Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Vasilije
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:34

L'Avvocato je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Jedan od četiri ili pet sigurno. Ali naj ikad ne. :nene:

I glupost je reći da je sam doveo do trona Italiju 2006 godine kad nije, ta nisu ostali bili trklje graha pobodene u travu.
Ma igrao Totti sam ba, sta ti je Tigre. Pa Cannavaro i Gigi nisu imali najbolji turnir ikad, Grosso i Zambrotta ocaj. Da ne spominjem panjeve u veznom redu. Da nije bilo njegove ekselencije i vjecnog kapitena ne bi Italija ni grupu prosla.

Legenda.
slika

I opet. Ili se hvatate Tottijevog ponašanja ili Rominih (pazi, ROMINIH) titula. Totti je gov*o od čovjeka i to je svima poznato. Egocentrik. Uhvatite se malo nogometne igre koju čovjek drži u malom prstu.

Čovjek je doveo do perfekcije igru pod presingom protivnika, gdje ovakvim pasovima izbacuje suigrače, bez da uopće gleda prema njima. To nijedan igrač nikad neće raditi kao što je nekad radio on.

Od "trofeja" do "ljudskosti".. I opet, hahahahah. Dokad, ljudi? Pričamo o igri. Del Piero bolji od Tottija? U kojem segmentu igre?
Zadnja izmjena: Vasilije, dana/u 03 maj 2017, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 maj 2017, 23:35

Totti pored Maldinija, Baresija, Buffona i Del Piera između ostalih ne može ni prismrditi najvećem Talijanu ikad...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:36

IlCapitano je napisao/la:Totti pored Maldinija, Baresija, Buffona i Del Piera između ostalih ne može ni prismrditi najvećem Talijanu ikad...
Opet.. Talijani su imali najbolje odbrambene igrače ikad (i sad imaju u vidu Buffona). I opet govorim, izostavi baresija, maldinija, bufona, nestu.. Po čemu je del piero veći, tj. bolji igrač? Po tome što mu je totti uzeo desetku u repki? :urnebes:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:38

U kojem je Totti bolji segmentu od Del Piera ja tebe mogu isto pitat ?......tu negdje su sto se tice genijalnosti i jedan i drugi....sad kako je ko kome drazi....al upravo radi karijere i trofeja koji se na kraju iste broje ne moze reci da je Totti nejaveci ikad....to je budalestina

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 03 maj 2017, 23:39

Totti je jedna protracena karijera jer ga je njegov seljacki ego sputavao da napravi vise.

Sto puta ispricana prica, prvi u selu zadnji u gradu..

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:41

jelle je napisao/la:U kojem je Totti bolji segmentu od Del Piera ja tebe mogu isto pitat ?......tu negdje su sto se tice genijalnosti i jedan i drugi....sad kako je ko kome drazi....al upravo radi karijere i trofeja koji se na kraju iste broje ne moze reci da je Totti nejaveci ikad....to je budalestina
Yebote, opet se hvatate trofeja. Ima bezbroj igrača koji imaju više trofeja od Tottija, da li su bolji od njega? Aubameyang ima više momčadskih trofeja od Tottija, jel možda bolji igrač?

Pa evo.. Prvenstveno pas-igra. Asistencije kakve je dijelo Totti rijetko ko je mogao. Ustvari, mislim da nitko nije. Na čovjeku su toliko puta igrali flastera da je morao svaki pas dati okrenut leđima, ne znam da je to neko drugi radio. Del Piero je bolji izvođač slobodnjaka. Također genijalan igrač, ali čuvanje lopte, igra leđima i asistencije idu na Tottijevu ruku (nogu).

