Mozel sta bolje, ili da ti se nazor smijemo?joker90 je napisao/la:Sad je jasno što je Husari zabranjen prilaz Sergijici! Kamatar kamatara ne podnosi!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozel sta bolje, ili da ti se nazor smijemo?joker90 je napisao/la:Sad je jasno što je Husari zabranjen prilaz Sergijici! Kamatar kamatara ne podnosi!
Druze, JEDAN covjek je napisao da je on gospodin i sad je to misljenje svih navijaca Sarajeva na planeti?harry_90 je napisao/la:Nije to samo problem kod njih,vec kod svih,pljuvacemo ga stotinu puta,hebavati od-do i kada nam kaze jednu koja nama svima godi,za nas ce postati gospodin,kralj itd..arelinho je napisao/la:Pa znaš da je sa njima uvijek smijeh. Ništa novo. Husara gospodinharry_90 je napisao/la:Otkad je to Husaric gospodin za navijace Sarajeva,a dok ovo nije izbacio hebavali mu od-do,trazili da njegovi igraci vise ne dolaze u FK Sarajevo itd. ?![]()
![]()
![]()
Evolution87 je napisao/la:
Garant lemdara nije bio na treningu pa ovi stisli muda da dodju
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo ti si pametan, posto si najveci imbecil na forumu, da ti objasnim, dodje vam banka , i kaze vam evo vam pare 7% kamata, dodje vam gospodin Misimovic i kaze evo vam pare 5% kamata, vi bi prihvatili banku?TobeYarabi je napisao/la:navijaci kluba ciji je vlasnik misimovic pisu o kamatarenju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dje jakupovic?Evolution87 je napisao/la:
Garant lemdara nije bio na treningu pa ovi stisli muda da dodju
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sta su trebali svi da reaguju i da svi budu u tom trenutku online da bi nekom dokazao da ne misli da je husara gospodin. Husara ce prvom prilikom kad bude imao razloga srat po Sarajevu ili bilo kome drugom ko i uvijek do sada, ali kad on trenutno ne sere i ovo kaze onda je upitno ovo sto ovaj jado hotic govori. Daleko je on od gospodina kao i svi ostali tzv menadjeri, sve go uhljup.harry_90 je napisao/la:Druze,znas ti kako je kod nas,maloprije sam objasnio jedan scenario,a drugi ti je ako jedan kaze nesto,a ostali sute,odmah svi zajedno ide u paketu,jer mi samo cujemo i vidimo ono sto nama godi i sto je to jedna osoba rekla ,a ostali sute.
Isto BBI bankajoker90 je napisao/la:Spojio lik hadž i kamatu! To je kao da si u isto vrijeme svodnik i predsjednik udruženja za zaštitu žena.
Neces sigurno od mene to ni vidjeti.zlo87 je napisao/la:tepsija Ismira Pintola???? Mrtvi se ne uklapaju ni u kakvu zezanciju debiliVirtu4l je napisao/la:Ne vidim da ga je spomenuo u losem kontekstu.
The Revolverasi o metcima u cijevi...INČRESTINGMedikament je napisao/la:Husara ima metak u cijevi, pazite šta pišete!
17.06.2016Sjajni fudbaler je odgovarao na brojna pitanja navijača, a između ostalog, izjavio je da će dati sve od sebe da postigne Željezničaru gol na Grbavici.
Kakvo ti je zdravstveno stanje? Said: "Imao sam problema sa povredama, sada je to sve hvala Bogu, iza mene i osjećam se potpuno spremnim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.