PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Medikament
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
to ti je kad je klub najskuplji i najuređeniji na balkanu.
ipak mislim da vrbanjuša neće dati bajramski, braco je prvi favorit.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Bas tako.Medikament je napisao/la:to ti je kad je klub najskuplji i najuređeniji na balkanu.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Medikament
- Kontakt:
a treći na tabeli. neko mora odgovarati što je najskuplji, najuređeniji i klub sa igračem od 4 miliona eura tako loše plasiran. ko će preuzeti odgovornost? 

sloboda72 je napisao/la:
Vidjecemo,ugl nece oplakati navijaci kao u Lemdarinom slucaju,ili Amarovcima na istoku..Medikament je napisao/la:a treći na tabeli. neko mora odgovarati što je najskuplji, najuređeniji i klub sa igračem od 4 miliona eura tako loše plasiran. ko će preuzeti odgovornost?
ugl vidjecemo aBd.
FK SARAJEVO.
- Medikament
- Kontakt:
ako zapuše bakijaš, biće svega 

sloboda72 je napisao/la:
Sam priznajes da smo sada najuredjeniji klub,ako neko bude trebao odg odgovarace ali na kraju kada se svedu racuni..Medikament je napisao/la:ako zapuše bakijaš, biće svega

Nije to ko kod vas da se ne zna ko pljuje a ko placa..

FK SARAJEVO.
- Medikament
- Kontakt:
tako je buraz, zato juče menadžer zagalami kako mali ne prima platu i otići će iz kluba ako ne bude igro, danas njegov konkurent na desnom beku povrijeđen. što ti je slučajnost 

sloboda72 je napisao/la:
Ko ti je to rekao.

FK SARAJEVO.
Nabacite ratničke boje, titula nas čeka!

hrhrhrhrrh

bog kletve ne prima...Zenzo je napisao/la:Sutra se na Kosevu igra revijalna utakmica sam Vlado rekao "nemamo sta izgubiti", pred utakmicu i nakon utakmice sa Zeljom najavljuje borbu za cetvrto mjesto i europu a sada nema sta da izubi.
3:1 za Sarajevo.
Kada igraju protiv Zelje kao da im vlastiti zivot, zajedno sa zivotima porodica, postojanje kluba dolazi u pitanje, zapnu sve od sebe daju. Sutra ce skinuti gace a lafo se bore za europu.
Ugasili se da Bog da i hocete od naredne sezone.
nego kaznjava...
zlocest deckic zlocest...puc puc po ratnickim bojicama
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg ne mozemo biti prvi kad su neki pokupovali sudije...Medikament je napisao/la:najslukpljoj i najuređenijoj ekipi može se reći čak i na balkanu koja ima reprezentativca koji vrijedi 4 miliona € je neuspjeh da bude treća pa ti piši šta hoćeš.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prave Bordo arenu pa nema para za plate i tim.Medikament je napisao/la:tako je buraz, zato juče menadžer zagalami kako mali ne prima platu i otići će iz kluba ako ne bude igro, danas njegov konkurent na desnom beku povrijeđen. što ti je slučajnost
- Zeljeznicar -
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Zbog tabele bih volio da izgubi Sarajevo.Mada se i premisljam,imam razne osjecaje kad je fk nevinost u pitanju.Taman kad bi titulu izgubili u jednom trenutku pomislim od bijesa,ali se onda umijem jogurtom da dodjem sebi od nebuloza.
Realno,bolje su mi fuklje ali je Cala za ovog Jadu Vlagodica gospodin,monsinjor Sir Alex Ferguson pa eto,ostaje da vidimo.
Kome prizeljkivati poraz kada ne volis niti jedne ni druge ?
Eh kada bi barem postojala opcija da izgube oba tima
Realno,bolje su mi fuklje ali je Cala za ovog Jadu Vlagodica gospodin,monsinjor Sir Alex Ferguson pa eto,ostaje da vidimo.
Kome prizeljkivati poraz kada ne volis niti jedne ni druge ?

Eh kada bi barem postojala opcija da izgube oba tima

U srcu nosim te ja ! 1921
moš tek zamislit dvojbe kod nas
ja
samo zelju i sarajvo 

ja

Slažem se kolega.Medikament je napisao/la:najslukpljoj i najuređenijoj ekipi može se reći čak i na balkanu koja ima reprezentativca koji vrijedi 4 miliona € je neuspjeh da bude treća pa ti piši šta hoćeš.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Slobodanka i Sariel sutra padaju !
Vlado korektan skroz, odlučio Michelinku pokvariti party

U ovom susretu Tuzlaci će biti oslabljeni za usluge dva standardna ptvotimca. Zbog žutih kartona utakmicu će propustiti Amer Ordagić, dok zbog povrede u konkurenciji neće biti Aleksandar Lazevski.
Jagodić je najavio da bi susret sa Sarajevom mogli preskočiti joş neki igrači koji su pod opterećenjem kartona jer nakon utakmice na Koševu Slobodi slijede domaći susreti sa Radnikom i Krupom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E čuj Hodžić se povrijedio
kakva komedija od kluba jbt 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valjda si nekada cuo ili procitao da su povrede normalna stvar kod fudbalera.Mozda se u Crnoj Gori igraci ne mogu nikada povrijediti.Virtu4l je napisao/la:E čuj Hodžić se povrijediokakva komedija od kluba jbt
Đipke nemoj više, uništavaš me
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.