FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 maj 2017, 00:14

Sada slijede 4 najvažnije utakmice u sezoni, momci mogu napraviti čudo uz pomoć nas navijača, moramo im do kraja dati vjetar u leđa.
Ja bi bio zadovoljan i jednim trofejom, normalno, više bi volio titulu ali dosta realniji i bliži je kup. Osvajanje jednog trofeja, bilo kojeg - uspješna sezona.

Sad sam malo gledao kombinacije i računao, računica je jasna:
-u slučaju sutrašnjeg nerješenog rezultata - do titule možemo sa bodom iz Mostara i pobjedom u derbiju
-u slučaju da ne bude nerješen ishod - moramo pobjediti i mađare i kone

Mene najviše brine da li će moći ovih 11 naših igrača fizički odgovoriti zadatku u sljedeće 4 utakmice.
slika
Mislim da ćemo protiv Širokog biti svježi i da će svi biti na 100% svojih mogućnosti, zatim za tri dana slijedi gostovanje u Mostaru, bit će yebeno pravo, onda opet Široki za 4 dana, mislim da bi bilo dobro ostati u Hercegovini i maximalno se odmoriti pred revanš finala kupa, i onda derbi, mislim da će biti to 21.5 (nedjelja) da imamo 4 dana odmora.

Uglavnom, možemo puno uz malo sreće i uz veliku podršku koja, nadam se, neće izostati.
Sad moramo biti svi uz igrače, da pokušamo izvući svi zajedno maximamum.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 maj 2017, 00:16

Oni su zapalilli tu minu i izmakli se. Nije htjela da pukne, priso momak, poceo nogom da barče i gruh...
Na zapadu neki ledeni vjetar pirio, smrzli smo se ko pi.čke, još nas kiša dotuče...valjda se oporavimo do srijede

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 maj 2017, 00:17

zlo87 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Prvi momak je na operaciji neka 3h i jos traje. Nije izgubio prste i moze pomjerati njima, nadamo se da ce biti sve uredu, bez vecih posljedica.
Drugi momak je imao problema sa sluhom od detonacije, al uredu je s njim sve.

Hvala Allahu. Na prvi pogled je izgledala kao slika iz ratnog filma! :salut:
Operacija zavrsena, uredu je sve Bogu hvala.
:salut:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 06 maj 2017, 00:19

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Oni su zapalilli tu minu i izmakli se. Nije htjela da pukne, priso momak, poceo nogom da barče i gruh...
Na zapadu neki ledeni vjetar pirio, smrzli smo se ko pi.čke, još nas kiša dotuče...valjda se oporavimo do srijede
pa boze dragi sta da je pukla sama svi bi odletili u pm
mozda je on svojim "zrtvovanjem" spasio vecu stetu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 maj 2017, 00:23

Sjever gine za sampione!

Idemo duplu uzeti.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 maj 2017, 00:26

Brz oporavak momcima !

Teška tekma zaslužena pobjeda, a Vlado ublehaš kaže nisu poraz zaslužili :lol: Radovac i Kadušić solidni, ostali manje više standardno.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2017, 00:32

Opametila se ekipa sa sjevera ili ne (jednostavno se ne možeš osloniti na to da će se oni opametit, jer to je takva furka i mentalni sklop, koji se ne može objasnit osim da se ljudi rode sa tom vrstom adrenalina i ne moš ti njemu riječima objasnit da to nije udure), redari i policija moraju počet radit svoj posao, jer ovo je najviše njihova odgovornost. Nije ovo prvi put da se ovakve tragedije dešavaju kod nas. Mislite da su se englezi šatro civilizovali, nisu nego vlasti i murija rade svoj posao.

Tužno je gledat kako igra FKS, a nedostaje podrška sa tribine, i to na Hasetu. Tužno je vidjet onako syebanu raju. Prvo, zbog svojih života, a onda zbog kluba i svih ostalih, i na koncu konca zbog same tribine - prestanite, molimo vas.

Neopisivo mi je drago čut da je operacija dobro prošla i da je momak okej. Upamet.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 maj 2017, 00:46

uNbx je napisao/la:Opametila se ekipa sa sjevera ili ne (jednostavno se ne možeš osloniti na to da će se oni opametit, jer to je takva furka i mentalni sklop, koji se ne može objasnit osim da se ljudi rode sa tom vrstom adrenalina i ne moš ti njemu riječima objasnit da to nije udure), redari i policija moraju počet radit svoj posao, jer ovo je najviše njihova odgovornost. Nije ovo prvi put da se ovakve tragedije dešavaju kod nas. Mislite da su se englezi šatro civilizovali, nisu nego vlasti i murija rade svoj posao.

Tužno je gledat kako igra FKS, a nedostaje podrška sa tribine, i to na Hasetu. Tužno je vidjet onako syebanu raju. Prvo, zbog svojih života, a onda zbog kluba i svih ostalih, i na koncu konca zbog same tribine - prestanite, molimo vas.

