Postao/la DenchiNL » 04 maj 2017, 21:47

Zeljo92 je napisao/la:evo ga, dosao rodjak Bozo Vrece sa svojom smajli brigadom, mećel se sta derPchi? 

Sarajlijice nemoj se ti za nas sekirati, pitaj se kako vratit kredit banci i kako organizovat klub sa iducom "injekcijom" od tana pored tih kredita sto imate 

btw Akademija samo sto vam se nije ugasila, info iz prve ruke, trener omladinskog pogona fks  

extra vam je priča, frajer koji je u sve teftere stavio da ne smije bit zaduživanja više i postavio čovjeka da to ne dozvoli, i šta mi nekako premuntali lika da nam odobri pravljenje duga klubu????????? pa jbg  

uzima lik 5-6 plata direktorskih u svakom od klubova al će rizikovat povjerenje milijardera radi nekog kredita???  

pa ocam star wars ima vjerojatniji scenario  

jašta radi ugasi se pravo  

nova generacija akademaca šarnula profi ugovore... 

završavaju im se objekti... 

a ne znam, vjerujte šta hoćete ako će vam biti lakše.... 

p.s. - ja se ne sekiram za tih 5 miliona što vraćate, ni za tužbe bivših uposlenika, prodali ste karti, ima love  

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače