i sabriniSarajlijica1946 je napisao/la: @piticu kome tu idu najvise zasluge. Cali, nekom drugom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
U taj dio ne ulazim, ali znam da svaki igrac ima menadzera, sto je danas normalno.pitic je napisao/la:Sada ne mogu krasti i praviti talove što je u prijevodu da su odhebani.Evander je napisao/la:Nike istina. Menadzeri su tu i uvijek ce biti. Svaki igrac koji je u prvom timu ima menadzera. Bez menadzera niti jedan igrac ne moze iz juniora doci do prvog tima, ni kod nas ni kod skretnicara.pitic je napisao/la:Menadžari su odhebani to sam vam već govorio, stanite uz klub. Ovo su posljednji trzaji menadžerskog lobija koji je obitavao klubom prije. Svi su odhebani. Hotiću i ovom D.B novinaru sa klixa koji je uzeo pare za ovaj tekst, nahebat im se majke treba zato što udaraju na klub zarad svojih interesa.
Problem je samo sto se menadzerskim poslom kod nas bavi najveci sljam.
Ali kod nas su i mwnadzeri u rangu sa fudbalerima, amateri. Nisu ni sami svjesni da radw na svoju stetu.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Čali i Sabrini, nema propalih menadžeskih igrača da se ubacuju. A, ovom prilikom i Hurtiću se nahebem svega što je pravio poslove sa Hotićem, isto g.o.vno raspalo kao i Hotić.TobeYarabi je napisao/la:i sabriniSarajlijica1946 je napisao/la: @piticu kome tu idu najvise zasluge. Cali, nekom drugom?
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nadam se da je tako.TobeYarabi je napisao/la:i sabriniSarajlijica1946 je napisao/la: @piticu kome tu idu najvise zasluge. Cali, nekom drugom?

@ pitic
Hvala na odg. Znaci Ihtijarevic Kantardic rak rana kluba.

bave se ljudi koji žive od toga, kako menadžer zarađuje svoj hljeb(kod nas ne Mino Raiola)? tako što njegov igrač pravi transfer svako pola godine...Evander je napisao/la:Nike istina. Menadzeri su tu i uvijek ce biti. Svaki igrac koji je u prvom timu ima menadzera. Bez menadzera niti jedan igrac ne moze iz juniora doci do prvog tima, ni kod nas ni kod skretnicara.pitic je napisao/la:Menadžari su odhebani to sam vam već govorio, stanite uz klub. Ovo su posljednji trzaji menadžerskog lobija koji je obitavao klubom prije. Svi su odhebani. Hotiću i ovom D.B novinaru sa klixa koji je uzeo pare za ovaj tekst, nahebat im se majke treba zato što udaraju na klub zarad svojih interesa.
Problem je samo sto se menadzerskim poslom kod nas bavi najveci sljam.
oni nemaju koristi od toga da igrač ostane u jednom klubu 2-3 sezone i razvija svoju karijeru normalnim putem...
takvi su svi i Husarić i ovaj debil i apsolutno svi....i uvijek je taktika ista, zakačiš se s klubom, isforsiraš razlaz, tražiš drugi klub i ponovo igranka nakon kratkog vremena...boli njih za igrače...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
ihtijarevic je samo glup i nesposoban, a ovaj kantardzic je najvece zlo i nadam se da ce ga makedonac i sabrina uskoro otjeratiSarajlijica1946 je napisao/la:Nadam se da je tako.TobeYarabi je napisao/la:i sabriniSarajlijica1946 je napisao/la: @piticu kome tu idu najvise zasluge. Cali, nekom drugom?
@ pitic
Hvala na odg. Znaci Ihtijarevic Kantardic rak rana kluba.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala Tobe. 
Cudi me da Torlak nema nikakvu funkciju sa djecom?Sta mislite o njemu?

Torlaka je davno trebalo vratiti u klub. Poštenjačina koja voli klub do neba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvala Tobe.
SRETAN BROJ - 1725
Menadžer i viječita priča o platama
Kadušić kad se bude koncentriso na fudbal pa mu može menadžer nešto kenjat. Crnkić dao dva gola odma šuplja treba u veći klub. Joj mentaliteta i razmišljanja

Kadušić kad se bude koncentriso na fudbal pa mu može menadžer nešto kenjat. Crnkić dao dva gola odma šuplja treba u veći klub. Joj mentaliteta i razmišljanja

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ce ovo bitiSiouxLukavac je napisao/la:Hahahahahah jest se Husarić opametio hahahahNije tacno to sto je izjavio Hotic!Ja imam igraca u FKS,i klub sve korektno i na vrijeme izmiriju!Plata za mart ide sad i svima se plate uplacuju isti dan!Ne treba izmisljati i obmanjivati javnost!Mozda je Hota kao veliki navijac malog zelje to smisljeno i na nagovor nekoga izjavio da bi narusio inace dobro ozracje u i oko kluba!?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ja imam najbolje misljenje o njemu i smatram da mu je mjesto u klubu. Ali mislit ce da ga zastupam.pitic je napisao/la:Torlaka je davno trebalo vratiti u klub. Poštenjačina koja voli klub do neba.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvala Tobe.

Husara konacno rekao nesto pametno, sta li muti ovoga puta boga pitaj, koga li ce nam uvalit
a cuj ti Nede propalice, sportske ba

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dalibore Bošnjak koliko si para uzeo od Hotića za ovaj tekst
A, Hotiću koju si ti ogromnu cifru uzeo za ovo od nelagodavaca sa Grbavice 

SRETAN BROJ - 1725
Molim Sarajevo da više ne daju bilo kakve izjave za klix.ba. Plačenički medij čiji korumpirani novinari rade protiv Sarajeva za 50 do 200 km.
SRETAN BROJ - 1725
ma kakve plate, pa Crnkic igra svaku utakmicu, da mu kasni bilo sta izbilo bi to automatski i na terenu i qrac bi on moj bio starter, Advan i onako nema mjesta pored ovakvog Dusana, Hoticu su platili ovi lobotomci sa Grbavice, pa gledaj ti ko njima sudi, evo Jakupovic opet, koji je ovo puta da im ovaj kloc sudi u ovom Play offu, pa svaku im utakmicu frajer sudi, zalosno, ali neka bit ce sladja dupla 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MaroonSquad
- Kontakt:
Crnkic zadnje dvije tekme igra znatno bolje nego prethodne i nema potrebe sad momku na kosti se naklatit zbog ovog jade. Mi samo trebamo sve ovo iskulirati i jos vise se potruditi u ovih nekoliko narednih utakmica i da se na kraju svi zajedno radujemo.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
Ovo je urađeno prvenstveno samo radi jednoga. Da se smanji medijski šmek sa Željezničara i cirkusa kojeg prave oko suđenja i pokušaja uzimanja titule na silu. Pu.šite k.itu Hotiću, Dalibore i nalogodavci.
SRETAN BROJ - 1725
Sta kaze Husara?bodi123 je napisao/la:Husara konacno rekao nesto pametno, sta li muti ovoga puta boga pitaj, koga li ce nam uvalit![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Anpa, benko21, BijeliBordo1946, Bing [Bot], bvsic, dark44, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, James1987, mnon46, MokraKifla, Mostarska, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, samoFKS, sekac, Vanja8, Zagor i 331 gost.