Neopisivo mi je drago čut da je operacija dobro prošla i da je momak okej. Upamet.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ps. Jesi ono i ti nekakar redar ? Zasto ne radis svoj posao :kafa: :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2017, 00:48

@Mokes
Otkud ti to? :D Kakav ja i redar, mene bi i Čala uspio neutralisat. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2017, 00:48

Hvala Bogu pa su momci OK.
Sto se tekme tice, borbeni smo bili ako nista. Hebiba hodzi odvest, to nam je prioritet !!! Ono je grajs teski ljudi.
P.S. Ko je od igraca Slobodanke danas fulio 2-3 sanse ''neofirno'' jer je nas buduci igrac? :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 maj 2017, 00:51

Po ko zna koji put bodove pisi igru brisi, mada je to danas ko i bilo nesta, ali realizacija nam je katastrofa. Velike pohvale za nas na Istoku, danas smo u par navrata pokidali i pokazali da se moze i bez pirotehnike navijati. Svi smo mi bili na Sjeveru nekad, a danas na ostalim tribinama, ali ovaj danasnji Sjever je u konstantnom padu. Mnogo losih stvari se dogadja i medju njima samima, znaju oni koji smo bili u Kaknju, svjez primjer recimo. Steta jer takve stvari samo tjeraju raju. Nadam se da im je ovaj dogadjaj danas otvorio oci i da ce konacno poraditi na organizaciji tribine. Povrijedjenim momcima brz oporavak.
I Calu gotivim nenormalno, ali Almira Bekica mu ne mogu oprostiti, onaj "igrac" je vrijedjanje inteligencije nas navijaca.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 maj 2017, 00:56

Osttribine je napisao/la:Po ko zna koji put bodove pisi igru brisi, mada je to danas ko i bilo nesta, ali realizacija nam je katastrofa. Velike pohvale za nas na Istoku, danas smo u par navrata pokidali i pokazali da se moze i bez pirotehnike navijati. Svi smo mi bili na Sjeveru nekad, a danas na ostalim tribinama, ali ovaj danasnji Sjever je u konstantnom padu. Mnogo losih stvari se dogadja i medju njima samima, znaju oni koji smo bili u Kaknju, svjez primjer recimo. Steta jer takve stvari samo tjeraju raju. Nadam se da im je ovaj dogadjaj danas otvorio oci i da ce konacno poraditi na organizaciji tribine. Povrijedjenim momcima brz oporavak.
I Calu gotivim nenormalno, ali Almira Bekica mu ne mogu oprostiti, onaj "igrac" je vrijedjanje inteligencije nas navijaca.
Nešto kontam, kad smo već vidjeli da Samke može, da li bi bilo rizično probat vratit Ivetića lijevo a Radovac + Mihojević zadnji vezni? Ivetić je danas izašao oko 60. minute i bez njega je veza lijepo funkcionisala, a makar ćemo se riješit promahe po lijevoj strani.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 maj 2017, 01:00

skoroalen je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Po ko zna koji put bodove pisi igru brisi, mada je to danas ko i bilo nesta, ali realizacija nam je katastrofa. Velike pohvale za nas na Istoku, danas smo u par navrata pokidali i pokazali da se moze i bez pirotehnike navijati. Svi smo mi bili na Sjeveru nekad, a danas na ostalim tribinama, ali ovaj danasnji Sjever je u konstantnom padu. Mnogo losih stvari se dogadja i medju njima samima, znaju oni koji smo bili u Kaknju, svjez primjer recimo. Steta jer takve stvari samo tjeraju raju. Nadam se da im je ovaj dogadjaj danas otvorio oci i da ce konacno poraditi na organizaciji tribine. Povrijedjenim momcima brz oporavak.
Nešto kontam, kad smo već vidjeli da Samke može, da li bi bilo rizično probat vratit Ivetića lijevo a Radovac + Mihojević zadnji vezni? Ivetić je danas izašao oko 60. minute i bez njega je veza lijepo funkcionisala, a makar ćemo se riješit promahe po lijevoj strani.
Po onome kako je danas Radovac odigrao ja bih to uradio, ali Cala kao Cala on se drzi neke svoje filozofije i opet kad pogledas na prvom mjestu smo pa nam ta kritika ili prijedlog ne pije vode jel :D

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2017, 01:10

Ja bi Pericu iskopirao u 3 primjerka. Prvi bi mi igrao l.beka, drugi z.veznog, a treci bi bio na klupi da udje kad se ovaj drugi umori...nazalost nemoguce, zato naoruzati se apaurinima i gledati Al. Bekica do kraja sezone...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2017, 01:22

Apsolutno bih probao tako protiv Širokog, iako je ulog veliki, nijedan rizik nije kao staviti Almira Bekića u prvih 11. Znači počet ovako ko što je rečeno - Peronija na beka, a Samira u vezu. Ako ne bude išlo, izvršit izmjenu i rotaciju već na poluvremenu. Šta nas košta? Neće nas sigurno nabušit zbog toga ako se pokaže loše, jer idalje će Peroni bit tu, koji ionako 90% sebe daje na odbranu i odlično to radi, neće nam trpit navala zbog toga, a ukinuli bi propuh po strani Almira Bekića. Manji je rizik Samir nego Almir.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 maj 2017, 01:28

Ne znam što balic ne igra beka, dobar igrač sigurno

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2017, 01:49

Ja ljepote pogledati tabelu bar ovako, nakratko :lolno: :lolno:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 maj 2017, 01:51

ja ne znam jel se meni čini ili mi svaku sezonu i pol imamo problema sa tim lijevim bekom :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2017, 01:51

Zastone je napisao/la:Ja ljepote pogledati tabelu bar ovako, nakratko :lolno: :lolno:
:zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2017, 01:55

Mortem mozda ti se san i ostvari :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, napoleon72, Pitar6785 i 40 gostiju.