joker90 je napisao/la:A možda i u Bugarskoj šta napravimo..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ElCartel11
- Kontakt:
Dok ovaj kaze da je tacno to sve, znaci zaboravimo na stadion.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svi svi svi 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta obuci po ovom vremenu. Tacno je vrijeme za istihare. 
Dres/majicu duksericu i to je toSarajlijica1946 je napisao/la:Sta obuci po ovom vremenu. Tacno je vrijeme za istihare.
i u sorc
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Idemo svii braco mojaa ma tekmu,i vi koji se bojite kise nema je 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bordomen je napisao/la:Dres/majicu duksericu i to je toSarajlijica1946 je napisao/la:Sta obuci po ovom vremenu. Tacno je vrijeme za istihare.
i u sorc
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ugrijalo bas, u Titovoj extra situacija 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
plus prica o stadionu procurila u javnost prije utakmice, znaci dvica ko kucaMortemHz je napisao/la:Ugrijalo bas, u Titovoj extra situacija
Saida se mi bojimoPitar1946 je napisao/la:Idemo svii braco mojaa ma tekmu,i vi koji se bojite kise nema je
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Kisa ce sastaviti jos dva put do tekme.Nema veze ,ako se nisi smrznuo ko p.icka nisi ni bio na Istoku,vazda isto 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
5-1 za nas 3x Ahmetovic, Duljevic i golman sam sebi. za Slobodu daje nas novi igrac gol. 
- TobeYarabi
- Kontakt:
lelic ili ljevak?Zukanovic je napisao/la:za Slobodu daje nas novi igrac gol.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jasna ima bolji prekid od pola nasih igraca 
@Zuka jel' to fakat stoper onaj novi igrac?
@Zuka jel' to fakat stoper onaj novi igrac?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje bi se gradio novi stadion, ako se ikada to desi?skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam je vidioMemara je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
HahahahaPitarBordo je napisao/la:Mojne mene u ove s kapicama. iz očiju mi viri slaninica i loza.zagorski je napisao/la:S lijeva na desno: pitarbordo,joker90,evander,pasica,mikyhz,sioux,high...
A i ovi su od juce tobe dosli
skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Obuci se ti ljudino,od Vogosce ka dole je crno sve,grmljavina se cuje uveliko.
Dobit cemo ,sprema se oluja,u tri bobe sam siguran
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.