Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzza
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzza » 12 avg 2010, 11:10

ŽeljkoB je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
ŽeljkoB je napisao/la: ti prozivaš svog imenjaka a dao je za ovu državu više od tebe zato prestani da pametuješ
ti znas sta sam ja dao za drzavu, i ti se nasao da pametujes a pojma nemas, sram ga i stid bilo kao i sve ostale bijednike koji nece da igraju za svoju drzavu

da si dao nešto i prezentovao je na način na koji on to radi igrajući košarku nebi sada tako pričao a dao je sve za državu a šta je ona uradila za njega tačnije ljudi iz reprezentacije šta su uradili da bi igrao i on i svi ostali pa pogledaj ko sada sve igra ti ne zaslužuju da igraju za grb koji nose...
da ali je i drzava dala sve za njega, bio je na EP kao najmladji ucesnik, preko repke je izborio angazman u spaniju a sada gdje je kad treba pomoci? i on i huka i ostali misevi.

oni momci sto su sinoc odigrali su poginuli na terenu i pokazali kako se bori za drzavni grb, to sto ne znaju i sto su tu krivi su pojedinci poput ikonica, mirze, hukica, mujezinovica, kikanovica, vasiljevica kojima se ne da igrati za drzavu.
meni je BiH daleko iznad Teletovica i svakog ostalog pojedinca.
Cuva Bog Zelju svog!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 12 avg 2010, 11:26

da si dao nešto i prezentovao je na način na koji on to radi igrajući košarku nebi sada tako pričao a dao je sve za državu a šta je ona uradila za njega tačnije ljudi iz reprezentacije šta su uradili da bi igrao i on i svi ostali pa pogledaj ko sada sve igra ti ne zaslužuju da igraju za grb koji nose...[/quote]

da ali je i drzava dala sve za njega, bio je na EP kao najmladji ucesnik, preko repke je izborio angazman u spaniju a sada gdje je kad treba pomoci? i on i huka i ostali misevi.

oni momci sto su sinoc odigrali su poginuli na terenu i pokazali kako se bori za drzavni grb, to sto ne znaju i sto su tu krivi su pojedinci poput ikonica, mirze, hukica, mujezinovica, kikanovica, vasiljevica kojima se ne da igrati za drzavu.
meni je BiH daleko iznad Teletovica i svakog ostalog pojedinca.[/quote]

nije njega reprezentacija afirmisala kao igrača nego ga je afirmisao njegov rad .. vidim ja da si ti samo neko ko zna da priča a nije nikada ništa uradio a vjerovano si probao pa vidio da ti nisi sposoban za to pa sada po njima pljuješ i koja je ovo država gdje nam sport vode političari i neuspjeli spotristi koji liječe svoje komplekse...i misle da je to stvar da te neko vidi i da se hvališ kako si ti nešto... nebih na sa tobom da se raspvaljam ali ne volim ljude koji govore da se veće patriote od nekoga drugog svako svoju zemlju voli na svoj način. Ali kada čovjek vidi ko sve i šta vodi kod nas zašto da se ne zapita vrijedi li to i za koga da nešto uradi da bi opet sutra svi govorili kako nije dao i nije patriota. E takvi i otjeraju ljude odavde i one koji bi došli da igraju to važi za sve sportove

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 avg 2010, 12:01

ŽeljkoB je napisao/la:
nije njega reprezentacija afirmisala kao igrača nego ga je afirmisao njegov rad .. vidim ja da si ti samo neko ko zna da priča a nije nikada ništa uradio a vjerovano si probao pa vidio da ti nisi sposoban za to pa sada po njima pljuješ i koja je ovo država gdje nam sport vode političari i neuspjeli spotristi koji liječe svoje komplekse...i misle da je to stvar da te neko vidi i da se hvališ kako si ti nešto... nebih na sa tobom da se raspvaljam ali ne volim ljude koji govore da se veće patriote od nekoga drugog svako svoju zemlju voli na svoj način. Ali kada čovjek vidi ko sve i šta vodi kod nas zašto da se ne zapita vrijedi li to i za koga da nešto uradi da bi opet sutra svi govorili kako nije dao i nije patriota. E takvi i otjeraju ljude odavde i one koji bi došli da igraju to važi za sve sportove
a ti si kao veliki kosarkas, patriota, teletoviceva sjena pa sve to znas fino i poznajes. Uradio si za drzavu vise od mene i volis je vise a pametujes po forumima. Da se razumijemo, lik je za mene razocarenje i on i ostali koje sam nabrojao i treba da se ugleda na Vardu kojeg krpe po time outima i koji se nastavlja da bori. Uvijek cu dati podrsku onom ko i nema kvalitet a ostavi srce na terenu nego manekenima koji su uzeli kes probili se preko repke pa sada dagle damu i nikad necu razumjeti ljude koji ih podrzavaju u tome sto rade a ti si bas takav.

