FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
snimak na vogosci ima

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Casual-Hordas
- Kontakt:
Ne samo da izgleda, vec SVE I JESTE NA JAKO VISOKOM NIVOU!!!aS_Roma je napisao/la:lom lomova navijanje![]()
Al imamo i dobre momke za ovo snimanje i slikavanje to je posebna prica sve izgleda fenomenalno na visokom nivou
Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
thunder je napisao/la:Izgleda na svakoj temi zabranjeno postavljati klipove navijanja osim na ovoj.
Sto se momak jede od muke
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Kada?sarajlija89 je napisao/la:snimak na vogosci ima![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
sad..Devil je napisao/la:Kada?sarajlija89 je napisao/la:snimak na vogosci ima![]()
![]()
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- bilino polje
- Kontakt:
pozzz za sve navijace sarajeva iz zenice i nadam se fer i korektnom navijanju i dobroj tekmi neka pobjedi bolji ljudi pozz
samo celik ale samo celik ale
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
dino lj je napisao/la:Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
Pa dobro
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
normala hehehebilino polje je napisao/la:pozzz za sve navijace sarajeva iz zenice i nadam se fer i korektnom navijanju i dobroj tekmi neka pobjedi bolji ljudi pozz
Ko vam je sinoc igrao lijevog beka?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Navijacima,LED ekranu al' ono sto vas najvise boli je ovothunder je napisao/la:Da samo znas kako ti se smijem odmah bi prestao sa tim glupostima..Hairlija je napisao/la:Znas onu Nocas sam sanjao stadion Kosevo,bordo dresove i svoju malu zastavu ruke sam dizao i glasno pjevao jer ja sam Hordas i volim Saraj'vothunder je napisao/la:Samo nastavi zivjeti u snovima, valjda ces se nekad probuditi.![]()
Neka nam zavide neka nas nevole mali borac,mali zeljomalo posuje
![]()
![]()
Na cemu da vam zavidim?

PS:lijevog beka je igrao Damir HAdzic
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Damir Hadzic, mada u buduce prelazi tamo Arsenijevic dok na desnu stranu ide Muharemovicgollum je napisao/la:Ko vam je sinoc igrao lijevog beka?
Haj malo da šutimo 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
kako ce nas admin sve posamarati kad uleti, nema potrebe za vrijedjanjem
vidio sam sve sto treba da vidim a to je da je koreografija protiv cluja bila ok ali sigurno manje komplikovana i estetski lijepa od tm koreografija protiv borca ,drugo ja pricam o premijer ligi ti mi nabacujes evropske tekme nakon sto se proslo 2/3 kola ,na hapeol je uicao rezultat pa je bilo koliko je bilo a za 5/0 i period godisnjih odmora bilo je i vise nego odlicno,ono sto sam ja reako je da ono sto je tm uradio protiv borca vi niste nikada u premijer ligi ako neko misli drugacije nek dokazeKARL HAJNC je napisao/la:@ cuspajz-Dečko,jesi li ti prošle godine gledao utakmice SARAJEVA protiv Helsingborga,Cluja....... i kakva je posjeta bila,u tom slučaju navijanje protiv Borca pada u vodu,a da ne govorimo o sramnoj posjeti protiv HAPOELA![]()
![]()
![]()
- Urban Batalion
- Kontakt:
I ja kazem.Samo F.K.S !! je napisao/la:Najpametiniji ste kad sutite
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Najpametiniji ste kad sutite
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Respektiva
Sve genijalci , naucnici , navijaci ..
Ne kontam stvarno odakle to , mi smo juce napravili show kako igraci na terenu tako mi na tribini i tu nema puno price
slika govori hiljadu rijeci ..
Okrenimo se Čeliku , budimo jos bolji i jači !
SARAJEVO VOLIMO TE LUDO !
Ne kontam stvarno odakle to , mi smo juce napravili show kako igraci na terenu tako mi na tribini i tu nema puno price
slika govori hiljadu rijeci ..
Okrenimo se Čeliku , budimo jos bolji i jači !
SARAJEVO VOLIMO TE LUDO !
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Cestitam nasim momcima na pobjedi !!!
Sad se treba okrenuti celiku
Sad se treba okrenuti celiku
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To care nek si ga zacepio
pa njih je stid priznati da smo bolja navijacka skupina od njih
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja djece što pišu po ovom forumu
Ne možes jedan korektan post procitati o utakmici sinoc, a da se ne spominje navijanje i prepirka koje bolji. Ovi moderatori ko da nemaju ovlaštenja za brisanje 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], stokastoka23, teamnorth1989 i 21 gost.