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:42

Vasilije je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Totti pored Maldinija, Baresija, Buffona i Del Piera između ostalih ne može ni prismrditi najvećem Talijanu ikad...
Opet.. Talijani su imali najbolje odbrambene igrače ikad (i sad imaju u vidu Buffona). I opet govorim, izostavi baresija, maldinija, bufona, nestu.. Po čemu je del piero veći, tj. bolji igrač? Po tome što mu je totti uzeo desetku u repki? :urnebes:
Reprezentativna karijera Totti:
1998. – 2006 58 (9)

Rep Karijera . Alex ;
1995. – 2008. 91 (27)

Eto kad se i te desetke dovezo :kafa:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 maj 2017, 23:44

Vasilije je napisao/la:
Čuj izbaci, zašto bi ih izbacivao? Pričamo o najboljem igraču Italije ikad. Oni tu spadaju, Totti ne.

Del Piero je najbolji strijelac u historiji najvećeg kluba u Italiji i top 5 Evrope. Osvojio sve osim Eura u svojoj karijeri, zabio više golova od Tottija u repki i nije svinja od insana. Dovoljno?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:44

jelle je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:
Reprezentativna karijera Totti:
1998. – 2006. Flag of Italy.svg Italija 58 (9)

Rep Karijera . Alex ;
1995. – 2008. 91 (27)

Eto kad se i te desetke dovezo :kafa:
Totti je igrao plejmejkera, ako ćemo o golovima. Ako ćemo o nastupima, Del Piero je igrao 5 (pet) godina više. Totti je 2 puta bio teže ozljeđen (propušteno dosta kvalifikacija), a i zbog gov.narskih stvari tipa pljuvanje je propustio isto utakmica.

Pa yebote nemos uspoređivati golmana, stopera i desetku.. pa ono.. :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:

Del Piero ima više golova zato što Totti čitavu karijeru u repki igra plejmejkera. Čovjek uzima loptu na centru, ne igra blizu golu. Kakve vi argumente prosipate, ja stvarno ne znam zašto sam mislio da se može izvući normalna diskusija ovde.
Zadnja izmjena: Vasilije, dana/u 03 maj 2017, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2017, 23:45

Samo 9 golova dao za repku. Nije ni bio ključni igrač na SP-u. Simulirao penal protiv Klokana i zabio taj penal, po tome se pamti s tog SP-a. Choker u klubu, ni sami ne znaju kako su izgubili prvenstvo 2010.godine. Vječiti drugi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:45

Vasilije je napisao/la:
jelle je napisao/la:U kojem je Totti bolji segmentu od Del Piera ja tebe mogu isto pitat ?......tu negdje su sto se tice genijalnosti i jedan i drugi....sad kako je ko kome drazi....al upravo radi karijere i trofeja koji se na kraju iste broje ne moze reci da je Totti nejaveci ikad....to je budalestina
Yebote, opet se hvatate trofeja. Ima bezbroj igrača koji imaju više trofeja od Tottija, da li su bolji od njega? Aubameyang ima više momčadskih trofeja od Tottija, jel možda bolji igrač?

Pa evo.. Prvenstveno pas-igra. Asistencije kakve je dijelo Totti rijetko ko je mogao. Ustvari, mislim da nitko nije. Na čovjeku su toliko puta igrali flastera da je morao svaki pas dati okrenut leđima, ne znam da je to neko drugi radio. Del Piero je bolji izvođač slobodnjaka. Također genijalan igrač, ali čuvanje lopte, igra leđima i asistencije idu na Tottijevu ruku (nogu).

Tottija su samo cuvali igraci iz Sere A.....dok je Alex lomio pola evrope i svijeta....smjesna ti je konstatacija.....cuj cuvanje lopte ledjima hahhaha....daj ne sramoti se vise....oba su igracine ni jedan ni drugi nisu najbolji ikad....s tim da je Del Piero dosta uspjesni igrac od Tottia ...i tu prica sva zavrsava...ne sramoti se vise...
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 03 maj 2017, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:47

KingJamesMVP je napisao/la:Samo 9 golova dao za repku. Nije ni bio ključni igrač na SP-u. Simulirao penal protiv Klokana i zabio taj penal, po tome se pamti s tog SP-a. Choker u klubu, ni sami ne znaju kako su izgubili prvenstvo 2010.godine. Vječiti drugi
Dobro si ispratio. Pogledaj opet ko je simulirao penal? Al više puta.

Nije? Ok. 12 stopostotnih prilika namjestio. Nije, ma jok.

