U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Mi u ovom drugom poluvremenu nismo skoro ni jednom prijetili njihovu mrezu
Treba sakiba tamo ostaviti ne treba smrad ni da se vrava u bih strucnjak
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pao je ritam, ali Savbu su nekoliko klasa iznad nas.
vjerovatno je u rodu sa onim milanom tegeltijom koji je na celu VSTVa i koji na sve nacine pokusava generalno stetiti bosnjake i bosnu. Tako da me ne bi cudilo da je on svog nekog sina ili rodjaka ugurao.PrinceofVeresija je napisao/la:Kako je ovaj Tegeltija debitovo za prvi tim u odbrani Vojvodine nije mi jasno
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ova 3 je tolki uzas da ja nisam mogao vjerovati cjelu tekmu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Treba u generalnom uraditi potpuni remont u omladinskim pogonima kod nas, ova djeca ne znaju ni osnova fudbala. Novi treneri, ujedinjen sistem (svi igraju 4-3-3 npr), B timovi i slicno.
- Medikament
- Kontakt:
fakat ova djeca ne znaju osnove fudbala.
što je najtužnije svako za sebe igra, ne bi li se negdje prodo. timska igra 0 bodova.
što je najtužnije svako za sebe igra, ne bi li se negdje prodo. timska igra 0 bodova.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Kazu kao bio skaut Benfike na utakmici da prati BiH, sigurno nije bila dobra reklama za nas fudbal 
Ne dirajte saketa on je izmislio novu taktiku koja se po njegovom strucnim izrazu zove izbij nabij
Dobra utakmica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Bice valjda bolje protiv Irske...mozemo se tu nadat tri boda(tj.ako popravimo igru drasticno),jest da su iz proslih kvalifikcija imali 3 od 3 pobjede ali protiv Kipra,Slovacke,i Farskih Otoka,mada gledajuci nasu igru dns bi i bod bio premija....steta sto nije Ahmed Hasanovic dobio poziv jer nam je napad nula,ni sut nismo u okvir gola uputili 
Za kog si navijao?Besic je napisao/la:Dobra utakmica
Ima li novih super talenata u njemackoj tipa Kimmich?
nakon 10minuta se vidjelo da je totalno loš. sad možda je on ok igrač, al psihički nije dorastao za ove tekme...paulus je napisao/la:Ova 3 je tolki uzas da ja nisam mogao vjerovati cjelu tekmu
nema potpisa
lažPrinceofVeresija je napisao/la:Bice valjda bolje protiv Irske...mozemo se tu nadat tri boda(tj.ako popravimo igru drasticno),jest da su iz proslih kvalifikcija imali 3 od 3 pobjede ali protiv Kipra,Slovacke,i Farskih Otoka,mada gledajuci nasu igru dns bi i bod bio premija....steta sto nije Ahmed Hasanovic dobio poziv jer nam je napad nula,ni sut nismo u okvir gola uputili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako ocekivati od djece da znaju osnove fudbala kad jih ni sam Sakib ne zna?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ako i jesmo halali...otiso sam na 2 minute u WC,onda nisam sve upratioDANTES je napisao/la:lažPrinceofVeresija je napisao/la:Bice valjda bolje protiv Irske...mozemo se tu nadat tri boda(tj.ako popravimo igru drasticno),jest da su iz proslih kvalifikcija imali 3 od 3 pobjede ali protiv Kipra,Slovacke,i Farskih Otoka,mada gledajuci nasu igru dns bi i bod bio premija....steta sto nije Ahmed Hasanovic dobio poziv jer nam je napad nula,ni sut nismo u okvir gola uputili
Vidim da okrećeš na neku zayebancijuRamsey16 je napisao/la:Za kog si navijao?
Ima li novih super talenata u njemackoj tipa Kimmich?
Ima, ne znam za koju kategoriju pitaš al ima sad za sad.
Kimmich je na radaru najvećih engleskih klubova just sayin
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Biće Sake Alex Fergusooon, Alex Ferguson!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Sad ajmo Srbi i Irci remi,da nam malo olaksate...btw.Armin Djerlek kapiten Srbije a jedini ne pjeva Boze Pravde himnu 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bejker, Beli98, bhfanatic14, bvsic, CAGarfia, DjaniTarik, galia95, General505, GG3, Google Adsense [Bot], Kaunas, kolezeljovac, legendarnadruga, LondonBlues, maroonGiant, MostarskaKotlina, Proximic, RobijasiZenica1988, tuzlanskinacin i 115 gostiju.