Da pratis a ne pratis moje postove, vidio bi koliko primjedbi imam na KS BiH i sport uopste u drzavi, ali ti si takav tip koji se nadovezo jednog komentara i ne popusta.

Najbolje bi ti bilo da se ispalis iz ove drzave iz razloga sto ne mozes nista da promijenis ovdje i sve ti to smeta i iritira te. Pa nek te Tele ugosti u Vitoriji, nek ti nadje adekvatan posao a ti ces se svojim radom dokazati. Ukoliko das Spaniji pola od ove sile sto si dao BiH tvoj zivot ce se debelo promjeniti i bit ces zvijezda ko Mirza.

Potom zaboravi ko si i odakle si i ostavi nas obicne smrtnike da se sekiramo, nerviramo i jedemo oko te repke. Da ti pokusam objasniti jer vidim da neke stvari ne razumijes, oni momci sinoc se nisu borili za Nihada i ostalu bagru u savezu, nisu igrali za premije, igrali su za raju, za publiku da nam donesu malo radosti. Disali su svi ko jedan ali nisu uspjeli i ja sam ponosan na onu partiju od sinoc.

Idi brani lika koji je odigrao par godina za repku od 17-23 dok nije sazrio kao kosarkas i sada glumi zvijezdu kad nam je napotrebniji da povuce. Mene se kani fakat si mi izvuko zivac sa svojim nebulozama.
Cuva Bog Zelju svog!

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 12 avg 2010, 12:11

a ko zna pravi razlog što nije bio sinoc na utakmici i on i ostali ja ne želim da nekoga prozivam bez da znam razlog jedan od razloga Mirza i jeste taj što se slaženo obojica oko toga KS BiH u to ne sumnjam oni su ti koji trebaju da rade preko cijele godine a ne da samo kukaju kako nema para i da kada dođu kvalifikacije nešto kao rade. Ako se ne varam Neno Marković je bio na utakmici a za njega mislim da je zaslužio i zadužio sve svojim igrama da bude selektor a da ne pričam o tome da je na veoma dobro trenerskom putu. A da je on tu nebi bilo mladog igrača koji nebi i sa jednom nogom igrao za njega i taj tim.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 avg 2010, 12:15

ŽeljkoB je napisao/la:a ko zna pravi razlog što nije bio sinoc na utakmici i on i ostali ja ne želim da nekoga prozivam bez da znam razlog jedan od razloga Mirza i jeste taj što se slaženo obojica oko toga KS BiH u to ne sumnjam oni su ti koji trebaju da rade preko cijele godine a ne da samo kukaju kako nema para i da kada dođu kvalifikacije nešto kao rade. Ako se ne varam Neno Marković je bio na utakmici a za njega mislim da je zaslužio i zadužio sve svojim igrama da bude selektor a da ne pričam o tome da je na veoma dobro trenerskom putu. A da je on tu nebi bilo mladog igrača koji nebi i sa jednom nogom igrao za njega i taj tim.
Neno je otjeran ko zadnji ker iz repke jer je smetao razvoju trenera ukocenog vrata koji sada vodi liliputance po siriji. Smetao je bagri jer je organizovao okupljanja mladih igraca, sto je pricao sa njima, sto je podmladio repku, pa uveo je Kikanovica, Gordica, Djedovica. Radio ono sto je i sam prolazio probijajuci se kroz repku EX-YU.

