio svoje.
Sloboda da je pametna, doci sa drugim timom i pustiti nam tekmu lagano, jer njima duel sa Radnikom sve odlucuje, AKO nas ne izmore za Listicu. Inace mogu zaboraviti na Evropu.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 03 maj 2017, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo demant, ukoliko u klubu budu šutili, znači da je istina, a i ovdje se pisalo da igracima kasne plate pa se kasnije ti forumasi ismijavali. Sad iz kluba trebaju izaci u javnost u vezi ove izjave pa da vidimo ko je upravu a ko ne. Sto se tice ove dvojice fudbalera, ne bi volio da odu, Crnkic je neke utakmice dobro odigrao, neke lose dok je Kadusic odlicna zamjena Hodzicu, po meni dobar mladi igrac, istina, mogli bi bez njih bez problema ali prioritet treba biti nadopuniti ovu ekipu sa kvalitetnim igracima a ove koji ne mogu vise i koji ne igraju nogirati a to nisu Crnkic i Kadusic.
Dok sami ne demantuju i ograde se od ovog idiota, i njima treba yebat mamu. Inace, davno sam pisao, zabraniti da proseta ispred kluba ko god je ikad imao i ima ikakvog dodira sa onom pogani.MortemHz je napisao/la:Ne trebaju oni biti na tapeti nego njihov menadžer, oni se trebaju sada ''oprati'' i to je to.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
"Interesantno da je Jakupović prošle sezone bio suspendovan, nakon jednog od derbija, a u pitanju je bio duel Sarajeva i Željezničara, kazna je bila dva ciklusa nedelegiranja, koju je donio Komitet za sudije NF/SBIH."DenchiNL je napisao/la:evo Jakupović im sudi sa zrinjskim![]()
morala se malo pažnja skrenuti...
Ima ovaj odlicne predispozicije za njih i ovu tekmu.
Drug, Ibrahim Hasanbegovic i Haris Alihodzic su kumovi. Eto u kakvim su kombinacijama sa sudijama. Vidite kako im se delegiraju sudije, šta šalju na tv emisije da ocjenjuju da li je sudija pogriješio ili ne. Sad ćete vidjeti protiv Zrinjskog šta će se dešavati.FrancescoTotti je napisao/la:Nece sloboda doc ovamo da se naguze, bit ce cupavo pravo. Jos ovi gurbeti bog zna u kakvim su sve kombinacijama sa sudijama, sve se moze ocekivat.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
-
- Kontakt:
Ma kasnile su to svi znaju all isplaceno je sve . ne treba sad nista demantovati imamo jos 6 utakmica gdje we borimo na dva fronta sad samo pozitiva I podrska. U pauzi analiza ,demanti,uprava I ostale stvari .SiouxLukavac je napisao/la:Samo demant, ukoliko u klubu budu šutili, znači da je istina, a i ovdje se pisalo da igracima kasne plate pa se kasnije ti forumasi ismijavali. Sad iz kluba trebaju izaci u javnost u vezi ove izjave pa da vidimo ko je upravu a ko ne. Sto se tice ove dvojice fudbalera, ne bi volio da odu, Crnkic je neke utakmice dobro odigrao, neke lose dok je Kadusic odlicna zamjena Hodzicu, po meni dobar mladi igrac, istina, mogli bi bez njih bez problema ali prioritet treba biti nadopuniti ovu ekipu sa kvalitetnim igracima a ove koji ne mogu vise i koji ne igraju nogirati a to nisu Crnkic i Kadusic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to sam i ja napisao, njihovo je da se ograde i to je to.pasica je napisao/la:Dok sami ne demantuju i ograde se od ovog idiota, i njima treba yebat mamu. Inace, davno sam pisao, zabraniti da proseta ispred kluba ko god je ikad imao i ima ikakvog dodira sa onom pogani.MortemHz je napisao/la:Ne trebaju oni biti na tapeti nego njihov menadžer, oni se trebaju sada ''oprati'' i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MaroonSquad
- Kontakt:
Citav ovaj razgovor s ovim pogancerom Hoticem je u tom fazonu da dobije svoje igrace nazad slobodnih papira i vjerovatno ima neke seme da ih negdje talne i on da bude dobar. Da je njemu stalo do igraca samih sto nije izasao u javnost tamo nekad u januaru kada se pocelo spekulisati oko kasnjenja plata. Sto nije tada rekao moji igraci nisu dobili platu? Jos na silu hoce da ugura svog pulena u prvih 11 iako to trenutno momak ne zasluzuje pored ovakvog Hodzica to je samo jos jedan pokazatelj da je lik dzon obraz. Kakva je to slucajnost da bas ovaj pogancer se javi. Gdje su drugi igraci i njihovi menadzeri? Treba stvarno biti lud i ne skontati zlu namjeru ovog sup.ka Vasinog.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
-
- Kontakt:
Da se razumijemo, mišljenja sam da je namjerno ovaj članak izašao u javnost baš u ovo vrijeme, samo da se destabilizira klub pred jako važne utakmice, znam dotičnog i znam da je pogan i treba mu yebat mayku i cijeli ženski rod. Al hajmo ovako, ne bi bezveze lupetao o tome da kasne plate, znaci ima tu istine, sad da li je sve isplaćeno ili nije - ne znamo, da plate kasne - izgleda da kasne, kakva je situacija sa ostalim igračima - ne znamo, zbog čega i zašto plate kasne - ne znamo, a znamo pričati o najorganizovanijem klubu.
Ako je kasnilo i ako se isplatilo, ne vidim problem.
Ukoliko plate konstantno kasne i ako se nije sve isplatilo - trebamo se malo zabrinuti u kakvom nam smijeru ide klub. Obzirom da sam nezadovoljan igrackim kadrom i sa igrama, ja njima neke plate ne bi ni dao ali ne ide to tako, da je razlog kasnjenja plata igra na terenu - podrzao bi, ali ne bi rekao da je to, vec da je problem u necem drugo. Yebe se meni i za Crnkicem i za Kadusicem, klub prije svega i svakog ali moramo se malo zapitati i gledati u buducnost - sta ce biti sljedece sezone?
Ako je kasnilo i ako se isplatilo, ne vidim problem.
Ukoliko plate konstantno kasne i ako se nije sve isplatilo - trebamo se malo zabrinuti u kakvom nam smijeru ide klub. Obzirom da sam nezadovoljan igrackim kadrom i sa igrama, ja njima neke plate ne bi ni dao ali ne ide to tako, da je razlog kasnjenja plata igra na terenu - podrzao bi, ali ne bi rekao da je to, vec da je problem u necem drugo. Yebe se meni i za Crnkicem i za Kadusicem, klub prije svega i svakog ali moramo se malo zapitati i gledati u buducnost - sta ce biti sljedece sezone?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.