BatistutA19 je napisao/la:Ja cu samo rec ovo sto se tice tekm iskreno nisam ni gledo puno ,vidio sam gol al po meni je najbitnije na tekmi sto je onaj momak nastrado ..Zelim mu brz oporavak i nadam se bez posljedica i da se opet vrati na svoj sijever navijat sto prije ....Ovo su stvarno idioti nisu to vise navijaci oni koji vole svoj klub i svugdje su kopovi sve manji i manji to se vidi u svim grupama ne bitno da li su HORFDE MANIJACI ROBIJASI FUKARE ULTRASI LESINARI SKRIPARI RED ARMY ITD ...l sto su nam kopov sve manji i manji,pa zato sto puno zih vatrenih navijaca koji voče svoj klub su normalni momci a ovakvi idioti tjeraju te navijace zopovskim udarima il tucama nekih i zele se skloniti o d takvih budala ....a da ne pricam da neko porodicno dodje il dijete da povede da odmah to dijete klub zavoli al jok oni tjeraju tim ponasanjem ...Pogledajte svi svje kopove jesul svaki danom sve slabji i slabiji tj sve manje i manje ljudi ..Nek svak krene od svoje grupe pa nek vidi danas ..Ja recimo znam kakvi su Robijasi bili a sad su bas pali 3 koplja nazad po brojnosti organizaciji po svemu e tako svaka grupa je ista ..PAMET U GLAVU SVI JER POSLE OVAKVIH STVARI NIJE BITNA NI TITULA NI OPSTANAK NI EVROPA ,JBO SVE AKO NEKO NEDAJ BOZE NASTRADA ......
Tako je, svaka grupa trenutno ima debelih problema zbog kojih neko može zaplatit glavom zbog razno-raznih stvari. Meni je muka gledat kad bilo koja grupa ima teških problema, pogotobo kad se biju međusobno, ili pak kao u ovom sinoćnjem događaju, bez ikakve potrebe jedni drugima ugrožavaju živote zbog neopreznosti i bez namjere. Da ne govorim kad tome lično svjedočiš, pa ti još više buda muka u želucu zbog svega. Pošto čisto sumnjam da se ikad mogu grupe dovest u takav red samoinicijativno da ni na jednoj utakmici niko ne bude ugrožen na tribini od samih sebe (jer je vazda priča: desilo se ybg, neće više), drotovi moraju raditi posao za koji su plaćeni i spriječiti ovakve scene na stadionu.
Što se konkretno te vrste pirotehnike tiče, ja sam kao dijete baš volio bacat ta **** i svašta radit s njima kad bi bila nova godina, pa ono još nisi počeo ić na neko slavlje, glavno ti bilo izać s rajom u mahalu i cirkusat. Jednom mi je pukla u ruci, hvala Bogu pa je piratka obična bila, pa sam bezveze povredu imao, i tek tad sam shvatio da mi fakat može glave doć, jer svi smo mi znali da ti može puć u ruci, da je rizik, al vazda kontaš ono, ma neće meni, nisam baksuz, to se desi jednom u milion, i tek kad te klepi tako nešto i zaplatiš na sopstvenoj koži, otrijezniš se i nikad više. Poslije toga, raja koja je bila sa mnom tad, nastavili su regulare palit, sa opet istim stavom, ma neće meni puć. Isto tako sam siguran da ovaj momak više nikad zapalit neće, jer ima lično iskustvo, a za ostalu ekipu nisam baš siguran.