To je bilo pogresno jer je popularni komentator ostao bez posla i naravno nije mogao voditi ozbiljniji tim, morao je vratiti BH na EP sto naravno nije uspio pa je uspravnog cela otisao u Siriju. FUJ
Cuva Bog Zelju svog!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 12 avg 2010, 12:19

ŽeljkoB je napisao/la:a ko zna pravi razlog što nije bio sinoc na utakmici i on i ostali ja ne želim da nekoga prozivam bez da znam razlog jedan od razloga Mirza i jeste taj što se slaženo obojica oko toga KS BiH u to ne sumnjam oni su ti koji trebaju da rade preko cijele godine a ne da samo kukaju kako nema para i da kada dođu kvalifikacije nešto kao rade. Ako se ne varam Neno Marković je bio na utakmici a za njega mislim da je zaslužio i zadužio sve svojim igrama da bude selektor a da ne pričam o tome da je na veoma dobro trenerskom putu. A da je on tu nebi bilo mladog igrača koji nebi i sa jednom nogom igrao za njega i taj tim.
Neno je već jedno bio selektor i bio je neuspješan.
A Teletović je hinja. Iz razloga što ne izađe u javnost i kaže zašto neće da igra. Isto to nije uradio ni prije dvije godine, kada ga je Bajramović stavljao na klupu, već je rekao tada da je povrijeđen. Budi čovjek. Reci gdje problem. Ne budi hinja, licemjer.
Allez

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 12 avg 2010, 12:24

ja o tome pokušavam da skrenem pažnji na stvari oko reprezentacije a ne na same igrače... ja sam posmatrao veliki broj tih mladih igrača i Kikanovića i Mirzu dok u Slobodi bili, malog Đedovića još dok je kod Rusmira Halilovića bio i znam da je Neno svima ikona košarke... i da bi u vatru za njega išli...
neka se i ne treba spuštati na njihov nivo i sa njima komunicirati.. ne branim nikoga jer ne želim da opravdavam nekoga...
ali znam da Preldžić odmara kod kuće i znam koli želi da igra za nas pa ko je uradio bilo šta da zaigra za nas

Kontakt:

Post Postao/la #16 » 12 avg 2010, 14:10

http://www.baskonia.com/es/noticias_gen ... ticia=2978

Mirza pocinje pripreme sa Cajom, danas su obavljeni neki ljekarski pregledi. Na stranici Baskonie ima i audio snimak Mirzin sa danasnje press konferencije... na spanskom je, uglavnom ne prica nista posebno malo o Loganu, Splitteru, o pomjeranju linije za 3 poena... nista specijalno...

Kontakt:

Post Postao/la #16 » 12 avg 2010, 14:18

ja se ponadah da ce on ipak u olimpiakos... al nista od toga izgleda...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 12 avg 2010, 14:28

#16 je napisao/la:http://www.baskonia.com/es/noticias_gen ... ticia=2978

Mirza pocinje pripreme sa Cajom, danas su obavljeni neki ljekarski pregledi. Na stranici Baskonie ima i audio snimak Mirzin sa danasnje press konferencije... na spanskom je, uglavnom ne prica nista posebno malo o Loganu, Splitteru, o pomjeranju linije za 3 poena... nista specijalno...
eto velikog bh patriote, mislim i da ne zna koliko je nasa reprezentacija igrala, ne zna uopce ni da smo igrali......pa nek ga pojedinci hvale
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 avg 2010, 00:57

vuvu_zzz je napisao/la:

eto velikog bh patriote, mislim i da ne zna koliko je nasa reprezentacija igrala, ne zna uopce ni da smo igrali......pa nek ga pojedinci hvale
A znaš li ti koliko je igrala? Ali bez da gledaš po internetu...
Imali smo Mirzu, jednog, velikog, najveceg među njima...Imamo opet Mirzu, kralja, najboljeg među njima...
Osim - drugo ime za Želju !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 avg 2010, 01:01

rossoner je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:

Imali smo Mirzu, jednog, velikog, najveceg među njima...Imamo opet Mirzu, kralja, najboljeg među njima...
Od kojeg nemamo apsolutno nikakve koristi, tako da komotno mozemo reci i da ga nemamo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 avg 2010, 01:34

