Odlicno izdanje sjevera....ozvucenje je jos vise unaprijedilo sve te i sad je jos bolje...
protiv celika ce tek lom biti...
i stvarno je bubanj vrlo bitan...kad se sjetim lukavice proslo kolo..bubanj je cudo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
aS_Roma je napisao/la:lom lomova navijanje
Al imamo i dobre momke za ovo snimanje i slikavanje to je posebna prica sve izgleda fenomenalno na visokom nivou
Ne samo da izgleda, vec SVE I JESTE NA JAKO VISOKOM NIVOU!!!
Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
thunder je napisao/la:Izgleda na svakoj temi zabranjeno postavljati klipove navijanja osim na ovoj.
Sto se momak jede od muke
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
dino lj je napisao/la:Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
Pa dobro Sarajevo i jeste metropola za ostale gradova u Bih, stoga ovo i nečudi, veći grad = više klubova, vidi.......Beograd ima skoro pola timova u srbskoj ligi, isto tako i Zagreb u Hrvatskoj ne baš pola ali sigurno 4, 5.............e, sad zamisli Londona koji u onakvoj engleskoj ligi ima gotovo pola timova kao grad.
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
thunder je napisao/la:Samo nastavi zivjeti u snovima, valjda ces se nekad probuditi.
Znas onu Nocas sam sanjao stadion Kosevo,bordo dresove i svoju malu zastavu ruke sam dizao i glasno pjevao jer ja sam Hordas i volim Saraj'vo
Neka nam zavide neka nas nevole mali borac,mali zeljo malo posuje
Da samo znas kako ti se smijem odmah bi prestao sa tim glupostima..
Na cemu da vam zavidim?
Navijacima,LED ekranu al' ono sto vas najvise boli je ovo
PS:lijevog beka je igrao Damir HAdzic
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
KARL HAJNC je napisao/la:@ cuspajz-Dečko,jesi li ti prošle godine gledao utakmice SARAJEVA protiv Helsingborga,Cluja....... i kakva je posjeta bila,u tom slučaju navijanje protiv Borca pada u vodu,a da ne govorimo o sramnoj posjeti protiv HAPOELA
vidio sam sve sto treba da vidim a to je da je koreografija protiv cluja bila ok ali sigurno manje komplikovana i estetski lijepa od tm koreografija protiv borca ,drugo ja pricam o premijer ligi ti mi nabacujes evropske tekme nakon sto se proslo 2/3 kola ,na hapeol je uicao rezultat pa je bilo koliko je bilo a za 5/0 i period godisnjih odmora bilo je i vise nego odlicno,ono sto sam ja reako je da ono sto je tm uradio protiv borca vi niste nikada u premijer ligi ako neko misli drugacije nek dokaze