9 golova je dao jer je čovjek DESETKA, nije napadač. Nikad nije igrao blizu golu. Loptu uzima na centru.

e: Opet on i trofeji i europske utakmice.. Znači nije bilo dobrih igrača u seriji a, pogotovo odbrambenih? :urnebes: :urnebes:

Da. Čovjeku nema ravnog u tom segmentu igre. Koliko je puta zadržao loptu između 3 igrača, toliko puta neki drugi igrači nisu dodirnuli loptu.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:48

Vasilije je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Samo 9 golova dao za repku. Nije ni bio ključni igrač na SP-u. Simulirao penal protiv Klokana i zabio taj penal, po tome se pamti s tog SP-a. Choker u klubu, ni sami ne znaju kako su izgubili prvenstvo 2010.godine. Vječiti drugi

9 golova je dao jer je čovjek DESETKA, nije napadač. Nikad nije igrao blizu golu. Loptu uzima na centru.

Kako je u Romi zabio tolike golove ko desetka....sine dragi pa i Alex je desetka...o cemu pricamo...

Trofeji su sve glupane....na ljubav i romantiku samo vi romic dr kate jer nemate na sta drugo
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 03 maj 2017, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2017, 23:49

Ma pusti romanistu, Totti je za njega bog i s njime je zaslijepljen.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:49

jelle je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:

Kako je u Romi zabio tolike golove ko desetka....sine dragi pa i Alex je desetka...o cemu pricamo...
Desetka jeste po stilu igre. Genijalan igrač. Ali pogledaj opet utakmice Italije. Gdje Totti stoji na terenu, gdje stoji Del Piero? Totti se vraća po loptu na centar i daje je dalje, Del Piero to ne radi u Italiji.

Yebiga. Penali, broj nastupa, igrao bliže golu nego u Italiji.

e: Opet vas pitam. Ko je najbolji talijanski igrač? Bez usporedbe golmana i desetki, molim vas. Del Piero? Ako je on, onda ne znam.. Očigledno nisam dovoljno pratio.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:52

Pa nisi ocigledno...jer jedini ti ovdje to tvrdis....10 ljudi suprotno , al ti si najpametni...sad sam malo pogledo tvoje postove...i vidim koliko pojima nemas o nogometnoj igri..i koliko se sramotis...ne zelim se vise raspravljat s tolikom neznalicom..drkaj i dalje na Franceska ...

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 03 maj 2017, 23:53

Ja bih samo da cestitam Juventinima na plasmanu u finale LP. Pa vi nastavite diskusiju.

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2017, 23:55

jelle je napisao/la:Pa nisi ocigledno...jer jedini ti ovdje to tvrdis....10 ljudi suprotno , al ti si najpametni...sad sam malo pogledo tvoje postove...i vidim koliko pojima nemas o nogometnoj igri..i koliko se sramotis...ne zelim se vise raspravljat s tolikom neznalicom..drkaj i dalje na Franceska ...
Bravo. Odgojen si pravo. Uopće ne raspravljaš. Ne vidim da si iznjeo išta osim "Totti nema titula", "Totti je cigan" i "Del Piero ima titule". Ja tebe nigdje nisam nazvao neznalicom. Dapače, nazvat ću te najgenijalnijim čovjekom foruma ako mi daš validne argumente zašto je Del Piero bolji igrač, ili zašto Totti nije najbolji?

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 maj 2017, 23:57

jelle je napisao/la:Pa nisi ocigledno...jer jedini ti ovdje to tvrdis....10 ljudi suprotno , al ti si najpametni...sad sam malo pogledo tvoje postove...i vidim koliko pojima nemas o nogometnoj igri..i koliko se sramotis...ne zelim se vise raspravljat s tolikom neznalicom..drkaj i dalje na Franceska ...
Čestitke na igri i prolasku u finale LP, sretno vam tamo
LeBron James

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 maj 2017, 23:57

Totti je najbolji...alajhamnet...ne zamaraj me budalestinama na ovu predivnu noc...imas pozdrav..

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []