PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Selam za sve, pogotovo za onog pokemona sa slikom Federa sa pitanjem " ko'e prvi ? " .
Sljam olovski.belosevic28 je napisao/la:I nije mogao naci sliku npr. prije samog incidenta, na kojoj se isto vidi da nas je malo, ako je na to ciljao. Nemoj mi molim te opravdanja za smece od covjeka.MocMahale444 je napisao/la:Podrsku smo dali svi, sretno i brz oporavak.
Virto je isto među prvima to izgovorio, pogresna slika u pogresno doba. Mislio je na to da vas je bilo slabo.
Vama svaka cast, svi ste bili fer, pozeljeli brz oporavak, osudili sve sto se desilo, ali onom grmalju se ponjamke u stau
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ko ti drma kavez Focak?Zeljo92 je napisao/la:Sljam olovski.belosevic28 je napisao/la:I nije mogao naci sliku npr. prije samog incidenta, na kojoj se isto vidi da nas je malo, ako je na to ciljao. Nemoj mi molim te opravdanja za smece od covjeka.MocMahale444 je napisao/la:Podrsku smo dali svi, sretno i brz oporavak.
Virto je isto među prvima to izgovorio, pogresna slika u pogresno doba. Mislio je na to da vas je bilo slabo.
Vama svaka cast, svi ste bili fer, pozeljeli brz oporavak, osudili sve sto se desilo, ali onom grmalju se ponjamke u stau
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 06 maj 2017, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jel vam treba zirant za argete? Posto nemamo marke duga bivsi visetruki sampion Juge i BIH ce vam bit zirant,a zamolicemo vas samo da ponesete salove od oceva i djedova i slike sa tekmi Veleza kao dokaz da bi vam banka prihvatila kredit Velez u srcu Zrinjski od 95-te haha kakava vjetacka nakazaRigoletto je napisao/la:Sutra polazi vjerovatno najveca humanitarna karavana u povijesti samostalne BiH. Svi po argetu i pomozi bordo gubavce a onda po 3 boda na grbavicu
Sve hocu skontat kako je to laznim Mostarcima navijat za vjestacki klub ali nikako , zamisli stari i djed ti navijali za Velez a tebi nametnuli vjestaka nekog , je.beno stari.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MocMahale444
Hajde malo da povucemo rucnu, gori smo od parova na happytv.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma nije problem u njima oni su mahom mladji momci i realno je da navijaju za Zrinjski , problem je sto im i ocevi danas navijaju za Zrinjski...mozda su i rezultati ucinili svoje jer je Velez tu gdje jeste al opet nekako beze... 20 godina za Velez 20 za Zrinjskiavenija je napisao/la:Sve hocu skontat kako je to laznim Mostarcima navijat za vjestacki klub ali nikako , zamisli stari i djed ti navijali za Velez a tebi nametnuli vjestaka nekog , je.beno stari.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
belosevic28
- Kontakt:
Upravu si, sreca nismo svi istog mentalnog sklopa. Sretno sutra, do remija aBdMocMahale444 je napisao/la:Hajde malo da povucemo rucnu, gori smo od parova na happytv.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Hvala, rece onaj krajšnik da smo sredili sudiju i nema frke za 3 bobe.belosevic28 je napisao/la:Upravu si, sreca nismo svi istog mentalnog sklopa. Sretno sutra, do remija aBdMocMahale444 je napisao/la:Hajde malo da povucemo rucnu, gori smo od parova na happytv.
- Medikament
- Kontakt:
rigotina vozi auto koje je starije od kluba za koji navija. šta fali, nemojte se ljudima smijati.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- MocMahale444
Griješiš Rigo vozi Fehimovo auto. Štema ih Feha u 16.Medikament je napisao/la:rigotina vozi auto koje je starije od kluba za koji navija. šta fali, nemojte se ljudima smijati.
- Medikament
- Kontakt:
rigi klupskog thompsona voza nemoj zayebavat vidiš da je u bojama zrinjskog. čak kruže priče da je i traktor sa slike stariji od tog kluba.
sloboda72 je napisao/la:
- MocMahale444
Druže to je preko vikenda samo, ovim danima kotrlja Fehinog Trabanta.
Nemoj nas pokušavat pravit budalama virtualni, eto baš tu si slučajno postavio. Moram priznat da od tebe ovo nisam očekivao. Znam i sam da si skontao šta si uradio, ali ti ponos ne da da to priznaš i izviniš se ovdje raji. Neću da patetišem na ovoj temi, al postoji neka granica mater mu yebem. Svašta se zna napisat na ovoj temi i od naših i od vaših, al zna se manje više ko se ovdje mezeti normalno, i bar od takvih ne očekujem ovako niske udarce. Jel problem priznat da si pogriješio?
Druga stvar - "Zašto si u šoku? Niko mu nije kriv." Pit'o bih te ja da li bi bio u šoku da se to desi ispred tebe i tako strada momak s kojim dijeliš tribinu, skupa ste svakog vikenda i veže vas nešto neopisivo, bez obzira ko je kriv, šta je kriv i ostalo. Ti ćeš sad reć, što nije ranije razmišlj'o. E lahko je tuđim qrcem gloginje mlatit virtualni. Ne ponovio se više nikad onakav muk i jeza apsolutno čitavog stadiona i onaj prizor.
Druga stvar - "Zašto si u šoku? Niko mu nije kriv." Pit'o bih te ja da li bi bio u šoku da se to desi ispred tebe i tako strada momak s kojim dijeliš tribinu, skupa ste svakog vikenda i veže vas nešto neopisivo, bez obzira ko je kriv, šta je kriv i ostalo. Ti ćeš sad reć, što nije ranije razmišlj'o. E lahko je tuđim qrcem gloginje mlatit virtualni. Ne ponovio se više nikad onakav muk i jeza apsolutno čitavog stadiona i onaj prizor.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da, slučajno sam je postavio sa ciljem da ismijavam posjetu, tek nekad navečer sam vidio da je baš na toj slici epicentar dešavanja, što u prvom trenutku niko nije mogao ni pretpostaviti pa ni ja. Čak sam bio napisao da ste pokušali formirati logo bh telecoma kao naši na istoku, sreća pa sam pobrisao.uNbx je napisao/la:Nemoj nas pokušavat pravit budalama virtualni, eto baš tu si slučajno postavio. Moram priznat da od tebe ovo nisam očekivao. Znam i sam da si skontao šta si uradio, ali ti ponos ne da da to priznaš i izviniš se ovdje raji. Neću da patetišem na ovoj temi, al postoji neka granica mater mu yebem. Svašta se zna napisat na ovoj temi i od naših i od vaših, al zna se manje više ko se ovdje mezeti normalno, i bar od takvih ne očekujem ovako niske udarce. Jel problem priznat da si pogriješio?
U šoku nisam naravno, nisam bio ni sinoć, a nisam ni sad. Momak vjerovatno nije imao ništa sa tim topovskim udarom (nazvaćemo ga tako, a ko zna šta su unijeli) i kao ljudskom biću mi ga je sigurno žao, ali sami su krivi, sami izazivaju đavola i posljedice su mogle biti fatalnije, moglo je više ljudi nastradati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I tako...
Igru brisi.bodEve brisi
Nadam se da je momak ok.duhnulo je momacki...
Jutro jutro..
Igru brisi.bodEve brisi
Jutro jutro..
Ni vi niste nesto poslije navijali,slabo skroz.Sariel je napisao/la:I tako...
Igru brisi.bodEve brisi![]()
![]()
Jutro jutro..
Valjda dosadno kad si sam,al kad puce ja na istoku mislio neko im nesta ubacio,onaj trans poleti..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:I tako...
Igru brisi.bodEve brisi![]()
![]()
Jutro jutro..
Sariele nisi mi rekao ko je 24 kod vas?
Svaka cast sto ste dosli, raja ismijava vas pedesetak. Kakvo vam je stanje dobro vas ima ikako. Sto ste Azmira poveli, kakav je ono trans?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Šta je ono LGBT dekor na sjeveru pitice?
Nisam skoro gledao dnevnik, da ne ulazimo uskoro u EU pa se spremate
Nisam skoro gledao dnevnik, da ne ulazimo uskoro u EU pa se spremate
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tako je Sliskovicu! Samo presing na sudiju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.