#16 je napisao/la:ja se ponadah da ce on ipak u olimpiakos... al nista od toga izgleda...
Matt Nielsen je otisao dole, mora Misko da uhljebi jos kojeg svog kod Dude, Mirza je siguran gore, velike pare ima, ugled i sve ostalo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 avg 2010, 01:45

rossoner je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:

Evo znam ja duplo vise od Mirze sta je i ko igrao, pa nema koristi...Kakve koristi ima to, kada covjek nije unutra da nam pomogne...I nemoj da govoris da je on zaduzio svoj grad, da je raja, tamo vamo. Ja u to apsolutno ne sumnjam, vjerovatno i jeste tako da je on jedan fin decko, koji zna sta hoce i sve je to uredu...
Ali ne moze da glumata zvijezdu, kao u KS BIH sjede neznalice, ti i takvi i ja ne zelim da igramo tamo, ili selektor mi ne odgovara, necu da igram. OK, Menso mu nije davao minutazu koju zasluzuje, ali ruku na srce i Mirza od prije dvije godine i ovaj sada nisu isti, ako realno pricamo. Pa i u KSH sjedi Radic, covjek kojem se pripisuje sve i svasta pa ljudi dolaze i igraju. Pa KSS treba da bude suspendovan ako ne uplati mizernih 20. 000 eura cini mi se, pa opet ekipa dolazi, trenira i bori se....

Ostalo je samo ime.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 avg 2010, 21:57

neno#4 je napisao/la: Menso mu nije davao minutazu koju zasluzuje, ali ruku na srce i Mirza od prije dvije godine i ovaj sada nisu isti, ako realno pricamo.
Naravno da nije,tu se slažemo. Mirza je prije 2 godine bio potpuno zdrav i dobijao minutažu na kapaljku,a ove godine ima problema sa koljenom i neće da rizikuje povredu igrajući za reprezentaciju. I to je sva bit.
Da se razumijemo,već sam rekao da ne opravdavam to što nije u reprezentaciji,jer meni kao navijaču je reprezentacija svetinja, ali Mirzi je na prvom mjestu "on sam" njegov sin i porodica,pa onda reprezentacija,pa tek onda šta će reći pojedinci.

U ostalom,ne vidim da se toliko pljuje po Huki,Saletu,Ikoniću i ostalima, nego na kraju ispade samo da je Mirza kriv za neuspjeh reprezentacije. Malo ironično zar ne.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

klasa
Kontakt:

Post Postao/la klasa » 15 avg 2010, 22:01

dajte ba za reprezentaciju se mora igrati i tacka nema rasprave,najveca cast ba a da se treba prodati il nesto trci bi u reprezentacijuu hahaahaha prodane su to sve duse kao i bracoo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 22:03

neko_iz_mase je napisao/la:U ostalom,ne vidim da se toliko pljuje po Huki,Saletu,Ikoniću i ostalima, nego na kraju ispade samo da je Mirza kriv za neuspjeh reprezentacije. Malo ironično zar ne.
Ovako se nije pljuvalo ni po Harisu Mujezinoviću kada nam je centar bio prijeko potreban.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 avg 2010, 00:17

neko_iz_mase je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Menso mu nije davao minutazu koju zasluzuje, ali ruku na srce i Mirza od prije dvije godine i ovaj sada nisu isti, ako realno pricamo.
Naravno da nije,tu se slažemo. Mirza je prije 2 godine bio potpuno zdrav i dobijao minutažu na kapaljku,a ove godine ima problema sa koljenom i neće da rizikuje povredu igrajući za reprezentaciju. I to je sva bit.
Da se razumijemo,već sam rekao da ne opravdavam to što nije u reprezentaciji,jer meni kao navijaču je reprezentacija svetinja, ali Mirzi je na prvom mjestu "on sam" njegov sin i porodica,pa onda reprezentacija,pa tek onda šta će reći pojedinci.

