Ma ovo je prenapuhano.zapad 3600 sjever 3200..oduzmi sektor za gostukuce.tampon zonu.dodaj stepenice.ma nema boga 10k....Virtu4l je napisao/la:Priča je počela izjavama kako liga ima očajnu posjetu i slično pa sam im ja postavio argumente da se Željo ne treba gurati u taj koš, kao ni Sarajevo naravno.mma_hz je napisao/la:Zeljeznicar ima najvecu posjetu u PLBIH,i imao je dosta puta najvecu posjetu..
Nezz sta se ima oko toga uopste pricati..
Problem je u ostatku lige, jasno je da Krupa, Olimpic i Metalleghe ne mogu bolje od ovoga što sad imaju i njima ništa ne zamjeram. Sa druge strane sramotno je da Sloboda ima prosjek 3.000 u jednoj od najboljih sezona u istoriji kluba, pa Borac je kao od šale prebacivao 6.000 kada se borio za titulu, Čelik je nemalo puta prebacivao 5.000 dok im se nije desio ovaj krah.
Sloboda je recimo protiv Radnika u kupu imala 10.000 ljudi i to po kiši, tako da može, ali treba se posvetiti privlačenju publike na utakmica, što mi volimo reći - hajcanju. Kad Željo i Sarajevo hajcaju, pola navijača pokušava ubijediti po nekoga da dođe na utakmicu, druga, drugaricu, komšiju, one koji nikad ne idu na utakmicu, plate im ulaznicu i sve što treba, samo da dođu.
Do el.brojaca.moze pisat ko god sta hoce realno