NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
papuce od $220 su MVP 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- PaskalHens
- Kontakt:
Pa isključivo košgeterski učinak. I meni je Dirk.KK_Bosna je napisao/la:zaebano pitanje. dirk vjerovatno za dlaku, ali bird je radio mnogo vise stvari, svestraniji je igrac bio.PaskalHens je napisao/la:Dirk ili Bird? Ko je bolji kao čisti skorer?
Viva la France, as they say in Rome.
Lik je idiot 1/1 a za mene je 10 puta veci idiot ko ovo kupi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Al j.ebo ti to mi se njemu smijemo, a on ce obrnut velike pare na ovim patikama, pogotovo jos ako zavrsi u Lakersima jer ce odmah krenut taj hype novog Magica, lokalnog dijeteta itd. Slicno kao Rose u Bullsima samo sto se hype koji imas u LAu ne moze poredit ni sa jednim osim sa onim u Knicksima. Da ne pricam kako ce ga tek dizat ako dobro pocne rookie sezonu.
Jake patike, kvalitet preje.ben k'o Jordan retro dede mi
Meni su sminka, samo su skupe
Meni su sminka, samo su skupe
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 05 maj 2017, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
A Marbury kad je bio jedna od najvecih zvijezda NBA lige prodavao svoje tene za 15$ (cija je cijena ostala i danas takva)... Jos kod ovog krembila pise NO REFUNDS za obucu

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ove ako uspjednes naci svoj broj su oko 350-450$

Slican kvalitet kao kod Ballovih
A Ballove izgledaju k'o Kobe 11 samo kvalitetnije

Slican kvalitet kao kod Ballovih
A Ballove izgledaju k'o Kobe 11 samo kvalitetnije
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma preslikane Kobajine, samo skin'o znakove.. Molim Boga samo da ne dođe u Lakerse. Daj Josh Jacksona 
PaskalHens je napisao/la:Dirk ili Bird? Ko je bolji kao čisti skorer?
bird
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ubio se Ball za Jezeraše, cirkusant u cirkus 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bird definitivno.filip13 je napisao/la:PaskalHens je napisao/la:Dirk ili Bird? Ko je bolji kao čisti skorer?
bird
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- PaskalHens
- Kontakt:
Strah je očigledan. Slijedi dominacija, polako samo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubio se Ball za Jezeraše, cirkusant u cirkus
Ospite sada paljbu ako hoćete, ali evo meni je Lillard bolji igrač od jednog previše hvaljenog Irvinga. Pri tome se ne bih ograničavao na same brojke i procente (2p, 3p, FG i ostalo) iako je tu također bolji, već uglavnom na utisak kada gledaš utakmicu. Lillard je igrač koji mnogima ostane nezapažen, a nema mnogo ekipa gdje ne bi mogao biti startni PG.
Ja sam poprilicno siguran da Irving kroz karijeru ima bolje procente, tako da ne znam na sta si tu mislio.Molders je napisao/la:Ospite sada paljbu ako hoćete, ali evo meni je Lillard bolji igrač od jednog previše hvaljenog Irvinga. Pri tome se ne bih ograničavao na same brojke i procente (2p, 3p, FG i ostalo) iako je tu također bolji, već uglavnom na utisak kada gledaš utakmicu. Lillard je igrač koji mnogima ostane nezapažen, a nema mnogo ekipa gdje ne bi mogao biti startni PG.
Ja bih u 10/10 slucajeva izabrao Irvinga.. jednostavno je za mene bolji igrac od Lillarda. Klasa vise i onaj njegov proslogodisnji PO je bio brutalan, a momak tek sada ulazi u najbolje godine.
Mislio sam na ovu sezonu. Meni je jednostavno bolji, nikada ne bih opisao ovoga kao igrača koji ima prednost za jednu klasu. Mislim da previše uticaja ima odnos njihovih ekipa tako da Lillard često ostane podcijenjen i da se razumijemo, još mi je bolje što je vjeran Portlandu.dscile je napisao/la:Ja sam poprilicno siguran da Irving kroz karijeru ima bolje procente, tako da ne znam na sta si tu mislio.Molders je napisao/la:Ospite sada paljbu ako hoćete, ali evo meni je Lillard bolji igrač od jednog previše hvaljenog Irvinga. Pri tome se ne bih ograničavao na same brojke i procente (2p, 3p, FG i ostalo) iako je tu također bolji, već uglavnom na utisak kada gledaš utakmicu. Lillard je igrač koji mnogima ostane nezapažen, a nema mnogo ekipa gdje ne bi mogao biti startni PG.
Ja bih u 10/10 slucajeva izabrao Irvinga.. jednostavno je za mene bolji igrac od Lillarda. Klasa vise i onaj njegov proslogodisnji PO je bio brutalan, a momak tek sada ulazi u najbolje godine.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ma Irving se dokazao prošli plejof kad je rame uz rame bio sa Lebronom u pohodu na titulu, plus onaj odlučujući šut. Nije on druga opcija bio, jednostavno brutalan je bio. 1a i 1b on i Lebron. Elita među plejmejkerima i 9/10 puta bih uzeo Irvinga ispred Damea. S druge strane, Lillard je također paklen igrač, nema govora.
Rame uz rame s LeBronom u PO 
Daj prestani vise hejtat top 2 igraca svih vremena, covjek je protiv 73-9 tima (bez obzira na povrede i suspenzije) odradio najbolju finalnu seriju ikad.
Daj prestani vise hejtat top 2 igraca svih vremena, covjek je protiv 73-9 tima (bez obzira na povrede i suspenzije) odradio najbolju finalnu seriju ikad.
- IlCapitano
- Kontakt:
Irving kao scorer u velikoj utakmici gdje LeBron igra all around vrhunsku utakmicu se svakako pokazao. Kao nositelj ekipe možda prvo da pobijedi jednu utakmicu bez LeBrona pa da se diže toliki hype.
Dok Wall i Lillard kao prvi igrači svoje ekipe vode u PO i dalje.
Dok Wall i Lillard kao prvi igrači svoje ekipe vode u PO i dalje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
kako bi sastavili tri najbolje petorke po konferencijama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.