U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Pozicioniranje ovog ljevog beka je nevjerovatno. Ako se ne varam to je onaj Tegetlija sto je debitovao za Vojvodinu. Momak je totalno izgubljen.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 04 maj 2017, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jesu nasi sutnuli na go Njemacke?
Ko da igraju protiv Boatenga,Lahma,Hummelsa,Ozila,Khedire,a ne svog godista.
Ko da igraju protiv Boatenga,Lahma,Hummelsa,Ozila,Khedire,a ne svog godista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja sam konto da ce momak najbolji bitiCartman je napisao/la:Pozicioniranje ovog ljevog beka je nevjerovatno. Ako se ne varam to je onaj Tegetlija sto je debitovao za Vojvodinu. Momak je totalno izgbuljen.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To je ono sto ja pricah. Nasa djeca na pitu poslije treninga, a upitno je kakvog je intenziteta bio taj trening. Ali eto, ja im zelim da svi naprave odlicne karijere. 
I ja sam, a on najgori. Mada mu je i ovaj crnac na krilu vjerovatno najbolji igrac Njemacke.irfo je napisao/la:Ja sam konto da ce momak najbolji bitiCartman je napisao/la:Pozicioniranje ovog ljevog beka je nevjerovatno. Ako se ne varam to je onaj Tegetlija sto je debitovao za Vojvodinu. Momak je totalno izgbuljen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Puse po lijevoj strani 
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
ovi nasi nasprem njemaca ko djeca mala... hahah
Ko je br 11!
Teška taraba
Teška taraba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mora Sakib reagovati, lijevi bek izgleda veoma spor.Kasni kod svakog napada Njemacke.
Nasi su ko i nesto igrali 10 minuta, izgleda da za toliko samo i imaju snage
MalKloCevic katastrofa
Isto sam primjetio, sve sto su napravili je po nasoj lijevoj strani gdje igra Tegletija.Cartman je napisao/la:Pozicioniranje ovog ljevog beka je nevjerovatno. Ako se ne varam to je onaj Tegetlija sto je debitovao za Vojvodinu. Momak je totalno izgubljen.
Sto se tice Salcina, necemo se dijeliti na klupske boje, decko je fauliran, ima led na nozi, bio je cist faul.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tegletija jos vise ukopa i Yaboah on je izgleda najbolji kod Njemackebhsport je napisao/la:Isto sam primjetio, sve sto su napravili je po nasoj lijevoj strani gdje igra Tegletija.Cartman je napisao/la:Pozicioniranje ovog ljevog beka je nevjerovatno. Ako se ne varam to je onaj Tegetlija sto je debitovao za Vojvodinu. Momak je totalno izgubljen.
Sto se tice Salcina, necemo se dijeliti na klupske boje, decko je fauliran, ima led na nozi, bio je cist faul.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Dvije smusene reakcije u odbrani i dobili smo dva gola. Nisu ni Nijemci nista posebno odigrali i ne moze se reci da smo na terenu nadigrani, ali rezultat se gleda. Meni se jedino mali Gazibegovic svidio, a od ostalih niko nista vrijedno pomena nije pokazao (ne racunajuci one driblinge Salcina u sesnaestercu Njemacke). Kod Sadikua se vidi kvalitet, ali nekako previse nonsalantno igra. Kao da vec umislja neku zvijezdu, a najveci je krivac kod prvog gola. Tageltija je bio ubjedljivo najgori. U finisu poluvremena treba da izvede aut, a on nema snage da dodje do lopte. Bas je ocita ta fizicka inferiornost.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ovo je golmanov gol trebap je kupiti odma loptu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ko je talent sa broj 3 na ledjima?
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Primismo i treci gol...ko je ovaj kilo sa brojem 3 zbog njeg primismo 
Kako je ovaj debitovo za vojvodinu sa 16?? kakve su to tamo veze
Yebo te tito, lopta ide u gol aut, a Tegeltija je spasava i daje Nijemcima da zabiju gol. Za koga igra ovo dijete danas?!
Evo i cetvrtog, svaka cast!
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 04 maj 2017, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, FerdinandF, Google Adsense [Bot], jasmin10, Jegres, JoeBleck, meecko, Mow, PointBlank, Sheyi, Venom i 104 gosta.