FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo kise evo ludila na Pofalicima aahahaahah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nemam pojma ni ja, samo sam pročitao ovo na oficijalnoj stranici, a eto momci kažu da imaju neke lokacije na Ilidži i u Novom Sarajevu, a nedavno se pisalo o onoj zemlji iza Zetre. Ma bilo gdje, što se mene tiče u Hrasnici nek' grade, al' da imamo svoj stadion.Rahma je napisao/la:Gdje bi se gradio novi stadion, ako se ikada to desi?skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo bi moglo da bude istina. Praksa je da se prica o stadionu postavlja kad vec zaseremo.TobeYarabi je napisao/la:plus prica o stadionu procurila u javnost prije utakmice, znaci dvica ko kucaMortemHz je napisao/la:Ugrijalo bas, u Titovoj extra situacija

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sanjah da smo dobili a gurbeti zijanili 

Yebo majku, hodam prije 15 minuta Vilsom, skinuo jaknu i naočale nabacio, vedro. Uđem u Importane da popijem kafu, svi pišu o oluji. Kad se prije promijeni boktemiky_hz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.
Obuci se ti ljudino,od Vogosce ka dole je crno sve,grmljavina se cuje uveliko.
Dobit cemo ,sprema se oluja,u tri bobe sam siguran

-
- Kontakt:
Jel igro Said?Lakoste je napisao/la:Sanjah 0-0.
Veselinović ?Zukanovic je napisao/la:5-1 za nas 3x Ahmetovic, Duljevic i golman sam sebi. za Slobodu daje nas novi igrac gol.
Nadam se da nije štoper, bar tu poziciju imamo pokrivenu trenutno..
- TobeYarabi
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja vec pokisao. Ovi debili od zastitara ne znaju ni kad ce otvoritu kapije! 

-
- Kontakt:
Selam dzematskom odboru.
Pustiti Hoticevog pulena da nam pokaze sve cari fudbala. Iako ce ga Subic ubiti k'o Kuduz Bademu, ne treba vrsiti pritisak na dijete. Danas laganih 2:1, strijelci Mihojevic i Bekic Amer (6 minuta nakon ulaska u igru umjesto indisponiranog Ahmetovica). Za njih moze zabiti nasa nova akvizicija. A on je...
Pustiti Hoticevog pulena da nam pokaze sve cari fudbala. Iako ce ga Subic ubiti k'o Kuduz Bademu, ne treba vrsiti pritisak na dijete. Danas laganih 2:1, strijelci Mihojevic i Bekic Amer (6 minuta nakon ulaska u igru umjesto indisponiranog Ahmetovica). Za njih moze zabiti nasa nova akvizicija. A on je...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Očekivana naša postava, što se njih tiče nema im dosta kvalitetnih igrača u prvih 11 kao što je Ordagić, Veselinović, Mehmedagić, Stjepanović, Lazevski..
Moramo dobit.
Moramo dobit.
Mi dobijemo ovo uz nerjeseno na golubarniku u igri smo. Nes kontam zimus uz 3 pojacanja tupava lako bi bili prvaci . Meni se cini nikad laksa sezona da budes prvak , nijedna ekipa ne igra nista posebno.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 maj 2017, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Vrijeme extra malo vjetric ali fino
Trenutno oko 120 dusa na stadionu
Trenutno oko 120 dusa na stadionu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ima li stream za ove sto nisu u mogucnosti doci 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad pogledas sastav, mi igramo sa 3 stopera, 3 beka, 3 krila i golman i napadac 
Slobodin sastav preofanzivan, bice prostora za Hebiba

Slobodin sastav preofanzivan, bice prostora za Hebiba

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PeppermintSA
- Kontakt:
ko prenosi?
Izvinite na pisanju na ovoj temi.isko1807 je napisao/la:Ima li stream za ove sto nisu u mogucnosti doci
Evo biće i ovdje odličan stream.
https://www.facebook.com/lars1921tv/?ref=ts&fref=ts
Beton vrijeme, čak i stolice suhe, džaba kupih novine.
ABd 1:0, Duljević.
ABd 1:0, Duljević.
Hvala drugarelinho je napisao/la:Izvinite na pisanju na ovoj temi.isko1807 je napisao/la:Ima li stream za ove sto nisu u mogucnosti doci
Evo biće i ovdje odličan stream.
https://www.facebook.com/lars1921tv/?ref=ts&fref=ts

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, InatSilniBosanski, Lecler, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, Paromlinac, plisek, Varijantas8, Venom i 117 gostiju.