da ali je i drzava dala sve za njega, bio je na EP kao najmladji ucesnik, preko repke je izborio angazman u spaniju a sada gdje je kad treba pomoci? i on i huka i ostali misevi.ŽeljkoB je napisao/la:mirzza je napisao/la:ti znas sta sam ja dao za drzavu, i ti se nasao da pametujes a pojma nemas, sram ga i stid bilo kao i sve ostale bijednike koji nece da igraju za svoju drzavuŽeljkoB je napisao/la: ti prozivaš svog imenjaka a dao je za ovu državu više od tebe zato prestani da pametuješ
da si dao nešto i prezentovao je na način na koji on to radi igrajući košarku nebi sada tako pričao a dao je sve za državu a šta je ona uradila za njega tačnije ljudi iz reprezentacije šta su uradili da bi igrao i on i svi ostali pa pogledaj ko sada sve igra ti ne zaslužuju da igraju za grb koji nose...
oni momci sto su sinoc odigrali su poginuli na terenu i pokazali kako se bori za drzavni grb, to sto ne znaju i sto su tu krivi su pojedinci poput ikonica, mirze, hukica, mujezinovica, kikanovica, vasiljevica kojima se ne da igrati za drzavu.
meni je BiH daleko iznad Teletovica i svakog ostalog pojedinca.