U ostalom,ne vidim da se toliko pljuje po Huki,Saletu,Ikoniću i ostalima, nego na kraju ispade samo da je Mirza kriv za neuspjeh reprezentacije. Malo ironično zar ne.
Uvijek se najvise pljuje po onome ko je najbolji u datom trenutku i od koga se najvise ocekuje. Od Huke ionako nemas nista, nije igrac koji moze da napravi razliku kao ni Sale ni Ikona. Uz petorku Gorda, Nihad, Feliks(Domercant), Mirza, Varda i uz izmjene Sale, Ikona, Huka, Keno, Edo to bi potpuno druga prica bila...

Znaci ovi ostali bi bili ispomoc, bili bi igraci koji bi bili back - upovi na datim pozicijama...Osim mozda Huke, mada je i on ofalio..

Ono sto zelim da kazem da Ikona moze ubaciti 15+ poena kada ga usere, Sale moze 15 - tak minuta korektnih, bez nekih velikih oscilacija kao Laki, koji ima ispada i pocne da divlja....

Mirza je ono sto je falilo, tj. igrac kada je sve stalo protiv Britanije da uzme loptu dvije zaredom promasi i trecu da pogodi, bez razmisljanja, samo je falio taj jedan visokokvalitetni igrac njegovog profila da nas pogura u kljucnim momentima, kada su Henri, Feliks i Ratko stali, odnosno ostali bez daha...

Ostalo je samo ime.....

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 17 avg 2010, 08:27

BaOrT je napisao/la:
BaOrT je napisao/la:usrani konj
g o vno od covjeka ko i mrsic i mujezinovic i ikonic i vasiljevic i papac i svi redom

go v na usrana

zaborvaih dodati mulaomerovica,cilica,dodiga
A sto Mrsic molim te???? :roll:
Čovjek koji je čekao 6 godina da bi zaigrao za reprezentaciju.
Čovjek se nije odazvao na pripreme onda kada ga je Neno htio koristiti kao igrača sa klupe. Trebao je biti Đedoviću izmjena. :o Da bude izmjena liku koji je tada imao 17 godina i igrao u F timu juniora Barcelona, dok je Mršić bio petorka u Feneru!!!
Nije on neki levat i idiot, pa da Neno može liječiti svoje lične frustracije na njemu. Kao što je to radio u reprezentaciji dok je bio igrač.
Allez

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 avg 2010, 13:09

Ammare je napisao/la:
BaOrT je napisao/la:
BaOrT je napisao/la:usrani konj
g o vno od covjeka ko i mrsic i mujezinovic i ikonic i vasiljevic i papac i svi redom

go v na usrana

zaborvaih dodati mulaomerovica,cilica,dodiga
A sto Mrsic molim te???? :roll:
Čovjek koji je čekao 6 godina da bi zaigrao za reprezentaciju.
Čovjek se nije odazvao na pripreme onda kada ga je Neno htio koristiti kao igrača sa klupe. Trebao je biti Đedoviću izmjena. :o Da bude izmjena liku koji je tada imao 17 godina i igrao u F timu juniora Barcelona, dok je Mršić bio petorka u Feneru!!!
Nije on neki levat i idiot, pa da Neno može liječiti svoje lične frustracije na njemu. Kao što je to radio u reprezentaciji dok je bio igrač.
Molim te da ne siris dezinformacije o odnosu Neno-Mrsic. Jedini kompleksas tu je Damir Mrsic koji je ispo supak i iza cega stojim. Damir je uslovio Nenada da ce doci na pripreme ali da mora igrati uvijek u svakoj tekmi prvu postavu, na sto mu je Nenad odgovorio da je planirao nekada pocinjati sa Nihadom.

Demir Kan je sve to lijepo izvrnuo i optuzio legendu BH kosarke da hoce progurati Nihada umjesto njega.

Dakle covjek sa 35 ne zeli pomoci repki i njenom najtalentovanijem igracu tada. Mogao je doci dati mu par savjeta sta i kako, odigrati ali jok. Vazniji su motori, sminkeraj i zajebancija.

Ovo je jedina istina o tom slucaju i ne zelim vise da se predstavlja lazno kad nije tako bilo. Ovim je Demir Kan zavrsio za mene za sva vremena i taj me kompleksas uopste ne interesuje u zivotu.
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.